Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 606
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Какво да се защитава Бихтер и тя и момъка ги ударил хормона. Млади, ненаиграли се, нена.....  Mr. Green
Грешат, причиняват страдания и сами страдат, уж влюбени а по-скоро играчи на дребно. Неопитни, но жарки.
Момъка е като разгонен кон, очите му искри хврълят, като че не е виждал женско, а спомняме си познава доста анатомии.... Joy

Да бягат ама бедност, пари няма......не е на хубаво това. Whistling

# 571
Laughing Е, то че ще видим, ще видим, ясно е. Но исках тези, които защитават Бихтер, да се поставят на мястото на Мадам...
Sylvie, какво общо имат Бихтер и Дениз? Препдолагам всяка една от нас, поне за малко, е била в позицията и на двете. Не е приятно и в двата случая. На мен лично ми е жал и за Бихтер, и за Дениз. Дениз обаче е трябвало да бъде малко по-смела и да покаже на Аднан чувствата си. Само така е можело да разбере дали има смисъл да се надява или не. Все пак години са минали преди той да се запознае с Бихтер.
А Бихтер е млада, ненаживала се жена, омъжена за човек, когото реално не познава. То само с уважение не става. За да те успокоя ще ти кажа, че ще страда и то много.

# 572

Ако Мадам има подозрения за връзката на Бихтер и Бехлюл и ако беше като Бихтер, лицемерна и пресметлива,... досега да е пропяла на Аднан... така ще си проправи път към него и ще отстрани Бихтер от пътя си,... но не, това е твърде под нивото на Мадам.
Никога няма да пропее, защото е хитра и знае, че когато един мъж е много влюбен, както е Чича в младата, ако се опита да му развали смейството с интриги, ще я намрази завинаги. Влюбените са слепи и мразят страшно. Точно за да не загуби шанса си не би казала лично за подозренията си. Peace

Ами ако ги дебне и ги хване или намери доказателства? Какво ли ще направи?
Да дебне и ще видим. Laughing

Laughing Е, то че ще видим, ще видим, ясно е. Но исках тези, които защитават Бихтер, да се поставят на мястото на Мадам...
Кво да се поставям,като съм и била на мястото и на Бихтер и на Мадмоазел.
Не,оправдам Мадам Naughty

# 573
Как да съжаля Бихтер? В повечето случаи, когато тя е наранена не поражда в мен това чувство, защото се държи адски долно. Незнам на какво се дължи това, но тя не е като повечето героини, които страдат и никому лошо не правят.

# 574
Sylvie, какво общо имат Бихтер и Дениз? Препдолагам всяка една от нас, поне за малко, е била в позицията и на двете. Не е приятно и в двата случая. На мен лично ми е жал и за Бихтер, и за Дениз. Дениз обаче е трябвало да бъде малко по-смела и да покаже на Аднан чувствата си. Само така е можело да разбере дали има смисъл да се надява или не. Все пак години са минали преди той да се запознае с Бихтер.
А Бихтер е млада, ненаживала се жена, омъжена за човек, когото реално не познава. То само с уважение не става. За да те успокоя ще ти кажа, че ще страда и то много.

Общото между двете е, че и двете са влюбени, но... в неподходящите хора. Докато Бихтер игра мръсно и каза на Аднан за чувствата на Дениз, Мадмоазел не постъпи така... не каза на Аднан за подозренията за Бихтер и Бехлюл... Никоя от двете няма доказателство, но Бихтер и без такова започна да плете интриги. Да, тя видя писмото, но Аднан не го е видял... откъде да знае, че Бихтер не си измисля?

# 575
Бихтер  #Crazy Дениз

И накрая Бехлюл с колцата от чичо,с чинка в багажника на околосветско пътешествие...
Ех романтика,романтика...ама и парици трябват,за да се поддържа тази романтика...
Затова на пътешествие из двора и къщата,дет искат полянка,дет искат зимна градинка с публика а и из къщата кишенца за натискане-колкото ти душа иска...

Каква поезия Crazy

А и чичко- касичка наблизо,хем се оправили,хем романтиката не се губи Mr. Green

И Мамзел и сие хора от къщата да слухтят из врати и прозорци  Whistling

# 576
Как да съжаля Бихтер? В повечето случаи, когато тя е наранена не поражда в мен това чувство, защото се държи адски долно. Незнам на какво се дължи това, но тя не е като повечето героини, които страдат и никому лошо не правят.
Ами хората са различни. Някой си страдат тихичко, други го удрят на рев, трети се правят на силни, а отвътре им идва да крещят. Според мен Бихтер е от последните. Много е трудно да прикриваш чувствата, които бушуват в теб.

# 577
Ами хората са различни. Някой си страдат тихичко, други го удрят на рев, трети се правят на силни, а отвътре им идва да крещят. Според мен Бихтер е от последните. Много е трудно да прикриваш чувствата, които бушуват в теб.

Права си! Peace Но не я приемам, като положителна героиня.

# 578

Ами защо трябва да ги прикрива... да признае пред себе си, че иска да е с Бехлюл и да прави нещо по въпроса, но не прикрито... Хем иска с него за удоволствие, хем от чичко Аднан да получава скъпи дрехи, бижута и коли... не става... от два стола се сяда на земята!

# 579
  • BG
Ще избягат ли .....ми да бягат .......но интерсено с на кой паричките......пак на добрия чичо, нали........ако наистина избягат след дни Бихтер ще се усети каква грешка е направила , защото Бехлюл не може да и осигури живота, който тя е свикнала да живее. Той няма нищо нито пари, нито професия ... един лентяй е.
А ха, тука се вижда колко силно обича Бехлюл Бихтер, който иска да не гледа, че е от предстоящи събития Simple Smilehttp://vbox7.com/play:80e53180

# 580
А ха, тука се вижда колко силно обича Бехлюл Бихтер, който иска да не гледа, че е от предстоящи събития Simple Smilehttp://vbox7.com/play:80e53180
Мен ме удовлетвориха последните думи на Бехлюл към Бихтер на бб гроба и. Макар и късно показаха какво е чувствал.

# 581

Ами защо трябва да ги прикрива... да признае пред себе си, че иска да е с Бехлюл и да прави нещо по въпроса, но не прикрито... Хем иска с него за удоволствие, хем от чичко Аднан да получава скъпи дрехи, бижута и коли... не става... от два стола се сяда на земята!

За това Бихтер предложи да избягат.Тя иска или всичко или нищо Peace
Не мисля,че тя отдава значение на богатството на Аднан.И вие ще видите,че е така в следващите епизоди.

# 582
# 583
Така е Peace

Ето и песента,която за мен описва душевното  състояние на Бихтер

http://www.youtube.com/watch?v=PO9J6tKc0no

Ето и част от текста на песента:

Bir Gunah Gibi
Bir sayfa kopuyor zamandan
Ayrilirken sen yanimdan
Bu askin daha en basindan
Korkuyordum ben sonundan

Bir günah gibi gizledim seni
Kimse görmedi seninle beni
Aglarken içim güldü gözlerim
Bir günah gibi gizledim

Aglarken içim güldü gözlerim
Bir günah gibi gizledim

Като грях

Една страница се затваря от времето
когато ти се разделяш от мен
още в началото на тази любов
се страхувах за края й

Криех те като грях
никой не ме видя с теб
когато душата ми плачеше
очите ми се смееха

# 584
 Здравейте,искам да кажа няколко неща.
  nelka123 не зная защо така остро реагираш,просто мнението ми коренно не съвпада с твоето.Все пак достъпът до информация благодарение на Интернет за всички е  еднакъв,независимо къде по света се намират. Нямам  доказателства,защото не съм до тези хора,правила съм изводите си така,както и дъщеря ти,от наличната в медиите информация./не чета само на български/ Въпрос на гледна точка  :

Aз не правя изводи - основавам се само на факти ...Никога Анистън не е имала спонтанен аборт , такъв преживя Никол Кидман с Том Круз... И другите ми факти са шестте деца на Анджи.., които са винаги до нея ... Тази година снима в Унгария и купи дом , за да могат децата и отново да са с нея...  Когато осинови първото , в момента в който постави подписа си Тортън я изостави и нямаше мъж до нея , когато Брат снимаше с нея тя беше в процес на осиновяване на второто... С това го привлече Анджелина - не само с красотата си ...В Холивуд красавици , колкото искаш , но явно не това цени Брат в една жена... И след това явно фигурата и не беше на първо място за нея след като за две години забременя два пъти... В момента обмислят да осиновят ромънче , отделно искат още биологични... Не ги захвърлят на бавачки - винаги са до тях... Прекланям се на такива хора - защото децата са голяма отговорност .
  Снимането на филма -  Отвъд граници /  http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=694&hit=1  /  преобръща живота на  Джоли... След него спира с лудориите , наркотиците и става официален посланник на добра воля на UNHCR..., и прави много големи дарения в пари... А , извинете - Бълок е другата на която се прекланям - дари 5 000 000 на пострадалите в Хаити и осинови афроамериканче миналата година...

Извинявам се на всички момичета за спама на темата - но артистите ме завладяват , когато разбера , че освен красота , дарба , притежават и душа - най-важното за човешкото същество...По принцип съм убедена , че много хора нямат такива... Аз споделям мисълта на онзи американски президент , който казва - "колкото повече опознавам кучетата , толкова повече намразвам хората " ... Това наистина не е моя мисъл , но я цитирам често...Уточнявам - обичам всички животни , но понякога се срамувам от много дела на хората...!!!

Общи условия

Активация на акаунт