Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 588
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Как да съжаля Бихтер? В повечето случаи, когато тя е наранена не поражда в мен това чувство, защото се държи адски долно. Незнам на какво се дължи това, но тя не е като повечето героини, които страдат и никому лошо не правят.
Ами хората са различни. Някой си страдат тихичко, други го удрят на рев, трети се правят на силни, а отвътре им идва да крещят. Според мен Бихтер е от последните. Много е трудно да прикриваш чувствата, които бушуват в теб.

Ами защо трябва да ги прикрива... да признае пред себе си, че иска да е с Бехлюл и да прави нещо по въпроса, но не прикрито... Хем иска с него за удоволствие, хем от чичко Аднан да получава скъпи дрехи, бижута и коли... не става... от два стола се сяда на земята!

За това Бихтер предложи да избягат.Тя иска или всичко или нищо Peace
Не мисля,че тя отдава значение на богатството на Аднан.И вие ще видите,че е така в следващите епизоди.

Да, така е.

# 586
  • Pleven, Bulgaria
Едвали няма да избягат само,защото ги няма парите на Аднан,въпреки че не знам какво ще правят дори и Фирдевс ще е потърпевша но Бихтер като обича,когато има проблем  да харчи.И Дениз е влюбена и Бихтер,маже би,ще бъде влюбена,но Дениз не използва чувствата на другите за да прикрие свойте грешни чувства.Лека нощ момечета  newsm46

# 587
 Здравейте,искам да кажа няколко неща.
  nelka123 не зная защо така остро реагираш,просто мнението ми коренно не съвпада с твоето.Все пак достъпът до информация благодарение на Интернет за всички е  еднакъв,независимо къде по света се намират. Нямам  доказателства,защото не съм до тези хора,правила съм изводите си така,както и дъщеря ти,от наличната в медиите информация./не чета само на български/ Въпрос на гледна точка  Peace

Aз не правя изводи - основавам се само на факти ...Никога Анистън не е имала спонтанен аборт , такъв преживя Никол Кидман с Том Круз... И другите ми факти са шестте деца на Анджи.., които са винаги до нея ... Тази година снима в Унгария и купи дом , за да могат децата и отново да са с нея...  Когато осинови първото , в момента в който постави подписа си Тортън я изостави и нямаше мъж до нея , когато Брат снимаше с нея тя беше в процес на осиновяване на второто... С това го привлече Анджелина - не само с красотата си ...В Холивуд красавици , колкото искаш , но явно не това цени Брат в една жена... И след това явно фигурата и не беше на първо място за нея след като за две години забременя два пъти... В момента обмислят да осиновят ромънче , отделно искат още биологични... Не ги захвърлят на бавачки - винаги са до тях... Прекланям се на такива хора - защото децата са голяма отговорност .
  Снимането на филма -  Отвъд граници /  http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=694&hit=1  /  преобръща живота на  Джоли... След него спира с лудориите , наркотиците и става официален посланник на добра воля на UNHCR..., и прави много големи дарения в пари... А , извинете - Бълок е другата на която се прекланям - дари 5 000 000 на пострадалите в Хаити и осинови афроамериканче миналата година...

Извинявам се на всички момичета за спама на темата - но артистите ме завладяват , когато разбера , че освен красота , дарба , притежават и душа - най-важното за човешкото същество...По принцип съм убедена , че много хора нямат такива... Аз споделям мисълта на онзи американски президент , който казва - "колкото повече опознавам кучетата , толкова повече намразвам хората " ... Това наистина не е моя мисъл , но я цитирам често...Уточнявам - обичам всички животни , но понякога се срамувам от много дела на хората...!!!

Надявам се този път да се получи с цитата !!!

# 588
kyde da namerq posledniq cql epizod  Simple Smile - namiram samo poslednite 10 minuti

# 589
kyde da namerq posledniq cql epizod  Simple Smile - namiram samo poslednite 10 minuti
http://www.youtube.com/watch?v=_Q7gNN8IXYg&feature=related
Ето тук го има качен, на части, с превод на английски.

# 590
nelka123,аз съм голям фен на двойката  Джоли-Пит Peace
Последно днес четох,че ще осиновяват момиченце от Хаити на 4г.

# 591
pipilota27   bouquet

# 592
# 593
  • Пловдив

Добро утро.

# 594
Просто вече много си личи,че  на Бихтер всички са и досадни в тази къща и децата и слугите и Аднан-всички.Неможе да слуша гласовете им и да ги вижда да си вършат домашните задължения,личи си в погледа и в кривата и усмивка.Много долно постъпи с Аднан и скандалите ама нали "гузен негонен бяга ".Как само крещеше и съскаше и с ирония цитираше писмото,пълна безсрамница има очи да се кара и в същото време се натиска по ъглите.

# 595
Бихтер е една разглезено дете,дето си мисли,че всички са и длъжници.
Защото те са имали семейство,любов,разбирателство,а тя горката само скандали.
И сега когато може да ги има тези неща,тя иска възвишена,романтична любов.
 fightей туй и трябва.

# 596
  • sofia
Кой каквото няма - това търси  Wink Не я оправдавам, но пък не я и обвинявам. Все пак, на колко години си мислите, че са тия хора - не могат винаги да имат реална и трезва преценка и да постъпват правилно(каквото и да е то)...Самият Аднан каза: "много е млада...неопитна е..."

# 597
Това е прекалено за мадмоазел, разбирам, че има хора, кото ная харесват, но чак пък да е злобна и толкова подмолна и двулична. тя досега  не е показала такива черти на характера. такива характеристики отиват повече на Бихтер, Фирдевс и др такива.
Аз също много харесвам поведението на мадмоазел,толкова е толерантна и възпитана,да прикрива чувствата си към Аднан,но никога не е била злобна както беше вчера Бихтер въпреки,че в случая използва м-зел за прикритие и изпадна в нервна депресия само заради факта че Бехлюл целуваше Елиф.

# 598
Кой казва,че Бихтер е положителен образ?
Нали точно за това на нейният е противопоставен образът на Мадмоазел-непогрешима,всеотдайна-НО........платен персонал.
Просто уточнението е наложително,защото още един път казвам,че Мадмоазел не може и не бива да се слага на едно ниво с хората,от които е наета,за да става изобщо сравнение между това,как тя е постъпила и как господарката и.На всичкото отгоре,когато Аднан и каза,че няма вече място за съвместна почивка с тях си зададох въпроса-ами тя сама не можа ли да се сети???И въобще-познавате ли някой,който има платен персонал да го мъкне със себе си на почивка при вече порастнали деца,а пък ако рече да откаже,персоналът да се сърди???
Тук става въпрос за това,че тя трябва да си знае мястото,същото се отнася и за Бешир-тези хора на какво се надяват?Чак ми става неприятно като гледам колко са разочаровани тогава,когато разберат,че не са предпочитани пред другите #Crazy

# 599
Кой казва,че Бихтер е положителен образ?
Нали точно за това на нейният е противопоставен образът на Мадмоазел-непогрешима,всеотдайна-НО........платен персонал.
Просто уточнението е наложително,защото още един път казвам,че Мадмоазел не може и не бива да се слага на едно ниво с хората,от които е наета,за да става изобщо сравнение между това,как тя е постъпила и как господарката и.На всичкото отгоре,когато Аднан и каза,че няма вече място за съвместна почивка с тях си зададох въпроса-ами тя сама не можа ли да се сети???И въобще-познавате ли някой,който има платен персонал да го мъкне със себе си на почивка при вече порастнали деца,а пък ако рече да откаже,персоналът да се сърди???
Тук става въпрос за това,че тя трябва да си знае мястото,същото се отнася и за Бешир-тези хора на какво се надяват?Чак ми става неприятно като гледам колко са разочаровани тогава,когато разберат,че не са предпочитани пред другите #Crazy

Тук не съм съвсем съгласна. Мадмоазел не е просто персонал... Щом майката на децата ги е поверила в нейни ръце, значи й е имала огромно доверие. Тя не е просто една прислужница... в трудни моменти е решавала проблеми, съветвала ги е...

Общи условия

Активация на акаунт