Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 321
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
Помня добре, поне по Стояново време, детето като навърши три и автоматично отива в първа група.
Като ви чета как чакате ново класиране ми става мъчно. А поне ясленчето има предимство с това че е било все пак в същата градина?
Днес преместиха Емичка в първа група, незаконно разбира се, трябваше да я изпишат и да я вземат чак юни. Но директорката ми знае дереджето, пък и нали чрез кмета наредих децата, преглътна милата и ми ги гледа, какво да се прави. Благодаря на Бога че винаги ме спасява!
О, честита баба Марта! Много здраве и усмивки!
Днес бях на Ивено тържество по случай баба Марта и Осми март, утре съм на Емичка. Ако успея ще кача клип.

# 241
Отчет от първия ни учебен ден-Киара се е справила блестящо . Проплакала малко сутринта, но после се успокоила. По мои наблюдения атмосферата в тази градина е много спокойна-не чух детски ревове или истерични учителки./ Ави и Златомира могат да го потвърдят/ Това за мен е най-важното и мисля, че за това децата лесно се адаптират. Предполагам следващите дни ще има повече драматизъм сутрин, но вярвам , че и с него ще се преборим...
 ...Даже получих и първият подарък- изненада-собственоръно направена картичка, която ми връчи вечерта много горда от себе си.

Честита Баба Марта на всички февруарчета и мамчета!

# 242
Kраси , в коя групичка е Кики ? Защото аз днес като ходих да взема Мони питах госпожата и тя каза , че нямат ново детенце днес ? А иначе наистина в нашата градина ми се струва , че са най-добрите учителки , просто имат подход към децата  Peace Пожелавам ви бързо свикване с градинката и най-вече да е здравичка  Hug
Мери , честито и на вас нова групичка  Hug
Ели , не можеш ли да говориш с директорката ? Как така няма да я вземат Стели като има места ?  #2gunfire

# 243
Ави,говори ли сме с нея не един път.Тя е запозната добре със ситуацията у нас.Даже беше обещала,че ще я вземат по-рано преди да се роди бебето,за да може да свикне.Но сега се прави на ударена,незнам защо.
В интерес на истината никога не бих я пратила в нашата градина,но проблема е че нямаме избор...да Гееее  и селото му да Гее.
Ох извинявам се Confused

Много се радвам за Кики,дано бързо свикне,с добри госпожи няма как да е друго яче.
Мери,ще чакаме клипчето.

# 244
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ! bg

Пожелавам ви приятни почивни дни ( макар и снежни) Hug

# 245
Да бе, почивни... друг път. Ние се стягаме за работа. Калоян ще е с мен днес, ще се прави на "жундалист" (допреди няколко седмици изговаряше така журналист, сега го казва правилно, ама на мен ми хареса повече другото Laughing).
Бързо оздравяване на Ина, Ева и никакви болни дечица повече! Няма край тая гадна зима, а с нея и вирусите:(((

# 246
  • Бургас
Честит празник, майчета!
Не съм чела назад. Само разбрах, че за градини говорите. При нас градината е проблем, местата в квартала са малко, капацитета им не е бил предвиждан за толкова нови сгради и ще се виси на 1-ви април по тъмно. Отделно, че ние не ползваме кола ежедневно, зимата като не работим я палим веднъж в седмицата да отидем на пазар, което силно ограничава периметъра на възможностите. Останах сигурно последната, която не ходила "да говори" с някоя директорка. Какво толкова имат за говорене  newsm78, нали има написани правила. Сигурно всеки има основателна причина да си прати детето на градина. Всеки за себеси е наложащ и особен случай.

# 247

Ние заминаваме за почивнните дни , ще пиша в понеделник  Hug Hug Hug

# 248
  • София
Здравейте, малки и големи и още по-големи момичета и момчета! За съжаление вече много, много рядко сядам да прочета и напиша нещо в темичката ни. Confused

Първо искам да Честитя Баба Марта на всички, да сте бели и червени, румени, засмени! След това искам да Честитя Националния ни празник! Да обичаме родината си! Тя ни е истинко богатство!

Честит Трети Рожден Ден на всички февруарчета на патерици! Мили деца, бъдете здрави, усмихнати и щастливи! Весели игри в началото на първия етап, от самостоятелния Ви живот - яслената група и детската градина. И не на последно място - Честито на всички нови мамчета, Честито и на новобременните такива, Честито на всички с поводи и без! Бъдете здрави! До нови срещи от нас с Лили и Яна. Hug

ПС: наближава времето за национална среща. Дали тази година ще има такав? Hug

# 249
  • Бургас

да почерпя, днес съм рожденичка
Голдъне, да се явяваш по-често! Аз съм "за" срещата, тази година съм се ришила да дойдем. Особено ако може да се пътува с влак до мястото, или поне на близо, мисля, че може да стане. С Роси се сетихме например за минералните бани на Стара Загора.

# 250
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПРЕКРАСНА ВИВИ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСТИЕ, ДА СИ ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА И МНОГО ОБИЧАНА ЖЕНА И МАЙКА!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 251
  • sofia
Виви, честит рожден ден! Здраве и много усмивки ти желая!  bouquet

Стара Загора звучи чудесно като дестинация. Подкрепям с две ръце!

Роси, дано всичко мине успешно! Стискам ти палци! Тамън малко ще се кротниш и ще си обърнеш внимание! Hug

Хубав ден!

# 252
Честит Рожден Ден,Виви!Много здраве и подаръци!

За Стара Загора мислите,дано стане срещата и[/b] тази година. Аз както винаги не мога да заявя участие- шофьорът ми е много ангажиран.

# 253
Вивинко, честит рожден ден! Да си ми жива и здрава и дано запазиш красивата усмивка и свежия си дух завинаги! Heart Eyes Hug  bouquet

Еха, аз работя, ако е Стара Загора ще мога да дойда с децата вероятно  Party

# 254
  • Бургас
Честита трета годинка и на последното ни февруарче ! ЧРД,  Симеон! Да бъде най-вече здрав, да слуша мама и безгрижно детство да има! Честито и на Еми!
Моите мъже ме вдигнаха в 4.30, пиха, пикаха и сега пак си спинкат сладко, аз обаче съм отвикнала на накъсан сън и кукурясах.
Благодаря на всички за пожеланията и милите думи!

Общи условия

Активация на акаунт