FrontierVille 5

• 35 100
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Честито Пожар Simple Smile спорна игра
Lady Vi давай ти си наред  Hug по-напред си бях дала мейла. Добавяй ме и да ти я изпращам. Само моля те драсни един msg във FB да знам,  че си ти и си за спринцовката

# 226
Здравейте, момичета,

имам следния проблем - изпълних и 5те мисии за разширението, даде ми да публикувам радостната вест, че съм се разширила, но като зареди играта разширението си е сиво и ми казва, че трябва да изпълня всички мисии преди да получа подаръците. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?

# 227
а дали си го купила от сградата ?

# 228
Не, явно това е проблемът. Благодаря   bouquet

# 229
И аз имам същия проблем, от коя сграда се купува?

# 230
# 231
Момичета,моля ви имам нужда от съседи  PraynigАко някой има желание,да ми пише на лични! Simple Smile

# 232
  • Пловдив
Нещо ви бях изгубила Mr. Green И на мен ми остана тази пуста спринцовка, имам по 3-4 от другите неща от докторската колекция, а тази спринцовка не иска и не иска да се падне #2gunfire #Cussing out И от "грижовните" пакетчета не иска да се падне newsm78 (помня, че чадърчето за мисията с къртиците от там ми се падна)

# 233
От тези пакетчета на мен ми се падат дърва и свездички  ooooh! Много "полезно"

# 234
Току-що ми се падна спринцовката от пакетчетата!

# 235
Нещо ви бях изгубила Mr. Green И на мен ми остана тази пуста спринцовка, имам по 3-4 от другите неща от докторската колекция, а тази спринцовка не иска и не иска да се падне #2gunfire #Cussing out И от "грижовните" пакетчета не иска да се падне newsm78 (помня, че чадърчето за мисията с къртиците от там ми се падна)
От днес вече се пада. Спринцовката от лекарската колекция.

# 236
  • варненка от София
На някой отвориха ли му се новите мисии с цветарския магазин? Някои от комшиите ми вече събират елементи, ама при мен няма нова мисия  Rolling Eyes

# 237
На някой отвориха ли му се новите мисии с цветарския магазин? Някои от комшиите ми вече събират елементи, ама при мен няма нова мисия  Rolling Eyes
аз я имам от вчера мисията за цветарския магазин. Дано и при теб скоро да се появи  Peace

# 238
И при мен още не е излезнала  Sad

# 239
И аз я нямам още тази мисия

Общи условия

Активация на акаунт