Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 061
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
Днес нашата добра какичка-Стела става на 3 години!!!
Пожелавам си да ми е жива и здрава и все така добра! Wink
Върнах се в годините назад Embarassed и си спомних много хубави моменти...

Ето я и днес:

# 211
Еленитке,да е жива и здрава Стелюта.Да е радост за мама и тате и най-добрата и грижовна кака.

АвиHug Иво засега добре приема бебока.Радва му се,иска да го гушка,да го къпе...Глези се малко повече от необходимото,ама то си е нормално предполагам....привлича вниманието..А ние пак май очакваме малко повече отколкото възрастта му позволява....ама като цяло не се оплаквам...Смятам че още малко време е нужно....
Стискам палци да се похвалиш за изпитите и че съвсем скоро ще си намерите хубава работа...

# 212
Честит Рожден Ден, скъпа Стелюта!

Да си много игрива и щастлива,
а мама, тате и бебо да те слушат с всички уши! Много целувки от нас!

# 213
  • sofia
Стели, честит 3ти рожден ден!!! Да си все така чаровна, добричка и щастлива!!!

Eли, весел празник!!!

# 214
  • Варна
Честит рожден ден на Стела!Пожелавам й много да слуша и да е здравичка.

Отдавна не съм писала и реших да се отчета.При нас нищо ново.Все така се гледаме в къщи и вече съм за лудницата.  Crazy,но като не ни приеха в ясла,така е.Сега се надяваме да ударим джакпота в градината. Joy,ако не успеем незнам какво ще правя.Съкратиха ме от работа и сега съм на борсата,но то кой ще ме трае толкова време да не ходя на работа.  Mr. Green
Ави,честито ти вземане на изпита и дано да си вземеш и другте два. Praynig
Ади честито ти бебче.Да ти е живо и здраво и все така послушно.  bouquet
Дени много се радвам за добрата новина! Лека бременност и здраво бебче на финала!  bouquetИ аз искам пак,ама няма да ме огрее в този живот. Mr. Green
Готи честито ти завръщане на работа. Peace

# 215
  • София
Честит 3-ти Рожден Ден
на Виктор, Лора, Зария, Христо, Стелка, и Марта!
Бъдете здравички и много щастливи!

# 216
Мила , Ели,  да ви е жива и здрава дабрата кака Селка! Да ви носи безброй радости и да бъде най- добрата помощница на мама и най - вярната и закрилница на малкия Вики!

# 217
ЧЕСТИТ 3-ТИ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕЛКАbdbaloni
ЕЛИ, ЖИВО И ЗДРАВО ДА ТИ Е ПОРАСНАЛОТО МОМИЧЕНЦЕ! МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА И НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО!
Tada  ura

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!  bigdance2

Дени - честита радостна новина и от мен Hug Сигурна съм, че Анна ще е най-грижовната кака.... Heart Eyes
При нас нищо ново....здрави сме за сега / чук-чук/ ...гледаме се в къщи и очакваме класирането за детска градина.

# 218
  • София
Жива и здрава да е Стела Хубавела Grinning

# 219
На хубавата Стела честит да е рожденият ден! Много радости, много здраве, късмет и усмивки и пожелавам!  Hug Heart Eyes Hug

# 220
Честит Рожден Ден на нашия Цар Калоян.Да е жив и здрав!Весел,игрив,засмян и да бъде гордост и опора за мама и тате.

Пухче,Честит Празник!

Честито и на Стефко наш.Да е жив и здрав.Весело и безгрижно детство!

Виви,Честит Празник

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 13:12 от adi_v4

# 221
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦАР КАЛОЯН!ДА Е ЖИВ,ЗДРАВ И ЗАСМЯН!гОРДО ДА СЕДИ НА ТРОНА С НАЙ-ХУБАВА КОРОНА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФАН НАШ!!!дА Е ЖИВ  И ЗДРАВ И МНОГО КОРАВ!!!

# 222
Честит трети рожден ден на Стефко и Кало !!! Да бъдат все така чаровни и неотразими сладури !!! Весел празник !!!

# 223
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛО И СТЕФКО!!!МИЛИ ДЕЧИЦА, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ, УСМИХНАТИ И ДОБРИЧКИ! ДАРЯВАЙТЕ МАМА И ТАТИ С МНОГО РАДОСТ И ГОРДОСТ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

П.С. не ми се получава да публикувам картинките Sad

# 224
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦАР КАЛО И СТЕФКО НАШ! newsm59
РАСТЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ МИЛИ ДЕЧИЦА, ДАРЯВАЙТЕ РОДИТЕЛИТЕ СИ С МНОГО ПОВОДИ ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ! football smile3540

ПУХ, ВИВИ - ВЕСЕЛ ПРАЗНИК МИЛИ МАМЧЕТА!
  ura newsm51

Общи условия

Активация на акаунт