FrontierVille 5

• 34 983
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте Simple Smile
Стигнах до последната част на обучението на кучето, появи ми се книжката  book. По- точно последната от мисиите, която е означена с книжка.
http://telme-bg.com/frontierblog/?p=990  Мисията изчезна (заедно с означението и иконката за нея), без да съм правила нищо и сега не мога да я накарам да се появи или да я активирам отново. Опитах и с друго куче, но не се появява. Така няма да мога да я изпълня разбира се...
Ако някой е имал подобен проблем моля да сподели.

# 676
  • София
При мен също изчезна, хем я бях започнала.
Ще почакаме, сигурно пак ще се появи.

Izabella,
Днес писах в друга тема как се оплаквам на Зинга. Ето тук може да видиш подробно:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=579151.300
Естествено вместо Farmville попълваш от менюто FrontierVille
Винаги отговарят и ако оплакването е основателно ти изпращат допълнителни подаръци  Grinning
Успех!

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 10:33 от Aubrieta

# 677
Здравйте, ако някой желае да станем съседи намерете ме http://www.facebook.com/slaveia.georgieva имам много малко приятели,които я играят и не мога да вървя напред.Благодаря предварително! Hug

# 678
  • София
И при мен изчезнаха обучителните мисии и хич и неща да се появяват, толкова змии не знам как ще намеря, наскоро си изхабих всички черепи и нови не излизат.

# 679
  • София
Всъщност обучението на кучето е доста полезно. Когато почиства плевели, кучето носи и допълнителни бонуси, унищожава хищници с "един удар" и може да "накара" нахранените животни да огладнеят отново. Grinning
Гадното е, че играта непрекъснато ми засича...

# 680
FrontierVille
"Having troubles with debris for the latest missions? Look no further than your collections! You now can trade in collections for skulls, thorns, rocks and even grass! Look for changes in the Cabbage, Wheat, Cow, and Clearing Collections which now all reward your with debris!

http://zyn.ga/5Pm <-- Check your collections today!"

Честито!  Peace

# 681
Това какво е че не схващам?!
И имам нов строеж ужас, ама като ги няма нямам какво да правя

# 682

Нови бонуси при продажба на някои колекции.

# 683
  • София

Е това вече е много добро решение, за пръв път Зинга ме изненадаха приятно!

# 684
Записвам се да ви следя Hug

# 685

Нови бонуси при продажба на някои колекции.

Супер,отивам да публикувам малко колекции!

# 686
  • Sofia
Уфф, не знам какъв беше зора да правим тези мисии за Oregon Trail, при положение, че на картата, която дава накрая след 12тата мисия пише "Coming soon" #Cussing out
Кой ги знае кога ще го пуснат този трейл. newsm78

# 687
Уфф, не знам какъв беше зора да правим тези мисии за Oregon Trail, при положение, че на картата, която дава накрая след 12тата мисия пише "Coming soon" #Cussing out
Къде го видя този зор. Пише си, че мисиите трябва да се изпълнят до 30/6. Днес сме 12/5 (Ще го карам с цифри, че с месеци се обърках малко. Embarassed)

# 688
  • Враца
Привет!Не съм писала мноооого отдавна Embarassed
Имам проблем-от около месец се опитвам да завърша мисията на детектива и не мога.трябва ми тази мастилница и не ми я дава при обирането на дневния бонус.Пуска ми само парички и нищо друго Sad
Ако някой я има в повече в колекцията си нека ми помогне,моля Hug
Venislava Kisiovska съм във фейса
Благодаря предварително Hug Hug Hug Hug

# 689
  • Sofia
Къде го видя този зор. Пише си, че мисиите трябва да се изпълнят до 30/6. Днес сме 12/5 (Ще го карам с цифри, че с месеци се обърках малко. Embarassed)
Е, така, де. Ама понеже ги пускаха по една на ден, а пък можеше и да си платиш да ги видиш по-рано... голямо напрежение, голямо нещо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт