FrontierVille 5

• 34 996
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Изпълних мисията за разширение и въпреки отва не ми дава да закупя земята  Crossing Arms не е заключена, а е в сив цвят  #Cussing out идея как да го оправя?
оправих го кой да прочете че иска 3 градн.... Blush

# 91
Играта иска да започна романс м/у даскалицата и Бес???  ooooh!

# 92

Това е основния проблем- никой не чете какво пише, а почва с псувните и с ши..на игра, ши..ни модератори.

# 93
аз обикновено чета,но този път не е до четенето.за да завърша дървото ми трябват различни неща и като цъкна да изпратя молба до съсед,играта забива и изобщо не показва съседите..някой с подобен проблем????

# 94
  • София
За дървото първото което иска е 2 кутии шоколадови бонбони, но ми предлага да ги искам само от съседи, които не играят! Как да се сдобия с този елемент? Дали ще ми го даде от специалните пакети?

# 95
И аз това питам

# 96
Аз просто си го платих.

# 97
  • София

моля някой да ми помогне с тази мисия по точно първата задача Praynig

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 21:27 от tryniti

# 98
Здравейте! Много се радвам, че има такава тема и тук. Аз току що я открих и не съм чела предишните, но обещавам да ги прочета.  Hug Как можем да станем приятели и съседи?  Hug Много ще ми е приятно. Hug

# 99
  • до едно тепе
Lady Vi дай един мейл,може и на лични и ще те намерим Mr. Green
А всъщност имаш регистрация във фейсбук нали Whistling

# 100
За дървото първото което иска е 2 кутии шоколадови бонбони, но ми предлага да ги искам само от съседи, които не играят! Как да се сдобия с този елемент? Дали ще ми го даде от специалните пакети?
Пробвах с пакетите и не дава  Crossing Arms

# 101
Изпълних мисията за разширение и въпреки отва не ми дава да закупя земята  Crossing Arms не е заключена, а е в сив цвят  #Cussing out идея как да го оправя?

Какво иска?  Аз не намирам къде да прочета? Помогнете моля book

# 102

Какво иска?  Аз не намирам къде да прочета? Помогнете моля book
Как се завършва разширението 35*35.

# 103
Едва ли  Tired.
Аз виках ще има публикация на стената на съседа, та от там ще взема линка, но не би  Crossing Arms.
Варианта с плащането хич не ми допада.
Ако някой намери пролука- да свирка.
Да се оплача, от мисиите които бяха за 50 подкови, нали даваше едни кутии.Е вчера ги отворих, от една от тях ми се падна езеро с риба, сложих го и ми взе 20 подкови  Crossing Arms.Те това честно ли е сега, кажете ми  Close.

# 104
  • София
Едва ли  Tired.
Аз виках ще има публикация на стената на съседа, та от там ще взема линка, но не би  Crossing Arms.
Варианта с плащането хич не ми допада.
Ако някой намери пролука- да свирка.
Да се оплача, от мисиите които бяха за 50 подкови, нали даваше едни кутии.Е вчера ги отворих, от една от тях ми се падна езеро с риба, сложих го и ми взе 20 подкови  Crossing Arms.Те това честно ли е сега, кажете ми  Close.

Не става нищо със специалните кутии, отворих 2 - първия път ми даде елемент от уиш листа, изчистих го, отворих 2-ра и ми даде някаква секира.

Аз успях, но досадих на 2 приятели, които не играят играта да отворят и да ми кликнат на хелп рикуеста.

Общи условия

Активация на акаунт