Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 582
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
За мен Бихтер е тази, която вече не трябва да се навърта в къщата... като ще му изневерява, да бяга... но тук парите са на първо място... Ех, ако не е Аднан, кой ще й купува скъпи парфюми, маркови дрешки...  ooooh! ooooh! ooooh!
Дениз ако имала достойнство... а Бихтер с какви очи гледа съпруга си? Вече става смешна...

Бих казала, че парите са на последно място за Бихтер...не знам къде видяхте да е алчна. Точно тя беше супер възмутена от майка си, когато си купи онова колие за баснословна сума. Освен това, предложи на Бехлюл да се махнат заедно, което значи, че е готова да задгърби материалните блага, осигурени от Аднан.
А иначе, че не е съвсем бяла и добра, така е, има си трески за дялане. Но чак пък да е чудовище, хайде холан...млада, сключила брак с неподходящ за нея човек, залитнала по мистър Свалячев, Хубавецов и естествено прави грешка след грешка.

Да бе, възмутила се от майка си... а снощната реплика "Харчи, колкото поискаш, ще ти преведа пари..." Да не ги изкарва тя тези пари? По цял ден се чуди с какво да се облече и къде да отиде... Парите са на Аднан, но тя му е съпруга, демек парите са общи. Е, не трябва ли и до него да се допита?

# 616
Sylvie, човекът е милиардер. Защо пък да не му харчи парите? newsm47 Няколко парцалки няма да го разорят. А и нека си го кажем направо. Техният брак си беше сделка. Аз ще ти осигуря добър живот, ти- горещо, младо тяло  Whistling

# 617
Sylvie, човекът е милиардер. Защо пък да не му харчи парите? newsm47 Няколко парцалки няма да го разорят.

Да, но мама Фирдевс си пада по бижута за по 400 000...  Laughing

# 618
tara_lezhka,съгласна съм с теб,но точно това,че не се търкалят вече в леглото  е благодарение на борбата за надмощие един над друг-поне според мен newsm78
Di ni,точно това,което мисля в по-горния ред отличава "Кучките" от влюбените жени-пак според мен.И ти наистина си крайна,но никога не казвай никога!Не се знае как може да ти се обърне мирогледът!!! Naughty
За Мадмоазел продължавам да твърдя,че член от персонала на къщата в никой случай не бива и не може да стои толкова близо като "размисли" до господарите в къщата.

Фактът, че за Аднан и децата Мадмоазел е нещо повече от гувернантка (помощен персорал) - означава че тя е спечелила уважението и доверието им през годините.
И след като те са я приели като част от семейството им - значи е част от семейството им и точка Peace

# 619
 Може би трябва само да се свива в ъгъла и да го пита всеки път дали може да вземе малко пари да похарчи, да не си купува дрехи, да не се поддържа - ами все пак е съпруга на богаташ, какво по-естествено от това да разполага със средства. ooooh! Въпросът е, че самата тя не злоупотребява, да не би тя да настоя да и сменят колата?! Купила си някой друг парцал, голяма работа?! ooooh!

# 620
Затова и се скараха:)

# 621
Мадмоазел е от семейството, а Бихтер не - как не я е срам да си купува парцалки?! Mr. Green

# 622

Да, знам. Но при положение, че знае колко харчи майка й... и казва да харчи колкото си поиска...

# 623
..... защо тя да не си каже мнението?
Защото никой не и го е искал, нито е редно да се меси, където не и е работа! Laughing
А бихте ли ми отговорили къде точно тя се намесва освен да спасява майката на Бихтер и да възпитава децата на Аднан.До сега само си мълчи и изводите които си прави може всеки здраво мислещ човек би могъл да го направи стига да може да гледа по далеч от носа си и да е стъпил здраво на мястото си,а не да размахва някакво си писмо която тя е скрила я те тършуват като мишки сред вещите и.Кога тя е посегнала да пипа нещо което не и е позволено.

# 624

Касичка за Фирдевс,да си събира бели пари за черни дни.Ако е добра майка ще заделя и за по-малката си щерка.Че като забегне с голяната си любов да не го закъсва финансово... Joy

# 625
Да, но мама Фирдевс си пада по бижута за по 400 000...  Laughing

Да, знам. Но при положение, че знае колко харчи майка й... и казва да харчи колкото си поиска...
Каза и го с единствената цел да я успокои. Бихтер, въпреки всичките търкания с майка и, се разтрои от опита и за самоубийство. Видяхме, че дори и коравата Фирдевс не остана безразлична, след като чу, че липсва на детето и. Не са толкова черни и двете героини.

# 626
Sylvie, човекът е милиардер. Защо пък да не му харчи парите? newsm47 Няколко парцалки няма да го разорят. А и нека си го кажем направо. Техният брак си беше сделка. Аз ще ти осигуря добър живот, ти горещо, младо тяло Whistling

Е, да, ама ако Аднан не беше толкова добър до глупост, то щеше да се досети, че все някога на Бихтер ще й омръзне да спи със сейфа му, и някой ден ще потърси живи, горещи обятия, и ако не при Бехлюл, то щеше да е при някой друг, ако той (Бехлюл) не беше толкова наблизо и под един покрив с нея Whistling

# 627
Е, да, ама ако Аднан не беше толкова добър до глупост, то щеше да се досети, че все някога на Бихтер ще й омръзне да спи със сейфа му, и някой ден ще потърси живи, горещи обятия, и ако не при Бехлюл, то щеше да е при някой друг, ако той (Бехлюл) не беше толкова наблизо и под един покрив с нея Whistling
Спор няма. Мисля, че всички сме единодушни, че проблемите започнаха с прибързания и неподходящ брак, между Аднан и Бихтер.

# 628
Slawena, честито за теста.  bouquet

# 629
Славенка,честито!Знаех си ,че ще успееш!

Общи условия

Активация на акаунт