Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 636
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Бехлюл набрал смелост и отишъл при Бихтер с предложение:

-Бихтер,ще се разведвш ли с чичо и след това да се омъжиш за мен?

Тя:
-Няма ли да е по-добре да ти пусна веднъж,че да се успокоиш за малко!?

Аднан:
-Скъпа,можеш ли да играеш на криеница?
Бихтер:
-Разбира се ,любов моя!
Аднан:
-Тогава миличка можеш ли да се скриеш,ама така,че да не мога да те намеря никога

# 691
  • БГ
Момичета, не искам никой да обидя, но четейки мненията на част от вас, оставам с впечатлението, че в България все още е актуално мнението, че единствено жената е виновна за дадена връзка, докато мъжа не, защото то нали си му е в кръвта- значи му е позволено. Много жени, чийто мъж изневерява, реагират по същия начин и спрямо любовницата. Ето, гадната кучка е виновна, че се е натиснала на мъжа ми, а той света вода ненапита, ще му прощавам по 100 пъти, защото го обичам.
Каквато и да е връзката, дали сексуална или любовна, винаги са виновни и двамата.

Виж сега какво мила Hug - ако съм си набелязала някой мъж - просто положението му е НЕСПАСЯЕМО - рано,или по-късно ще го имам.
но
ако мен ме е набелязал някой пич ( а аз не го искам) нищо не е в състояние да ме накара да съм с него - освен ако не приложи (пази,Боже) насилие.....

Пък сега си правете изводи - кой е по- по- най-виновен.

# 692
Извинявам се ако сте слагали тези снимки от интервюто на Киванч за Full Ekran.

# 693
Четох в сайта на БТВ,че новото шоу "Lord of the chefs" , ще се излъчва два пъти седмично в праймтайма .  #Crazy  Май ще ни намалее сериалчето.
Два пъти в седмицата "Lord of the chefs"  + 3 дни комедийни предавания,това означава,че ще гледаме 5 серии от филма седмично. ooooh! Crossing Arms Thinking  

# 694
  • БГ
Бехлюл набрал смелост и отишъл при Бихтер с предложение:
-Бихтер,ще се разведвш ли с чичо и след това да се омъжиш за мен?
Тя:
-Няма ли да е по-добре да ти пусна веднъж,че да се успокоиш за малко!?

Аднан:
-Скъпа,можеш ли да играеш на криеница?
Бихтер:
-Разбира се ,любов моя!
Аднан:
-Тогава миличка можеш ли да се скриеш,ама така,че да не мога да те намеря никога

Славенче  hahaha hahaha hahaha изби рибата с тия лафове hahaha hahaha

# 695
  • Пловдив
Извинявам се ако сте слагали тези снимки от интервюто на Киванч за Full Ekran.

Здравей. Чета те най-редовно във Великолепния.
И да се повтаряме - няма лошо.
Таман да запомняме хубавите снимки и моменти.

# 696
Бехлюл пише писмо на Бихтер:

„Любов моя единствена,с една ръка държа твоя снимка ,аааа с другата...мился,мисля и пиша...само за теб..”
------------------------
Бехлюл чака Бихтер в градината .Стои,чака,гледа жално към прозореца и-нея я няма.

-Да-а-а,стърчим тука като двама глупаци...

# 697
Момичета, не искам никой да обидя, но четейки мненията на част от вас, оставам с впечатлението, че в България все още е актуално мнението, че единствено жената е виновна за дадена връзка, докато мъжа не, защото то нали си му е в кръвта- значи му е позволено. Много жени, чийто мъж изневерява, реагират по същия начин и спрямо любовницата. Ето, гадната кучка е виновна, че се е натиснала на мъжа ми, а той света вода ненапита, ще му прощавам по 100 пъти, защото го обичам.
Каквато и да е връзката, дали сексуална или любовна, винаги са виновни и двамата.

Виж сега какво мила Hug - ако съм си набелязала някой мъж - просто положението му е НЕСПАСЯЕМО - рано,или по-късно ще го имам.
но
ако мен ме е набелязал някой пич ( а аз не го искам) нищо не е в състояние да ме накара да съм с него - освен ако не приложи (пази,Боже) насилие.....

Пък сега си правете изводи - кой е по- по- най-виновен.
Извинявай, но нещо не разбрах какво искаш да кажеш. Аз говоря за случаите, в които и двамата го искат.

# 698
  • София
...Виж сега какво мила Hug - ако съм си набелязала някой мъж - просто положението му е НЕСПАСЯЕМО - рано,или по-късно ще го имам.
Хахахаха, отдавна не бях чувала такава самореклама! Laughing
Надявам се, че се шегуваш, иначеееее....нещо не ти е наред в главата! Joy

# 699
  • Пловдив
...Виж сега какво мила Hug - ако съм си набелязала някой мъж - просто положението му е НЕСПАСЯЕМО - рано,или по-късно ще го имам.
Хахахаха, отдавна не бях чувала такава самореклама! Laughing
Надявам се, че се шегуваш, иначеееее....нещо не ти е наред в главата! Joy
Нека си има самочувствие момичето - няма лошо. Те мъжете
друго не заслужават. Мойта баба викаше: Видиш ли мъж да мре,
ритни го да доумре.

# 700
  • Пловдив

Това е за Slavena - награда за художествена литература.

# 701
 bowuu bowuu bowuu

Темата има нужда от освежаване от време на време,иначе става само коментари и то доста солидни като съдаржание и замисъл Peace

# 702
Slawena , Браво на теб !  bouquet Изобщо не съм се и съмнявала , но днес на няколко пъти си мислех за теб и сега новината много ме зарадва !

Аз още не съм си изгледала епизодите , а вече не мога да ви насмогна ! ooooh!
Отивам да започвам маратона - да видя кое , аджеба е възбудило толкоз размисли и страсти ! Wink

И съм абсолютно съгласна с  di_ni , макар ,че не знам в какъв контекст е коментра , но една жена хареса ли си мъж и пожелае ли да го има , няма нещо , което да я спре ! Peace

# 703
gospojata   bouquet  bouquet  bouquet

И аз два дни не съм гледала сериала и сега ще наваксвам

# 704
Момичета, аз май няма да изтрая да го гледам целия с превод. Малко ме дразни цялата тази ситуация. Класическа история- омъжена жена, запленена от плейбоя, който и сваля звезди, докато и се насити и след това я захвърля като непотребна вещ,оставяйки я сама да събира парчетата н аразбития си живот. Като жени всяка една от нас би трябвало поне малко да съчувства на Бихтер. Да, ще направи много грешки, но ще обича истински. Много боли като разбереш,че си използван.

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 17:54 от pipilota27

Общи условия

Активация на акаунт