Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 579
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  Още в началото ,преди да се оженят,Мадмоазел искаше да си тръгне,но той я разубеди.  Понеже Бихтер е гузна,още повече ще се настърви срещу Дениз,защото няма как да прикрие чувствата си и усещането,че непрекъснато е дебната.
  Бехлюл се чувства виновен,но и страда,слабохарактерността му се проявява и в това,че не взема категорично решение-да се откаже изцяло и както трябва  от Бихтер или да бъде с нея открито,а не да се движи по тънката лайсна.
  Бихтер сцените на ревност не ги прави,защото много иска мъжа си, а за да се прикрие и оправдае. Аднан,за мен поне е ясно,че не го иска.

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 13:54 от charovnica

# 646
Явно този момент съм го пропуснала. Извинявам се.

# 647
Аз не виждам Мамзел да си е позволила да каже или да направи нещо не на място.Това ,че тя в нейните си разсъждения е събрала 2 и 2 и е започнала да се усеща е друг въпрос.Каквото и кажат ,тя го изпълнява и се съгласява с г-н Аднан и г-жа Бихтер.Просто в този момент не им е удобна на Бехлюл и Бихтер ,затова са тези истерии.

# 648
Аз не виждам Мамзел да си е позволила да каже или да направи нещо не на място.Това ,че тя в нейните си разсъждения е събрала 2 и 2 и е започнала да се усеща е друг въпрос.Каквото и кажат ,тя го изпълнява и се съгласява с г-н Аднан и г-жа Бихтер.Просто в този момент не им е удобна на Бехлюл и Бихтер ,затова са тези истерии.
И аз мисля така. Wink

# 649
Относно положението на Мадмоазел в семейството се спомена за "господар", "слугини", не е приятел щом и се плащало и т.н. Все пак не сме в робовладелския строй, никои никому не е господар, може работодател, но не и господар. В нашето семейство също се налага да плащаме на хора за неща, които за съжаление сами не може да поемем, примерно за гледане на възрастна роднина. Но тия хора не са ни слуги! И да са ни приятели, пак им плащаме. Само защото някой ти е приятел не може да му възложиш безплатно гледането на баба ти с години, нали.

В случая с мадмоазел виждам нещата по подобен начин, не мисля, че тя е слугиня и няма право да се обажда, да мисли или каквото и да било. Тя се храни с тях, ходи с тях на почивка, определено е повече от останалия персонал в къщата, приятел е и част от семейството, особено пък за децата.

# 650
Добро утро:)
...Ако Дениз имаше поне малко достойнство щеше да си тръгне, а не да продължава да се върти около Аднан, надявайки се на нещо...

Ами тя искаше да си тръгне, но той я спря!
Мисля, че я спря сестра му.

Той я спря още в началотоя когато тя искаше да си тръгне. Още тогава Мадмоазал постъпи достойно, след като видя на къде отиват нещата, просто каза че си отива, но тогава Аднан я накара да остане.

# 651
  • Пловдив
.....  на Бихтер всички са и досадни в тази къща и децата и слугите и Аднан-всички.Неможе да слуша гласовете им .....,личи си в погледа и в кривата и усмивка.Много долно постъпи с Аднан и скандалите ама нали "гузен негонен бяга ".Как само крещеше и съскаше и с ирония цитираше писмото,пълна безсрамница има очи да се кара и в същото време се натиска по ъглите.

newsm10 подкрепям
Освен това е и пълен консуматор, как не  показаха за някого да направи нещо, не показаха искрени приятелски отношения с някого; това"гледане" на майка й в къщата и "даване"с "харчи пари" не се счита, понеже не става дума за нейни пари.

# 652
 Още в началото ,преди да се оженят,Мадмоазел искаше да си тръгне,но той я разубеди...  

Съжалявам, видях след като писах.

# 653
  • ... да усещаш мириса на море ...
Горките БиБ, сами в толкова голяма къща, целия ден пред тях, а не могат да останат сами. То не бяха сестри, годеници, а и прислугата щъка навсякаде....
А сега сериозно: В снощната серия според мен, 2 бяха ключовите моменти - разговора на Аднан с Бехлюл и предложението на Бихтер в края. Всичко, което каза Аднан изяснява неговите чуства и обяснява споровете, които ние водим. Той обича Бихтер (и не смятам че за двамата това е било брак по сметка), “но тя е толкова млада, че не познава дори себе си, а той очаква от нея мъдри житейски решения”. Освен това си мисля, че скандала, който спретна Бих, не се дължеше само на желание да замаже положението. Както някой беше споменал, тя обича(ше) съпруга си, освен това, тя е може би от хората, със силно чуство за собственост. Независимо от новата и тръпка, тя не би позволила да бъде мамена от Аднан и затова толкова яростно реагира....
И смятам че Бехлюл истинскаи страда, защото едва ли някой ще седни да лее сълзи само от една гузна съвест. Истински ме изненада предложението на Бихтер, да заминат двамата, защото не очаквах тя да е способна на това. Аз възприех предложението и като истинско желание да заживеят заедно, а не да се скрият някъде временно, за да се отдадат на страстите си. И тя го направи без да се замисли за пари, положение, защото разбира че и за двамата е непосилно да живеят с този грях и да лъжат, Бехлюл чичо си, тя съпруга си...

За тези които се интересуват, по мои изчисления и ако не променят схемата на излъчване, култовия 38 (оригинален) епизод, който е край на сезона, се пада да го дават в понеделник 21.02.

Darinka, отново благодарности за снимките. Точно за тези си мислех.  Wink Ако това, не те притеснява и имаш време, може ли една и в гръб (имам предвид, когато излиза от банята  Embarassed), освен това когато е на терасата има един кадър, в който си оправя косата с ръка, и близък план от послената сцена, когато е със синя риза.... И дано не строшиш клавиатурата по мен....   Praynig

# 654
Здравейте,да се изкажа и аз по темата:Бихтер ме врещи въпреки че не очаквах такова нещо от нейна страна!Т буквално търсеше причина да се скара с Аднан въпреки че Денис не беше точно човека който трябваше да намесва! ConfusedТя вече започна да изтрещява и затъва.Колкото и да не ми е приятно мога да кажа че не одобрявам действията и:отдала се изцяло на Аднан,това искал Бехлюл!Ако правеше всичко което и казваше Бех.щяха да си спестят много проблеми!Той може и да я обича но чувства вина заради това че се е заплеснал по жената на човека който го е отгледал като си.Той го осъзнава,но подвластен на страста си към Бихтер му е трудно да вземе правилното решение.Иска да се откаже но предвид това което гледах досега разбирам,че главната виновница за това той да продължи връзката си с Бихтер е самата тя-провокира го прекалено много,любовта и стаста която изпитва към него са направо обсебващи!!!

# 655
  • Пловдив

http://www.gecce.com/haberler/magazin/kivanc-tatlitug-boksor-olm … niyor-164306.html
Ако е верно, Къванч ще играе роля на боксьор.
Прочут турски боксьор.....

# 656
# 657
Хахаххах. Тия двамката само ни четат и ни се смеят на разсъжденията Joy

# 658
Ако Катя не беше ровила в стаята на Мазмоазел никой нямаше дори и да подозира,за това какви чувства е изпитвала,или изпитва Мадмоазел.В случая обаче нещата се стекоха по този начин и в момента тя е "хвърлена в огъня" така да се каже.Ако имаше друга жена от обслужващия персонал - тя щеше да е.Онеправдана и използвана в случая е-да!Това никой не го отрича!Както и никой не отрича добрите черти в характера и.На този благ характер как би стояла фразата:
"-Чакайте,не бързайте да си ходите и нашето време ще дойде!" и съгласието и-само тя може да обясни.Тук иде реч за нещо съвсем друго.
Искала да сит ръгне,ама я спрели-ок!съгласила се!Тогава отдръпни се,лека полека и започвай да живееш собствения си живот,а не живота на работодателите ти.
Не сме в робовладелчески,но сме в капиталистически строй,където ти плащат за извършена дейност.
И с какво Мадмоазел с това си дебнене е по-различна от Катя например?
Ослушват се,дебнат се,всичко се чува,знае.ПРИПОМНЯТСИ НЯКОЙ ХОРА стари действия на други хора,започват да се съмняват-това,което въобще не им е работа-това е моето мнение.

# 659
Истински ме изненада предложението на Бихтер, да заминат двамата, защото не очаквах тя да е способна на това.

Виж к'во-това е Бехлюл-ядеш сега,или гориш!!! Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 14:39 от usmivkata20

Общи условия

Активация на акаунт