FrontierVille 5

• 35 099
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
чакам вече не помня от кога тази проклета спринцовка. МОЛЯ, ако някой има в колекцията повече от 1 да ми даде, а аз ще дам каквото ми се поиска. почти всички колекции са ми пълни

# 211
А, това разширяване, обезсмисля ли множеството кокошарници? В маркета не ми дава да си купя нов, защото съм достигнала максимума. Върху който и от наличните да цъкна, ми излиза едно и също, относно разширението, което ме навежда на мисълта, че един или 5 е все тая. Или броя кокошарници няма значение за броя кокошки, но пък ще мога да си ги обирам по-често.

Може да си разшириш всички кокошарници, но един по един. Когато завършиш с разширяване на единия кокошарник на всичките 6 нива(май толкова бяха newsm78)тогава се започва разширяването на другия. И когато кликнеш на някой ти дава общата бройка от всички кокошарници.

# 212
  • Варна
Някой да е имал проблем като моя, и ако да, ако може да сподели как го е разрешил. Значи от няколко дни се опитвам да разширя кокошарника, но не става и не става....имам всички елементи само без посления "cnicken wire"....събрах 7/15 и то от кликване на публикации на съседи, аз като публикувам, съседите ми казаха, че не могат да ми пращат  Thinking

# 213
  • София
Намериха цаката на бързото качване на нива. Максимумът е сто кокошки на кокошарник, а и храненето изразходва енергия. Броят кокошарници има значение, но едно ъпгрейдване важи само за един кокошарник.
Не е съвсем така, защото когато събираш дневния бонус на кокошарника се хранят всички кокошки, както тези, които са в него, така и тези, които са отвън.
По-скоро са ограничени играчите, които тепърва искат да се възползват от многото кокошарници и кокошки, тъй като май вече няма възможност за допълнително закупуване на кокошарници.

# 214
Маркова Рали проблема е повсеместен на мен ми се запъна на нивото с 20 елемента и при публикация искане пише сори т е изчерпан лимит а никои не е цъкал, имам 19 от мрежите като си прехвърлих от др ферми (това поне са изпуснали да мехнат) и сега търся от някъде да добавя 1 мрежа. Капацитета сега е 75 пернати

# 215
  • Варна
Маркова Рали проблема е повсеместен на мен ми се запъна на нивото с 20 елемента и при публикация искане пише сори т е изчерпан лимит а никои не е цъкал, имам 19 от мрежите като си прехвърлих от др ферми (това поне са изпуснали да мехнат) и сега търся от някъде да добавя 1 мрежа. Капацитета сега е 75 пернати

Много ти благодаря, ще чакам да се оправят нещата, че нямам нерви сега да хабя за глупости  Wink

П.П. А колкото до бързото минаване на нива - на мен ми беше много лесно: имам 14 кокошарника, и около 1400 кокошки така на ден минавах по едно ниво ( едно обиране на кокошарник ми даваше по 1500 ХП) Grinning

# 216
хората започнаха мисията с доматите,и я забравиха....а при мен още не се е появила..... Thinking

# 217
Запънали сам и се 2 антисептика и направоооо си късам нервите
И с тия 80 крави....да им се не знае, хич не мисля да си давам зор  Crossing Arms с полуработеща игра

# 218
  • Пловдив
хората започнаха мисията с доматите,и я забравиха....а при мен още не се е появила..... Thinking

Не си само ти  Confused

# 219
Здравейте,сега тепърва започвам да играя Frontier Ville и имам нужда от съседи.Ако някой има желание да ми стане съсед,ще съм му много благодарна Grinning Във фейсбук съм Silvia Panova!

# 220
Здравейте,сега тепърва започвам да играя Frontier Ville и имам нужда от съседи.Ако някой има желание да ми стане съсед,ще съм му много благодарна Grinning Във фейсбук съм Silvia Panova!

Мила, излизат три имена на латиница и две на кирилица.  newsm78 Дай нещо по-точно. Hug

# 221
чакам вече не помня от кога тази проклета спринцовка. МОЛЯ, ако някой има в колекцията повече от 1 да ми даде, а аз ще дам каквото ми се поиска. почти всички колекции са ми пълни

Ако все още не си я получила аз я имам и мога да ти я изпратя, но не знам дали сме съседи. el_martinova@abv.bg  Peace

# 222

Ако все още не си я получила аз я имам и мога да ти я изпратя, но не знам дали сме съседи. el_martinova@abv.bg  Peace

А дали имаш и за мен? Blush

# 223

Laughing ми за сега имам само една, която ще пратя на Пожар, но по принцип на мен ми се падат често от обиране на бонуса на лечебницата.
До сега 3 са ми се падали - една която като ми се рестартира играта я загубих, една за моята мисия и сега още една. Надявам се да има още, за да пращам  Peace Ще пиша когато имам още една  Wink

# 224

благодаря ти   bouquet, мила, но вече ми изппратиха. прати на някой друг в нужда  Laughing

Laughing ми за сега имам само една, която ще пратя на Пожар, но по принцип на мен ми се падат често от обиране на бонуса на лечебницата.
До сега 3 са ми се падали - една която като ми се рестартира играта я загубих, една за моята мисия и сега още една. Надявам се да има още, за да пращам  Peace Ще пиша когато имам още една  Wink

Общи условия

Активация на акаунт