Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 668
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Истински ме изненада предложението на Бихтер, да заминат двамата, защото не очаквах тя да е способна на това.

Виж к'во-това е Бехлюл-или го взимаш,или гориш!!! Joy Joy Joy

hahaha  Bihter,изгоря без да го е взела още Rolling Eyes

# 661
Относно анкетата: Много голям процент се изкарахте непорочни  Wink 
Ще се разведе,пък тогава........То страстите напират на всеки ъгъл и се чудят къде да се награбят,ще чакат разводи.А и няма да им е интересно.Забраненото е сладко.

# 662
Относно анкетата: Много голям процент се изкарахте непорочни  Wink 
Ще се разведе,пък тогава........То страстите напират на всеки ъгъл и се чудят къде да се награбят,ще чакат разводи.А и няма да им е интересно.Забраненото е сладко.
onche, и аз това гледах. Евала Laughing

# 663
  Не съм съгласна,че само Бихтер е виновна за връзката им,в крайна сметка за това се искат двама.Като не ще-да го покаже ясно и категорично,но той не желае и няма достатъчно сили да се отдалечи от нея. Тя го провокира,той не й остава длъжен. Както на него страстта му пречи да,вземе правилното решение,така и на нея.Ако всеки виждаше слабите места на другия и съответно си бе направил извода,че тая работа няма да я бъде,много проблеми щяха да си спестят. Но те не разсъждават трезво,затова се казва-любовта е сляпа.

# 664
И мен ме изненада, че Бихтер предлага да бягат. В момента, в който го каза, ми се стори много прибързано. Вярно, много им се иска да... хмм.. се нацелуват, но те едва сега си го казаха, не са говорили за дълбоки чувства още. То това повод ли е? Може след една седмица целуване да видят, че няма кой знае какви неземни чувства и фойерверки. И тогава какво?

# 665
Момичета, не искам никой да обидя, но четейки мненията на част от вас, оставам с впечатлението, че в България все още е актуално мнението, че единствено жената е виновна за дадена връзка, докато мъжа не, защото то нали си му е в кръвта- значи му е позволено. Много жени, чийто мъж изневерява, реагират по същия начин и спрямо любовницата. Ето, гадната кучка е виновна, че се е натиснала на мъжа ми, а той света вода ненапита, ще му прощавам по 100 пъти, защото го обичам.
Каквато и да е връзката, дали сексуална или любовна, винаги са виновни и двамата.

# 666
  • Пловдив
И мен ме изненада, че Бихтер предлага да бягат. В момента, в който го каза, ми се стори много прибързано. Вярно, много им се иска да... хмм.. се нацелуват, но те едва сега си го казаха, не са говорили за дълбоки чувства още.

На Бихтер хич не й се бяга от голямата къща и удобствата, на нея просто й се чука.
Айде да видим дали ще избягат, или ще се изчукат Mr. Green
Малко вулгарно се изразявам, ама то в на Бихтер главата няма нищо възвишено.

pipilota27, съгласна съм, че не трябва само жената да се приема за инициатор на такива отношения, но в случая тя е омъжената, тоест сериозно обвързаната.

# 667
На Бихтер хич не й се бяга от голямата къща и удобствата, на нея просто й се чука.
Айде да видим дали ще избягат, или ще се изчукат Mr. Green
Малко вулгарно се изразявам, ама то в на Бихтер главата няма нищо възвишено.
Ми то на едно момче или момиче на 24 години какво друго да му е в главата, освен чукане?
И не, Бехлюл не е айляк. Той е сгоден, при това официално. Поел е ангажимент към жената до него, което автоматично превръща връзката му с Бихтер в изневяра. Ако знаех, че преди брака не се брои, да си бях поживяла  newsm47

# 668
  • Пловдив
Първо написах "айляк", сравнявайки тежестта на годежа с тежестта на брака. Но да, определено, и неговото е изневяра.

Де и аз да съм знаела  Laughing

# 669
  • Пловдив
Давайте предложения за анкета.

# 670
Момичета, не искам никой да обидя, но четейки мненията на част от вас, оставам с впечатлението, че в България все още е актуално мнението, че единствено жената е виновна за дадена връзка, докато мъжа не, защото то нали си му е в кръвта- значи му е позволено. Много жени, чийто мъж изневерява, реагират по същия начин и спрямо любовницата. Ето, гадната кучка е виновна, че се е натиснала на мъжа ми, а той света вода ненапита, ще му прощавам по 100 пъти, защото го обичам.
Каквато и да е връзката, дали сексуална или любовна, винаги са виновни и двамата.

И на мен това ми прави впечетление...,за съжаление! newsm10

# 671
  • Пловдив
Мойто предложение е:
Въпрос: В какво точно обвинявате Бихтер?
-   че, не може да контролира чувствата си;
-   че, създава скандали и се прикрива зад тях;
-   че, търси вината в другите;
-   че, едно говори, а друго върши;
-   не я обвинявам;
-   не мога да преценя;
-   друго.

# 672
  • Пловдив
Тази анкета е много на място, аз съм за нея: В какво точно обвинявате Бихтер ?

# 673
  • Пловдив
Поправено е. Да я подавам ли на Magosniwa?
До довечера, ще сме изписали темата.
Ако има други идеи...

# 674
"чукане"

Дойдохме си на думата!Хубавата българска дума за "любене"!!!

Общи условия

Активация на акаунт