Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 327
  • 724
  •   1
Отговори
# 270

и на всички , които пропуснах честито ,много здраве, щастие ,любов и късмет........ Hug

Роси..... Embarassed Embarassed Embarassed

# 271
  • Варна
Честит празник мили дами!

Честит рожден ден и на половинката на Дез,Явор!

# 272
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МАЙКИ!

# 273
Kак сте ,момичета , май след снощи никой няма сили да пише днес  Laughing
Аз да се похваля че Мони от днес ходи на тренировки по художествена гимнастика в Спортен клуб "Олимпус" . Миналата седмица треньорката е ходила в градината и я харесала , извика ни с таткото в клуба и я записахме . Много й хареса на Моника спортната зала , какичките ( там ги вземат по принцип от 4 г , но нея я взеха по-малка), едвам я прибрахме оттам и днес с такова желание тръгна  Heart Eyes После ще пиша как е минала тренировката днес , но е жалко , че не пускат родители в залата , защото децата се разконцентрирали  Simple Smile
Петьо пък ще носи очила от другата седмица , усетих го тези дни че се напряга като гледа ТВ и седи на компа и днес ходихме на очен лекар . Изписаха му очила , малък е диоптъра ( -0,75 ) , но ще трябва да ги носи докато се коригира зрението  Confused Ади , Ивчо с какъв диоптър беше , нали бързо му се оправиха очичките  Hug
После ще сложа снимки на гимнастичката  Grinning

# 274
Ави,много се радвам за Мони.Сигурна съм,че много ще й хареса там.
На Иво очилата бяха +1.По-принцип бил с по-висок,но понеже при нас беше за корекция на кривогледството док каза,че няма нужда от по-високия.Пък и те нали до определена възраст всички деца били далекогледи.Като ги свалихме беше на 0.75...Носи ги към 4-5месеца. Надявам се и при вас бързо да се оправят нещата. Hug

# 275
Здарвейте! Не съм писала от многоооооооооооооо време. Със закъснение искам да честитя на всички навършването на 3 годинки, нека бъдат здрави, щастливи, игриви, послушни и приказливи! Simple Smile)))
  bouquet

ето моите две слънца: William i Angela(родена на 1 март 2011)

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 16:00 от veselo

# 276
Разгеле!
Стела от понеделник е на градина.Стискайте ни палци да не плачем много. Praynig

# 277
  • Бургас
veselo, да ти е жива и здрава малката Анджела!
Елени, честито! Колкото по-малко се притесняваш, толкова по-малко ще плаче, аз на този принцип действам.

# 278
Весело,не знаехме че си родила!
Да ти е жива и здрава дъщеричката! Hug
Виви,Стефко почна ли градина не си дала отчет...Доколкото си спомням ви предстоеше записване,но не знам че ходи вече.
Я да пусна и мойте бонбончета:)

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 16:34 от elenia

# 279
Еленитке,стискаме палци.Вярвам,че Стелюта ще се държи подобаващо.  Hug
Весело,честита дъщеричка.Да е жива и здрава.   bouquet
И като сте почнали,да взема да пльосна и аз една снимка... Whistling

# 280
Здравейте,
аз съм от непишещите, но четящи понякога.
Просто не можах да се въздържа... на тази поредица да я продължим и ние:

(Ирена и Антон)

Честито на 3 годишните, на големите каки и батковци, на майките с втори дечица Simple Smile

И да почерпим и ние за рожденния ден

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 19:24 от aaa73

# 281
  • Пловдив
Еххх, изпълниха ми душата напълно последните постове. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

При нас всичко е наред.Ние на работа, малките вкъщи.Въпреки това ги хвана някакъв вирус,слава Богу  за ден-два се оправиха с леката артилерия, но после и мен ме хвана такава хрема и гърлобол.Днес едвам говорих, таково чудо не помня и понеже работата ми е свръзана с говорене по телефона-измъчих се ви казвам Confused.
След 2 седмици ми е дипломирането dance.Нямам търпение.

Авинка, ти взе ли всички изпити. А  с интервютата има ли успех.Стискам много палци. Hug

Хайде ,къде се губите другите. Нищо не казвате.

# 282
  • Бургас
А, така де. Появете се! Grinning
Елени, в Бургас подаването на документи започва на 1-ви април, привеждам се в бойна готовност. Днес опашката за плащане на данъци е била поне 20 м, чакало се е около час, а нямам друго логично обясвение за силното желание на хората да си платят данъците, освен че и те се готвят за борба за детска градина.
А принципа ми е изобщо такъв, по-малко като се мисли, по-леко се случват нещата. А и Стела отдавна е мераклийка за градинка.

# 283
Какви чудесни снимки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Големи са сладурчета всички  Hug Hug Hug
И аз да се разпиша  Sunglasses със снимка
И малката гимнастичка  Grinning

Мири Hug взех 2 от трите изпита предната седмица , сега в края на месеца пак имам два , ще кажа като им дойде времето да стискате палци  Peace С интервютата засега нищо , чакам сега от едно -две места , дано скоро се похваля  Praynig
Аз цяла седмица съм вкъщи с децата , че бяха малко болнички , но вече се оправиха и понеделник тръгват на градина . Мони ходи на две тренировки тази седмица , много й харесало , показва вкъщи какво са я научили каките , много ми е сладка  Heart Eyes

Момичета , много се радвам че се разписахте , че и със снимчици , хайде и другите да вземат пример от вас  Peace Hug  Лека вечер  Hug

# 284
  • sofia
Хайде и аз да продължа серията, ще кача малко снимки и от нас, но преди това искам да честитя новите попълнения на ааа73 и Веселото! Да са ви живи и здрави бебенцата, да растат спокойни и много щастливи!

Ето и снимковия материал:

Дени, ако искаш ще махна снимката.
Всичките дечица са много сладки и колко са пораснали...  Hug на всички!

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт