FrontierVille 5

• 34 999
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
На мен много ми харесват любовните мисии  Wink Можеш да си преминаваш от една на друга  Grinning

# 106
  • в една мансарда точно под звездите ..........

Аз успях, но досадих на 2 приятели, които не играят играта да отворят и да ми кликнат на хелп рикуеста.
[/quote]

И аз така! Не ми се даваха подкови, така че прибегнах до този начин, който според мен е най-удачен.

# 107
  • София

моля някой да ми помогне с тази мисия по точно първата задача Praynig

никой ли не може да ми помогне  Praynig

# 108

Като си събереш дневния бонус от пощата пред бонус бара ти се появава един конник. После трябва да работиш бързо и да събираш бонусите, докато станеш на Инсане. Тогава ти дава първата част от мисията. Останалото е от съседите. Беше описано на по-предна страница Peace

# 109
На мен много ми харесват любовните мисии  Wink Можеш да си преминаваш от една на друга  Grinning

Може ли да се преминава от един романс в друг? На мен ми се стори, че пише, че ако започна романс Х, а след това започна романс с У, то романса с Х се "занулява". Напишете ако сте опитали да направите повече от един романс в едно и също време между различни двойки. Получава ли се?

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 13:32 от nonono

# 110
  • София
ililina много ти благодаря сега разбрах  Peace
от предното обяснение не ми стана ясно за коя сграда става въпрос

# 111
На мен много ми харесват любовните мисии  Wink Можеш да си преминаваш от една на друга  Grinning

Може ли да се преминава от един романс в друг? На мен ми се стори, че пише, че ако започна романс Х, а след това започна романс с У, то романса с Х се "занулява". Напишете ако сте опитали да направите повече от един романс в едно и също време между различни двойки. Получава ли се?
Получава се, дори на мен са ми активни по две мисии едновременно  Wink Имах малко проблем с доматите, но успях да я приключа  ooooh!
http://telme-bg.com/frontierblog/?p=513

# 112

първо си подсигуряваш много енергия-аз купих една пуйка,дето дава 62 енергия.после садиш 60 броя домати.после чакаш 15 минути и почваш да обираш,ама много бързо,и цъкаш ту на доматите,ту на паричките и звездичките,които излизат.не обръщай внимание на къртиците,ако ти излязат,не трябва да губиш време в убиване.продължаваш да обираш домати,където не е червено.и така,след доста цъкане без прекъсване,става...късмет.аз успях от втория опит....

# 113
  • Варна
.

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 07:19 от Маркова Рали

# 114
  • София

първо си подсигуряваш много енергия-аз купих една пуйка,дето дава 62 енергия.после садиш 60 броя домати.после чакаш 15 минути и почваш да обираш,ама много бързо,и цъкаш ту на доматите,ту на паричките и звездичките,които излизат.не обръщай внимание на къртиците,ако ти излязат,не трябва да губиш време в убиване.продължаваш да обираш домати,където не е червено.и така,след доста цъкане без прекъсване,става...късмет.аз успях от втория опит....

А защо с домати го правите, мисията ли го иска, аз минала ли съм я не помня.
Иначе инсейн на бонус бара и аз трудно го направих, трябва яко цъкане, зареждах на мах енергия и с животните успях от трети път.

# 115
Lady Vi дай един мейл,може и на лични и ще те намерим Mr. Green
А всъщност имаш регистрация във фейсбук нали Whistling

Имам разбира се.  Wink Ще ти пусна мейла ми на лични.  Grinning

# 116
  • София

Защото растат за 15 мин. Ако засадиш детелини за 5 мин. рискуваш да увяхнат преди да си ги ожънал всичките, ако имаш голяма нива.
Със сигурност си я минала тая мисия, ти си доста по-напред от мен  Wink !

# 117
  • София

Защото растат за 15 мин. Ако засадиш детелини за 5 мин. рискуваш да увяхнат преди да си ги ожънал всичките, ако имаш голяма нива.
Със сигурност си я минала тая мисия, ти си доста по-напред от мен  Wink !
Хъ хъ хъ, добре че Кали ме държи под око, че аз не знам къде съм вече от мисии.....  newsm47

А някой да знае този боб в тенджера какво да го правя - енергия ли дава?

# 118

А някой да знае този боб в тенджера какво да го правя - енергия ли дава?
[/quote]
дава само 7 енергия

# 119
  • София
За дървото първото което иска е 2 кутии шоколадови бонбони, но ми предлага да ги искам само от съседи, които не играят! Как да се сдобия с този елемент? Дали ще ми го даде от специалните пакети?
Аз пък питам, как тези съседи влизат в списъка, защото преди три-четири дни направих няколко фалшиви акаунта, но все още не са в там. Да не би да трябва, все пак да играят някоя от игрите на Зинга?!

Общи условия

Активация на акаунт