Фондация "Искам бебе" вече и в РУСЕ!

• 32 926
  • 516
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Замислих се.Има ли значение къде да се направят хормони?
Защото определено има значение къде ще си направи половинката ви спермограма.

# 271
Момичета, днес в 18.30 имаме среща пред халите на психологическа група, която ще премине май в развлекателна. Къде се загубихте?

# 272
  • Русе
Здравейте. Извинявам се, че не идвам, но не се чувствам добре в тези жеги. Ходя като пияна, замаяна, ужасссссс.

# 273
Ами освен да ви кажа, че тази вечер бяхме 3 - психоложката, Щъркелче и аз...
Чудехме се каква е причината да не идват момичетата. Аз лично изказах следното мнение:
все още българите не са приели, че за да им се случи нещо интересно/хубаво/полезно, трябва да положат някакви усилия, макар и минимални. В случая - да дойдат на безплатна среща с психолог, в извънработно време, в делничен ден - така, както всички казаха, че ще е удобно...

По тази причина срещите с психолога ще бъдат спрени за месеците юли и август. Ако септември се организира стройна дружина - ще ги подновим.
Дотогава знаете как да се свържете с всяка една от групата.

# 274
Момичета, защо сте толкова несериозни?! Проучване показва, че близо 90% от двойките с неустановена причина за стерилитет, забременяват спонтанно след такива срещи с психолог. Възползвайте се пълноценно от специалистката - не я щадете Grinning. Психологическата нагласа-подготовка-настройка е много важна (бих казала дори НАЙ– важна според моя скромен опит) и точно тези сбирки ще ви помогнат за това. Тук психолога е скъпо "удоволствие" Cry. Радвам се че при вас е гратюи.
ПП И не забравяйте да се похвалите с  EFP

# 275
o4akvane, и аз съм на същото мнение за психологическата нагласа. И моят скромен опит показва, че това е една изключително важна страна на нещата. А на нас ни се предоставя безплатно и си мисля, че трябва да се възползваме максимално. Преди много време един млад гинеколог в София ми каза, че се забременява първо с "мозъка".  Надявам се през есента нещата да тръгнат по-добре, а и дотогава да има много  EFP

# 276
И моето мнение се покрива с предишните -  въпреки, че нямам медицински причини, поради които да съм се притеснявала за стерилитет и трите пъти забременявах, тогава, когато просто спирах да мисля за бременността като фикс идея. С Георги забременях след повече от година и половина опити, втората бременност (неуспешна за съжаление) се получи пак долу горе след толкова. В момента, в който си казах майната му все някога ще стане, нека се наслаждаваме с половинката на нашите интимни моменти, да не ги приемам като осеменяване и бременностите ми бяха факт.
Със сигурност, освен този простичък пример има и други по-дълбоки психологически проблеми, които може да ви помогне да преодолеете психолога и да си решите частично, ако не и напълно проблема.
Не един са примерите, в които семейство си осиновяват дете и след 1-2 години жената забременява естествено - просто са постигнали вътрешен мир и спокойствие.
Късмет момичета и не подценявайте мозъка, съзнанието и душата си, не мислете, че проблемите идват само от половата ви система.

# 277
момичета вече ми се обадиха най сетне малко работите искат да се проточат но аз ще се опитам да ги изпреваря когато стане това ще се похваля baby_neutral

# 278
Утре в 10.00 на часовника. Който иска да дойде на кафе.

# 279
  • Варна
Не че имам нещо против,но защо в 10:00 ч.Няма ли да има сбирка в 14:30ч. в мола?

# 280
  • Варна
Защо никой не пише?

# 281
  • Варна
Утре ще има ли среща?

# 282
  • Русе
До колкото знам, срещите са спрени до септември. Очаква се тогава да бъдат подновени. Отпускарски сезон е сега.  Wink

# 283
  • Варна
Ахааааааааа.Много ти благодаря мацка.Знаех за тези с психоложката но не и за другите.

# 284
  • Русе
Хей, момичета, как сте?  Hug Скоро никой не е писал? За съжаление отпускарския сезон свършва, но идва есента, която лично аз очаквам с голяма надежда. Надявам се скоро да бъдат подновени нашите сбирки.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт