FrontierVille 5

• 35 005
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
За дървото първото което иска е 2 кутии шоколадови бонбони, но ми предлага да ги искам само от съседи, които не играят! Как да се сдобия с този елемент? Дали ще ми го даде от специалните пакети?
Аз пък питам, как тези съседи влизат в списъка, защото преди три-четири дни направих няколко фалшиви акаунта, но все още не са в там. Да не би да трябва, все пак да играят някоя от игрите на Зинга?!
на мен ми излизат само тези,които не играят никаква игра.надявах се да излязат поне съседите от фармвил,но уви....наложи се да се помоля мнооого учтиво на близки,които не играят

# 121
  • София
За дървото първото което иска е 2 кутии шоколадови бонбони, но ми предлага да ги искам само от съседи, които не играят! Как да се сдобия с този елемент? Дали ще ми го даде от специалните пакети?
Аз пък питам, как тези съседи влизат в списъка, защото преди три-четири дни направих няколко фалшиви акаунта, но все още не са в там. Да не би да трябва, все пак да играят някоя от игрите на Зинга?!
на мен ми излизат само тези,които не играят никаква игра.надявах се да излязат поне съседите от фармвил,но уви....наложи се да се помоля мнооого учтиво на близки,които не играят
Мдааа, както и предполагах и всъщност както е абсолютно логично Simple Smile Отворих друга игра на Зинга за да влезнат в списъка и стана.

# 122
И на мен ми трябват тези шоколадови бонбони за дървото, и май и аз ще правя фалшиви акаунти.  Hug

# 123
  • до едно тепе
На мен в списъка ми излязоха новоприетите приятели,но не станали още съседи играещи фронтиервил Laughing
Леле как го обясних ooooh!
Ще рече че имах покани от играещи играта,но преди да се поканим и за съседи ми бяха в списъка за кутията с бонбони Mr. Green

# 124
На мен в списъка ми излязоха новоприетите приятели,но не станали още съседи играещи фронтиервил Laughing
Леле как го обясних ooooh!
Ще рече че имах покани от играещи играта,но преди да се поканим и за съседи ми бяха в списъка за кутията с бонбони Mr. Green

Аз бях от тях май.  Hug

# 125
аз да се оплача-започнах първия романс,стигнах до някъде ,и трябваше да чакам 2 дни за бонус от училището-това е 3 ниво,бях направила другите неща,и реших докато чакам да започна втория,оказа се обаче,че като се върнах пак на първия,трябваше да започна мисията отначало.  #Cussing out  #2gunfire

# 126
аз да се оплача-започнах първия романс,стигнах до някъде ,и трябваше да чакам 2 дни за бонус от училището-това е 3 ниво,бях направила другите неща,и реших докато чакам да започна втория,оказа се обаче,че като се върнах пак на първия,трябваше да започна мисията отначало.  #Cussing out  #2gunfire
Правилно. Ако се прехвърли от романс в романс се нулират действията от предния. Помощ за мисиите с романсите. . Най-важната точка от всичко е

"2.Ако мога да изпълня някоя мисия веднага отивам на нея, презареждам играта и я изпълнявам. След като я изпълня задължително презареждам играта за да видя дали е отчетена като изпълнена."

# 127
Момичета как ви се отвориха мисиите романси? Аз нямам такива.

# 128
  • София

Отварят се от дървото на влюбените. Когато го построиш до края, тогава ще можеш да отвориш меню от него и там са мисиите.

# 129

Отварят се от дървото на влюбените. Когато го построиш до края, тогава ще можеш да отвориш меню от него и там са мисиите.

Благодаря ти!  smile3525

# 130
  • в една мансарда точно под звездите ..........
аз да се оплача-започнах първия романс,стигнах до някъде ,и трябваше да чакам 2 дни за бонус от училището-това е 3 ниво,бях направила другите неща,и реших докато чакам да започна втория,оказа се обаче,че като се върнах пак на първия,трябваше да започна мисията отначало.  #Cussing out  #2gunfire

И аз така се прецаках! Сега докато не завърша една мисия не минавам на друга!

Момичета, има ли още действащ линк, от който можем да си пращаме от тези усмихнатите кутии?

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 15:21 от Дуданка

# 131
За да не чакате по 2 дни за бонус от училището:
- ако сте високо ниво
- имате строителни материали - по 8 от основните - тухли, чук и т.н.
- имате място
Събирате бонуса от съществуващата сграда, строите нова и пак събирате бонуса.
Като минете мисията, може да съборите излишната ви сграда.
Приятна игра!

# 132
някой има ли бизон??? от къде се взема???

# 133
здравейте! да се впиша и аз в темата . на мен ми се показа бизон но после го загубих и сега незная къде да го търся. ако някои знае нещо да помага.

# 134
  • до едно тепе
 dida1001 Виж да не е в инвентара.Аз така си бях загубила последната сграда,понеже нямаше къде да я сложа и докато разчистя беше изчезнала и я намерих в инвентара

Общи условия

Активация на акаунт