Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 063
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Честит Рожден  Ден на Стела, Кало и Стефко. Да растат здрави и щастливи!!  bouquet

# 226
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАЙ-СЛАДКИТЕ,
НАЙ-ГОТИНИТЕ И НАЙ-УМНИТЕ ФЕВРУАРЧЕТА
КАЛО И СТЕФКО!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И
НОСЕТЕ МНОГО РАДОСТ У ДОМА!

За Пух и Виви:

# 227
  • София
Живи и здрави да са Кало и Стефко! Много радост, обич и подаръци да получат Grinning

# 228
  • Sofia
Извинете за пропуските, но макар и с леко закъснение искам да честитя рождените дни на всички февруарчета, които пропуснах!
Еленитке, да нацелуваш Стела Хубавела от нас, да ви е жива, здрава и най-грижовната кака на света!
Тортата с копчета ме върна в доброто старо време!  Laughing
Пух, жив и здрав да ви е Царя, по царски да го обгрижвате и да му се подчинявате, гледам слага ви в малкият си джоб и без моите пожелания!  Laughing

Виви, да ви е жив и здрав Стефко, пожелавам му все така от високо да гледа на живота и да е над нещата, може и една сестричка за разкош ако няма да ти представлява трудност да буташ 2 колички.  Laughing
Предполагам не сте се разделили с вашата, защото и ние нашата си я ползваме активно.  Mr. Green

Весел празник на всички и много много усмивки.

# 229
Честит рожден ден на прекрасните ни февруарчета-Стефко и Кало!
Пожелавам им да са здравички, щастливи и много, много усмихнати!

Виви, не успяхме да дойдем днес за партито ви Sad Сигурна съм, че сте изкарали страхотно. Чакаме снимки

# 230
Честит рожден ден на две прекрасни момчета! Стефи, Кало, да сте живи и здрави, весели, игриви и безкрайно щастливи!
Виви, Пух, много радост да ви носят синовете!

# 231
Много ви благодаря, скъпи момичета! Специални поздрави за Стефо!

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 07:58 от Мама Пух

# 232
Честит рожден ден на АЛЕКСАНДЪР!
Пожелавам му да бъде много здраво, послушно и умно дете! Весел празник
bdbaloni

Мия - помним те, малка принцесо! Flowers Rose Flowers Rose

# 233
  • Бургас

Честита трета годинка на Кало! Да е здрав, послушен, много радост в къщи да носи!
Малко позакъснявам с почерпката, но виждам че Пухи не ви е оставила да гладувате  Laughing И то с истинска харана ви черпи.Благодаря за пожеланията , много мило ми стана! При нас не бяха детски партита, не бяха партита за дърти.....
Вал, сега сме я зазимили количката, въртим пеша в квалтала, но за на пролет ще я приготвя за ползване. Единствения ни рахат е Стефан да спи в количката на припек докато ние хапваме  цаца на плажа. Благодаря за пожеланията, мога още да поема  Laughing

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 14:30 от vivi.vivi

# 234
На най- готините февруарчета Стефко и Кало - Честит Рожден Ден!
Желаем им много здраве и приказно детство!

# 235
  • sofia
Макар и с малко закъснение искам да честитя рождените дни на Стефко и Калоян! Да им пожелая много здраве и щастливо детство!
Виви и Пухи, сигурна съм че партитата са били на ниво!

Хора, кандидат първогрупници, подадохте ли заявленията? Ние вече сме в реда на чакащите и тръпнещите. Дано да успеем - дано, дано!!!

Добре, че тази седмица има малко повече почивка, чакам я от доста отдавна. Ще ходим  при маминка на хотел... Laughing А вчера бяхме на ски на Боровец, уцелихме идеалните условия за ски - беше перфектно.
Хубава вечер!

# 236
Честита Баба Марта !!!

Еми , и на всички други кандидат първогрупници , успех , стискам палци да ви приемат  Peace

Честит рожден ден на Кари и Алекс !!!

# 237
Здравейте,
съжалявам за отсъствието ми, но пък пожелавам на всичките ни тригодишни дечица да са безкрайно щастливи, да бъдат здрави и много, много умни.
Ние сме добре, целувки на всички!

П.С
Благодаря за пожеланията за РД на Рая!  bouquet

# 238
               Честита Баба Марта!

Много здраве и хубаво настроение на всички!

Още веднъж благодаря на всички за хубавите пожелания!
Еми, тръпнем в очакване дали ще ни класират, и още как. В нашия район уж няма такава навалица на "многоточковци" в целодневните детски градини, така че имаме шанс, но докато не видя името на детето в списъка на приетите, няма да се успокоя.

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 11:31 от Мама Пух

# 239
Нашата молба е подадена още на есен,но ние сме с по-други закони на селско-месно ниво CrazyТа последно казаха като навърши 3 г.Е тя ги навърши,сега казаха "Ама закакво бързате,то сега се задава и грипна вълна..нека си поседи в къщи до април,нали имате баба тя ще помага" ShockedВсе едно като отмине грипа и няма да се разболее.Шматковци,само си търсят причини за отказ и неразбирам защо..вече имам чувството че моето дете ще им пречи..При нас няма списъци и класирания,защото свободни места има бол,просто имаме мързеливи  чиновници,където като се хванат са държавното място и си го имат като бащиния.
Просто за някакъв абсурд става въпрос.Добре че не съм била аз там,че  #2gunfire
Дидо е отишъл със Стела за да разбере какви изследвания трябват,Стела е искала да влиза при децата,разтроила се...Даже казала на татко си да ходят на болницата да и бучнат пръсчето за иследвания Cry....За късмет двете единствени лекарки в селото са излезнали в отпуск-заедно за 20 дни Shocked....Еми тъй ни било писано...
А да,честита Баба Марта!

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 12:20 от elenia

Общи условия

Активация на акаунт