Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 581
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Благодаря на всички  newsm47

А като ме повишат.ще опъна и голямата софра и ще поканя Бехлюл да ни сервира smile3503

# 631
  Здравейте,Славена честито  Hug Радвам се за теб   bouquet
  Сега з аспора-аз видях няколко неща.Първо Бихтер ужасно много обича майка си,ако нещо се случи с нея,не зная дали би го понесла.Колкото и да й се кара,да не иска да живее с нея и т.н.,толкова много и я обича,припознава я като един от малкото й истински близки хора,което си е така.Фирдевс също много я обича и всичко,което ще направи впоследствие е ще е,за да й помогне,макар и не с подходящите средства.Винаги ,когато има проблем,тя звъни на Бихтер,не на сестра й,търси от нея помощ и подкрепа.Това за връзката майка-дъщеря,жалко че не успяват да бъдат приятелки и Фирдевс не може да спечели доверието й,за да й разкаже тя всичко и да я посъветва,като жена.
  Мадмоазел-не може  да каже нищо по няколко причини,първо няма доказателства,второ тя като каква ще се яви,за да всява подозрения и смут? Ако имаше тази власт над Аднан,той да се е оженил за нея,а не за Бихтер. Тя му е довереник донякъде,той разчита на нея,но дали би й позволил да се меси в личния му живот? Бихтер сподели за чувствата й,когато ги видя в коридора и спря дотам.После каза за писмото,за да се оправдае,което беше лоша постъпка,но в крайна сметка каза една истина,иначе Аднан никога не би се досетил.Това го казвам,защото и  Бихтер няма доказателства,но тя му е съпруга и на нея би повярвал повече,отколкото на Мадмоазел,плюс това сестра му потвърди.Накрая Бихтер излезе лоша/не че не беше/,нищо че майка й намери писмото и от нея започна интригата. Аднан сега иска да я отсрани-Дениз,защото я чувства като заплаха за брака си,тя търпи прекалено много,честно казано не знам как издържа.
  Бихтер-грешката й е ,че реши да изнудва Мадмоазел,много глупава и недостойна постъпка.След това приложи тактиката-Нападението е най-добрата защита,но лошото е,че не спря до там.На другия ден му вдигна напълно излишен скандал и наистина го тормози.Той не заслужава такова отношение.Това нейно поведение определено не приемам.Не стига ,че е виновна,но изкарва себе си жертва,а другия крив. Понеже не мисля,че това й е особено приятно,най-вече частта със сдобряването,иска да прекрати тази ситуация. Дали ще се изправят пред всички и ще кажат или ще си тръгнат заедно,за мен е едно и също.
  Бехлюл-страда,за него е много трудно,защото той обича чичо си и вижда как се измъчва.Да беше помислил за това преди да започне да я предизвиква и преследва обаче. Да беше я спрял категорично,а не днес съм с Елиф,утре не мога без теб.
  За Бихтер е лесно да си тръгне,защото  тя вече разбра,че всъщност не обича Аднан,че това е била една самозаблуда,затова е лесно да го загърби. Бехлюл обаче от друга тсрана,не би направил толкова лесно такъв избор.Освен това парите ще са огромен проблем.Бех вече веднъж остана без тях и се видя в чудо.Бихтер е импулсивна,не ги обмисля много нещата,да видим как ще ги забъркат.
  Аднан горкия на всички иска да угоди,на жена си вече се чуди какви метани доземи да й прави,търси вината в себе си като всеки обичащ човек. Не му е лесно и на него,трудно му е да прогледне.
  Още нещо,не смятам,че възрастта е някакво оправдание,младостта на двамата.Човек е такъв, какъвто е. Колкото и  да му се променя мирогледът,основните неща в него се запазват-доброта,лошотия,склонност към итригнатство,слабохарактерност,нерешителност,импулсивност,крайност и т.н. Тук има сблъсъци на характери-Бихтер,Бехлюл,Аднан,Мадмоазел,Фирдевс и т.н. и всеки действа според това какъв е като човек.
  Мадмоазел аз лично в нищо не я виня,без да иска тя се забърка в тая  каша с неясен за всички изход.Ако Бихтер наистина обичаше мъжа си,естествено е да го ревнува,научавайки за чувствата й,но тук ситуацията е друга.

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 11:55 от charovnica

# 632
Славена,честито!!!
И дано този успех ти донесе това:

# 633
usmivkata20  Hug
charovnica  Hug
 JoyОт тези ще има и за вас,а и на Бихтер и Бехлюл ще дам за да се изнесат и не тормозят Аднан Wink

# 634
  • sofia
Извинете, ама Бехлюл според мен не страда, а е гузен. Ако страдаше наистина, нявмаше да гледаме такъв развой. Когато не знаеш какво точно искаш , а искаш и това, и другото, и третото - трябва да си готов да си понесеш последствията. Бихтер очевидно е готова, иначе нямаше да предложи да избягат. Бехлюл обаче не е и никога няма да бъде. Забелязва се и с просто око. Ноо Бихтеровото е оплетено и замаяно, затова и няма как да види. Това за мен е и един от изводите в тоя филм - можеш да си пожелаваш най-различни неща, те да ти се случват или не, но трябва да си готов , че тези неща винаги имат последствия. Малко хора са готови обаче....

# 635
а някой може ли да ми каже от какво умира Бешир

# 636
  • Пловдив
рак на белите дробове

# 637
...Мадмоазел-не може  да каже нищо по няколко причини,първо няма доказателства,второ тя като каква ще се яви,за да всява подозрения и смут?  Тя му е довереник донякъде,той разчита на нея,но дали би й позволил да се меси в личния му живот?
...но тя му е съпруга и на нея би повярвал повече,отколкото на Мадмоазел,плюс това сестра му потвърди...
Бихтер-грешката й е ,че реши да изнудва Мадмоазел,много глупава и недостойна постъпка. На другия ден му вдигна напълно излишен скандал и наистина го тормози.Той не заслужава такова отношение.Това нейно поведение определено не приемам.
Бехлюл-страда,за него е много трудно,защото той обича чичо си и вижда как се измъчва.Да беше помислил за това преди да започне да я предизвиква и преследва обаче. Да беше я спрял категорично,а не днес съм с Елиф,утре не мога без теб.
...За Бихтер е лесно да си тръгне,защото тя вече разбра,че всъщност не обича Аднан,че това е била една самозаблуда,затова е лесно да го загърби. Бехлюл обаче от друга срана,не би направил толкова лесно такъв избор.Освен това парите ще са огромен проблем.Бех вече веднъж остана без тях и се видя в чудо.Бихтер е импулсивна,не ги обмисля много нещата,да видим как ще ги забъркат.
  Аднан горкия на всички иска да угоди,на жена си вече се чуди какви метани доземи да й прави,търси вината в себе си като всеки обичащ човек. Не му е лесно и на него,трудно му е да прогледне. 
Hug

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 12:48 от Snejka

# 638
Извинете, ама Бехлюл според мен не страда, а е гузен. Ако страдаше наистина, нявмаше да гледаме такъв развой. Когато не знаеш какво точно искаш , а искаш и това, и другото, и третото - трябва да си готов да си понесеш последствията. Бихтер очевидно е готова, иначе нямаше да предложи да избягат. Бехлюл обаче не е и никога няма да бъде. Забелязва се и с просто око. Ноо Бихтеровото е оплетено и замаяно, затова и няма как да види. Това за мен е и един от изводите в тоя филм - можеш да си пожелаваш най-различни неща, те да ти се случват или не, но трябва да си готов , че тези неща винаги имат последствия. Малко хора са готови обаче....
И аз мисля така.

# 639
  • Пловдив

Вай, вай, вай. Нито Бихтер, нито Хазал....

# 640

Вай, вай, вай. Нито Бихтер, нито Хазал....

Вай,ами ко ша праим сига newsm78

# 641
  • Пловдив
Анонс за довечера от БТВ-то:

Пейкер съобщава на майка си новината, че Нихат ще остане на работа при Аднан, но Фирдевс отново не е доволна. Бихтер все още не може да си прости, че не си е сдържала нервите пред съпруга си. Разговора й с Бехлюл обаче не й дава мира. Завръщането на Дениз не дава мира на Бихтер. Елиф намеква за дата на сватбата.

# 642
Какво му требвА на чичо Аднан да си взима това младо гадже... На здрава глава болест...  Laughing

# 643
Добро утро:)
...Ако Дениз имаше поне малко достойнство щеше да си тръгне, а не да продължава да се върти около Аднан, надявайки се на нещо...

Ами тя искаше да си тръгне, но той я спря!

# 644
Добро утро:)
...Ако Дениз имаше поне малко достойнство щеше да си тръгне, а не да продължава да се върти около Аднан, надявайки се на нещо...

Ами тя искаше да си тръгне, но той я спря!
Мисля, че я спря сестра му.

Общи условия

Активация на акаунт