FrontierVille 5

• 35 134
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Ааа, това с дъскорезницата е по-добро!

# 301
  • София
...при мен никой не ми кликва на исканията.....

Кликам, но имам следния проблем - когато кликна да помогна, зарежда първо страницата с подаръците. После като кликна на Play, за да съм сигурна, че се е изпратило и съответно, че и аз съм получила даденото нещо, при мен го няма.... при съседите не знам дали се получава със сигурност  Confused !

# 302
  • София
...при мен никой не ми кликва на исканията.....

Кликам, но имам следния проблем - когато кликна да помогна, зарежда първо страницата с подаръците. После като кликна на Play, за да съм сигурна, че се е изпратило и съответно, че и аз съм получила даденото нещо, при мен го няма.... при съседите не знам дали се получава със сигурност  Confused !
Ох, не знам Кали, може и нещо да не е в ред играта, но днес 6 часа след като пуснах искания, от профила на дъщеря ми си кликнах и изпратих, значи за 6 часа не са се намерили 5 човека да натиснат.
То и на мен вече честно ми се повдига, като видя кофи и пирони по стената..... направо Зинга яко ни наказа, че сме ползвали нещо, предоставено от тях /говоря за качването на нива с кокошки/.

Аз иначе не зареждам играта изцяло след като цъкна "да", само да видя, че почва да зарежда и затварям екрана.

# 303
  • София
Аз пък съм бясна, защото искайки мляко за новопоявилото се болно животинче след като натиснах бутона за да поискам от приятел ми излезе един дълъг, почти празен прозорец и бутона публикувай беше скрит. #Cussing out Сега трябва да чакам доста дълго за поискам отново. После и с материалите за новата сграда се получи почти същото, само че този път бутона публикувай се показваше съвсем малко, но успях да го натисна.
Проблема дали е само при мен?  newsm78

# 304
  • София
Проблема дали е само при мен?  newsm78

Не. И при мен беше така като пусках публикациите за новата сграда.
А и доста често ми се случва същото със скрития бутон "Send"  ooooh! !
Въобщееее, защо Зинга не си оправят бакиите първо, а после да искат дванайсет милиона материали  Crossing Arms ?

# 305
# 306
Здравейте! Купих си цветарския магазин, поставих го и почнах да го строя, но мисиите за него не се отвориха. Някакви идеи?

# 307
  • Пловдив
Пратих ти покана за приятелство  Hug

# 308
  • София
Здравейте! Купих си цветарския магазин, поставих го и почнах да го строя, но мисиите за него не се отвориха. Някакви идеи?

Трябва да завършиш строежа на цветарницата първо. Мисиите се намират ВЪТРЕ в нея  Wink !

# 309
О, така ли билооооооооо Simple Smile Мерси, Kally May Simple Smile Заблудих се по тази публикация:

http://telme-bg.com/frontierblog/?p=598

# 310
Койотите са вече тук! На едно хранене ми отидоха 50 кокошки.  Grinning

# 311
О, така ли билооооооооо Simple Smile Мерси, Kally May Simple Smile Заблудих се по тази публикация:

http://telme-bg.com/frontierblog/?p=598

Хи,хи. Критика получавам. Само че проблема е че точно тези мисии тръгват с поставяне на строежа на цветарския магазин. След като го направиш вече тръгват други 4 мисии.

# 312
Е, значи правилно съм разбрала Simple Smile) Аз го поставих и мисии не тръгнаха... Е, здраве да е Simple Smile

P.S. Никакви критики, rostan ! Блогът е много полезен даже! Simple Smile

# 313
Е, значи правилно съм разбрала Simple Smile) Аз го поставих и мисии не тръгнаха... Е, здраве да е Simple Smile

P.S. Никакви критики, rostan ! Блогът е много полезен даже! Simple Smile
Я дай малко инфо на кое ниво си. Има някакво ограничение, но не мога да го разбера.

П.П. Всъщност то си пише 20-то ниво, но и цветарския магазин се купува ако си над 20 ниво. Така че едва ли това е причината. След като си купила цветарския магазин.

# 314
  • София
Даааа, ама по някое време за кокошарника иска по 30 матРиала, и номера вече не върви ...... от 20 до 30 трябва да си ги събирам, при мен никой не ми кликва на исканията.....
Ако имаш резервно ранчо, може да изпратиш част от материалите си там, докато си събереш от кутиите и след това пак да си ги върнеш... Обаче за мрежата нямам никакви идеи...
Май ще спра да събирам бонуси от кокошарниците, защото койотите само тогава ми нападат кокошките.

Общи условия

Активация на акаунт