FrontierVille 5

• 35 063
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
нямаго там. дадеми да публикувам нещо аз уж щях да го публикувам после отказах и бизона изчезна

# 136
dida1001 - и аз направих такава грешка. Пита дали искаш да го задържиш или да го подариш на някой. Ако си избрала второто и после отказ, сигурно е изчезнал.
venigirl - Дотук по два начина ми са падаха бели болни бизони - като брах трева и като храних (или съсед ми нахрани) воловете (ox). После се хранят със специално мляко, което искаш от съседите. За мисията иска първо 3 пъти, а после още 3 - докато оздравее напълно.
Edit: Още 5 пъти - т.е. общо 8 млека трябва да събере човек.
Когато искам - отговарят само 5, 2 хванах от стената на вече завършили мисията, и един път ми го нахрани съсед. Явно тук ще действа принципа - помогни на съсед, за да ти помогне и той.

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 15:48 от Дидко

# 137
  • София
Откъде се появява този бизон? При мен защо го няма?
Нито съобщение за него ми се е появило, нито  нищо  Crossing Arms !

Поне се разширих вече  Party !

# 138
pospalancho, нещо не мога да ти приема публикациите на стенатал Като натисна да ги приема ми изписва All Outta Rewards.

# 139

Епа крави и биволи нямаш ли. Храни ги и ще се появи хайванчето. А ако имаш тревичка проста може и там да пробваш. Как се появява болното бизонче

# 140
  • варненка от София
А само по едно ли се появява или може и по повечко за деня?

# 141

и аз това се чудих,нищо не ми излизаше,но благодарение на ДИДКО,нахраних воловете и се появи

# 142
  • София, откъм тъмната страна
Оф втори ден не ми се отваря тоя фронтиер......  Close ни с мозила, ни с ИЕ.

# 143
  • МАРС
И при мен същата работа, снощи им писах, но още не са го оправили.

# 144
  • София
Аз оправих едно бизонче, обаче загубих таралежа дето е награда от баджа, изчезна след рестарт на играта с тъпото съобщение бластид интернет.

# 145
Аз оправих едно бизонче, обаче загубих таралежа дето е награда от баджа, изчезна след рестарт на играта с тъпото съобщение бластид интернет.
Въпроса е не дали си го загубила, а дали си го спечелила. Я виж как е баджа.

# 146
И аз да се оплача - бизончето ми е болно, но нещо се бъгна играта и сега не ми дава да поискам мляко  Sad Дали ще умре от глад?  Sad

# 147
И аз да се оплача - бизончето ми е болно, но нещо се бъгна играта и сега не ми дава да поискам мляко  Sad Дали ще умре от глад?  Sad
Няма се пуашиш. Няма се гътне. Когато го нахраниш с 6 млека ще стане човек и ще се храни нормално като другите. Дотогава ще чака мляко и толкова.А и те съседите ти може да го хранят.

# 148
  • София
Въпроса е не дали си го загубила, а дали си го спечелила. Я виж как е баджа.
Да, сега видях, че баджа не е спечелен, но пък и с очите си видях, че ми излиза съобщението за изкаран бадж и таралежа го извадих от инвентара и го сложих на полето и се рестартира и таралежа изчезна.

# 149
Да, сега видях, че баджа не е спечелен, но пък и с очите си видях, че ми излиза съобщението за изкаран бадж и таралежа го извадих от инвентара и го сложих на полето и се рестартира и таралежа изчезна.
Вервам ти. При всички, които спечелят баджа е така. И аз оттам го знам това де. Скъсаха се от псувни играчите за това нещо.

Общи условия

Активация на акаунт