Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 596
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
На Мадам не и е виновна Бихтер,че Аднан не я е забелязал толкова години

Сериала в оригинал е 79 епизода.Сега сме около 31-ви епизод

# 556
Когато имате шанс да сте с него, се появява друга, но надеждата си остава...
Кога е имала шанс?

Имала е, когато майката на децата е починала... Той е бил сам, тя се е грижела за децата... имала е шанс да бъде забелязана, но... уви.
Вярваш ли го наистина? Виж Аднан как реагира. Той никога не е гледал на Дениз като жена. Да, хубава жена е, спор няма, но съм забелязала, че един мъж не го ли грабне една жена от самото начало, няма шанс това да се случи на по-късен етап.

# 557

Ако Мадам има подозрения за връзката на Бихтер и Бехлюл и ако беше като Бихтер, лицемерна и пресметлива,... досега да е пропяла на Аднан... така ще си проправи път към него и ще отстрани Бихтер от пътя си,... но не, това е твърде под нивото на Мадам.
Никога няма да пропее, защото е хитра и знае, че когато един мъж е много влюбен, както е Чича в младата, ако се опита да му развали смейството с интриги, ще я намрази завинаги. Влюбените са слепи и мразят страшно. Точно за да не загуби шанса си не би казала лично за подозренията си. Peace

# 558
...но съм забелязала, че един мъж не го ли грабне една жена от самото начало, няма шанс това да се случи на по-късен етап.

Не съм съгласна изобщо!

# 559
  • Пловдив
Отговорът му е добре.
Другото утре вечер.

# 560
Когато имате шанс да сте с него, се появява друга, но надеждата си остава...
Кога е имала шанс?

Имала е, когато майката на децата е починала... Той е бил сам, тя се е грижела за децата... имала е шанс да бъде забелязана, но... уви.
Вярваш ли го наистина? Виж Аднан как реагира. Той никога не е гледал на Дениз като жена. Да, хубава жена е, спор няма, но съм забелязала, че един мъж не го ли грабне една жена от самото начало, няма шанс това да се случи на по-късен етап.

Аз пък си мисля, че има. Като премисли приоритетите си... може и да се сети. Аднан никога не би си и помислил, че Бихтер ще му изневерява с Бехлюл, но...

# 561
А Нихал ми беше толкова смешна в тази серия. "Бихтер тормози татеее"  Sick
Абсолютно. hahaha

# 562

Ако Мадам има подозрения за връзката на Бихтер и Бехлюл и ако беше като Бихтер, лицемерна и пресметлива,... досега да е пропяла на Аднан... така ще си проправи път към него и ще отстрани Бихтер от пътя си,... но не, това е твърде под нивото на Мадам.
Никога няма да пропее, защото е хитра и знае, че когато един мъж е много влюбен, както е Чича в младата, ако се опита да му развали смейството с интриги, ще я намрази завинаги. Влюбените са слепи и мразят страшно. Точно за да не загуби шанса си не би казала лично за подозренията си. Peace

Ами ако ги дебне и ги хване или намери доказателства? Какво ли ще направи?

# 563
ще ги ожени.... Joy Joy Joy

# 564
Отговорът му е добре.
Другото утре вечер.

Много ми е интересно, ще заминат ли ?  newsm78

# 565
  • Pleven, Bulgaria
Мисля,че Нихал се опитва да защити баща си не мисля че има дъжеря,която иска баща и де не е щастлив дори това да не е майка и тя усеща .че той се тормози,а и  сам си го призна.Браво на Бихтер за предложението,но пак не го приемам защота каза да заминат или избягат,не съм сигурно какво точно,а не да си признаят пред всички.Не знам какво би правила ака се беше омъжила за Бехлюл какъвто е женкар и красавец Stuck Out Tongue

# 566
Това е прекалено за мадмоазел, разбирам, че има хора, кото ная харесват, но чак пък да е злобна и толкова подмолна и двулична. тя досега  не е показала такива черти на характера. такива характеристики отиват повече на Бихтер, Фирдевс и др такива.

# 567

Да дебне и ще видим. Laughing
Аз нямам против жената. Доста интелегентна и добре възпитана е, а и е много влюбена, а на война и в любовта.....

# 568

Да дебне и ще видим. Laughing

Laughing Е, то че ще видим, ще видим, ясно е. Но исках тези, които защитават Бихтер, да се поставят на мястото на Мадам...

# 569
Ще избягат ли .....ми да бягат .......но интерсено с на кой паричките......пак на добрия чичо, нали........ако наистина избягат след дни Бихтер ще се усети каква грешка е направила , защото Бехлюл не може да и осигури живота, който тя е свикнала да живее. Той няма нищо нито пари, нито професия ... един лентяй е.

Общи условия

Активация на акаунт