FrontierVille 5

• 35 097
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Да ви се оплача преди малко си намерих спринцовката (падна ми се от обиране на бонуса от лечебницата) и играта се рестартира  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Всички действия ми се нулираха и сега на ново само дето спринцовката не се падна отново  #Cussing out

# 196
  • в една мансарда точно под звездите ..........
el*Martini супер гадно е това, което ти се е случило!
Аз поради тази и ред други причини, прежалих 12 подкови и си отключих мисията.
Сега вече сме оздравяли и чакаме нови мисии!

# 197
Уф то и аз ако имах толкова подкови бих ги прежалила ама опуках всичко  Crazy Пробвах и с Care pack ама не става дава ми някакви глупости  Outta Joint ще чакам да се падне пак или някой съсед да ми я изпрати ако има в повече  baby_neutral Толкова ме е яд просто не е истина

# 198
Има нова мисия,която е за време,при мен се появи преди малко.Който няма треви и цветя поникнали из нивата да му мисли newsm78трябват само 25

# 199
  • София
Да ви се оплача преди малко си намерих спринцовката (падна ми се от обиране на бонуса от лечебницата) и играта се рестартира  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Всички действия ми се нулираха и сега на ново само дето спринцовката не се падна отново  #Cussing out

Това рестартиране ме искарва изън нерви! На мен ми направи този номер точно, когато исках мляко за болното животинче.  #2gunfire Сега трябва да чакам 14 часа за да мого да поискам пак.  Crossing Arms

# 200
  • София
Добре де, Chicken Coop го Upgrade веднъж и сега иска пак. Някой знае ли колко пъти трабва да го Upgrade-на?

# 201
Колкото повече го Upgrade-ваш, толкова повече кокошки ще можеш да прибереш вътре. Май можеше да се модернизира до 100 кокошки на кокошарник.
Лошото е, че като  са вътре храненето им харчи енергия. Освен това, могат да се прибират само пораснали кокошки ( adult).
Аз ще изчакам да видя койотите. Тогава ще вкарвам по кокошарниците, ако е необходимо.

# 202
  • София

Аз ще изчакам да видя койотите. Тогава ще вкарвам по кокошарниците, ако е необходимо.

Това не е лоша идея. Вероятно и аз така ще направя.

bouquet

# 203
Добре де, Chicken Coop го Upgrade веднъж и сега иска пак. Някой знае ли колко пъти трабва да го Upgrade-на?

Нова възможност на кокошарника в играта.

# 204
  • София
rostan   bouquet

# 205
  • Варна
да ви се оплача, мили съседки, купих си 10 пилета, за да си допълня кокошарника, храня ги да пораснат, и се появи тъпата лисица и ми ги изяде всичките!!!! Shocked smile3515

# 206
да ви се оплача, мили съседки, купих си 10 пилета, за да си допълня кокошарника, храня ги да пораснат, и се появи тъпата лисица и ми ги изяде всичките!!!! Shocked smile3515
Това е само началото. Като се появят койотите ще изчезват без да ги виждаш. Нека някой да се чудят още дали да си разширяват кокошарника или не.

# 207
  • Варна
Това е само началото. Като се появят койотите ще изчезват без да ги виждаш. Нека някой да се чудят още дали да си разширяват кокошарника или не.

разширявайте кокошкарника и го пълнете с пилета! голяма напаст иде, ей!

# 208
  • София
А, това разширяване, обезсмисля ли множеството кокошарници? В маркета не ми дава да си купя нов, защото съм достигнала максимума. Върху който и от наличните да цъкна, ми излиза едно и също, относно разширението, което ме навежда на мисълта, че един или 5 е все тая. Или броя кокошарници няма значение за броя кокошки, но пък ще мога да си ги обирам по-често.

# 209
Намериха цаката на бързото качване на нива. Максимумът е сто кокошки на кокошарник, а и храненето изразходва енергия. Броят кокошарници има значение, но едно ъпгрейдване важи само за един кокошарник.

Общи условия

Активация на акаунт