Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 326
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Виви, честит рожден ден, да си все такава свежарка и да гледаш винаги от веселата страна на живота!!!   bouquet
Щом можеш да поемеш тежестта на още колички ти пожелавам да забуташ такава в скоро време с пълна пара, пък може и 2-3, както дойде.  Laughing

Еми, да ви е жив и здрав Мони!!!   bouquet
Да е весел, щастлив и по детски безгрижен!!!
Весел празник и много усмивки ви пожелавам!!!  Hug

До мястото на срещата ако се ходи с влак ще дойда и аз, с деца без деца не знам, но с кола не идвам никъде, че фобията ни взе да става семейна.  Laughing
Ще чакам да се реши за дата и място и ще се изкажа категорично.

# 256
Честит Рожден ден и на мартенското ни Февруарче.

Еми,да е жив и здрав Мони.Да ви носи много радост и поводи за гордост.

# 257
Честит Рожден Ден, Виви! Малко със закъснение, но пожеланията за здраве, щастие и късмет са си съвсем актуални.

Честит Рожден Ден, Мони! Да растеш в игри и забавления!

# 258
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИ!
ЕМИ, ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСТИЕ И УСМИВКИ ДА ОГРЯВАТ ЛИЦЕТО НА ПОРАСНАЛОТО ВИ МОМЧЕНЦЕ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Ние също празнуваме днес - моята любима баба днес стана на 90 години - да ни е жива и здрава още дълги години! Много я обичаме!

# 259
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНКАТА!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА СЛУШКА МАМА,ТАТКИ И КАКА,И ТЕ ДА СЛУШКАТ НЕГО!
ЕМИ,СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ!

ВИВ,ДА СИ ЖИВА  И ЗДРАВА!МНОГО РАДОСТНИ МИГОВЕ СЪС СЕМЕЙСТВОТО ТИ ЖЕЛАЯ!
зА сТРАРА ЗАГОРА СЪМ НАВИТА И АЗ,КАКТО И ЗА ПЪТУВАНЕ С ВЛАК Laughing
МДАА,ДАЙТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАМЕ ХОТЕЛЧЕТАТА И ДА СИ ХАРЕСАМЕ НЯКОЕ ПОДХОДЯЩО.КАТО МИНАЛАТА ГОДИНА...РОСИ НИ РЕЗЕРВИРА РАЙСКО МЯСТО Hug

# 260
Завърнахме се от гостито , липсвахте ми  Hug

Виви , честит рожден ден !!! Бъди все така лъчезарна и красива , много обичана и щастлива !!!

Честит рожден ден и на Мони !!! Еми , нека бъде все така сладък и послушен за радост на мама , тати и кака !!!

Честит рожден ден и на бабата на *Дария* !!! Нека отпразнува още много рожденни дни !!!

Стискайте ми палци утре , ще ходя на интервю  за работа Praynig
За срещата съм пас засега , няма никакви финанси и няма да има скоро  Sad

# 261
  • sofia
Виви, Вал, Ади, Пух, Дари, Ели и Ави, БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОЗДРАВИТЕ! Трогнахте ме!
Ние се завърнахме от четиридневното гости и сега се оправяме за новата седмица.
Дари, честит юбилей и на баба ти. Завидни години - дълголетие.
Ави, спокойно - ще напишеш утре необходимото!
Ади, как сте вкъщи? Бебко спокоен ли е, Ивчо как се чувства?

Успешна седмица!

# 262
Еми да ви е жив и здрав рожденика Мони! Да е вашата гордост, да расте щастлив и добричък!
Дари, да е жива и здрава милата ти баба!
Ави, стискам палци - утре да е твоят щастлив ден!

За срещата - само да сме живи  и здрави. Мога да се опитам да поискам оферти от тук-там из Старозагорските минерални бани. Но ме ориентирайте в дати Simple Smile
Също така мога да се занимавам с това едва след края на март и началото на април. За известно време (от петък) чисто физически няма да съм в състояние да пиша!

Успешна седмица на всички!

п.с Ето ви един Алекс за десерт или лека нощ Simple Smile Току виж Бубето се разпише и пост-не някоя снимка!

Алекс by Planiks, on Flickr

# 263
  • ВАРНА
Честит Рожден Ден на Мони! Много здраве и дни изпълнени с игри!
Виви, честит рожден ден и на теб! Макар и малко на патерици ти желая здраве, късмет и положителни емоции!

Дария, честит юбилей на баба ти!

Ави, с теб сме!  Hug

Идеята за Стара Загора ми харесва. Дано успеем да се съберем отново.

# 264
  • Бургас
Хубаво ви хареса Стара Загора, но ми се стори от 1 час гледане, че избора на места на Минералните им бани не е голям. Не, че имам опит в търсенето  Embarassed Докато например около Казанлък или в Копривщица ми се стори, че има доста, пак може да се стигне с влак.

# 265
Здревейтеееееееее, аз не съм влизала отдавна и искам да честитя на милите ми малки февруарчета, които не съм поздравила!
Сега честито на прекрасните и любящи мами!!

# 266
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ - ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!
Ави, Еми, Роси, Дез, Hugблагодаря за пожеланията, дай Боже!

# 267
# 268
# 269
  • ВАРНА

Честит празник мили дами! Бъдете обичани и много щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт