Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 330
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
Чудесна поредица!!! Честито на Veselo и aaa73!
 Laughing Включваме се и ние в поредицата, ама от малко по-различен ъгъл. Минаваме метър с Cattt:

Хайде, давайте и другите гаджета.

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 20:45 от Мама Пух

# 286
Напълнихте ми очите!
Честито бебче Весело! Много здраве и радости!  Hug

И от нас от преди месец

# 287
Mного красива поредица от снимки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
........
Междудругото какво стана с тазгодишната среща? Хайде да почнем по-сериозно да се оглеждаме.

# 288
  • София
Ех, страхотни снимки!!! Всички са толова милички Grinning
Честити бебчета на Весело и ааа73!
Аз се позагубих, ама наминавам да прочета какво става. Не успях да честитя на последните ни рожденници, но това не значи, че не съм мислила за тях...
Да са ни живи и здрави Виви, Александър, Карина, Александра и разбира се мартенчетата Симеон и Тея! Честито и на бабата на Дар!
Честито и на сладките "ученички"! Hug

За срещата, незнам още, най-вероятно ще дойдем... Надявам се.

# 289
 Браво! Толкова красиви детски личица сте пост-нали на последните  странички!
Честито на Весело и ааа73! Да са им живи и здрави  новородените попълнения и да им носят само радости!
Честито и на новоизлюпените детскоградинчета - бързо да свикват и никога да не отсъстват по болест.
След пневмонията и престоя в болница, аз не смея още да пусна Ици на  градина. Гледат се вкъщи с майка ми.
Оползотворяваме хубавото време в разходки.

# 290
 wavey Едно голямо hello и от нас  Grinning

Честито на Весело и ааа73   bouquet Много приятна изненада  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благородно завиждам на бургаските майки и на новоизлюпените детскоградинчета (както казва Камчи  Laughing)  В нашия грозен и отвратителен град се чака до Септември...всички от набор 2008 ще започнат през Септември,без значение дали са родени на 1 Януари или на 31 Декември !!! Абсолютна тъпотия според мен,ама.....

За националната среща тази година ще се класираме и ние  Peace Стига да сме здрави де че вече ми писна от болести.Ева милата пак е с пневмония в момента  Sick

# 291
  • Бургас
izabela® , забранявам да наричаш града си грозен  Laughing, той ми е любимия град. В Бургас е по същия начин както и при вас, просто в комплексите капацитета на градините е голям, места да искаш , като са строили , предвидили хората, пък и нали ръководните кадри бяха обещали и деца да ни направят ако се наложи  Laughing. За разлика  и известно съжаление, сегашните не обещават такива неща  Laughing.
Милата Ева, дано се оправя бързо и да забравяте! Cry
Аз поразгледах в нета какво има в Строзагорските минерални бани и точно там ми се стори доста ограничен избора, 4 хотела са , 2-та скъпички, стаите им около 100-те лева двойна стая. Един с цени 60-70лв и базата на Тец Марица-изток, за 40 лв, където обаче базата не ми се стори много добра. Една приятелка ходиха два пъти там да отслабват ,казаха че стаите са чисти и прилични като за 40лв. Другото възможно е да изберем друго място.  Мислех, че не е лошо  да е достъпно с влак, пътуването с кола си стана доста луксозно  #2gunfire. Което не означава задължително влака да спира в селището, макар, че има и такива . Виждам, че кворум ще се събере, да мислим.

# 292
Отчет-4 дни сме вече на градина и сме много доволни.Страх ме е да се похваля още,но засега върви добре,госпожите са много доволни от Стела,тя също е доволна от тях LaughingИ ние с татко и съответно  сме доволни  Grinning
В хубавото време с кюфтачко сме по цял ден на разходки.
Пожелавам на преболедувалите бързо възтановяване и никакви болести повече Naughty
Сиянка,какви са тези измислени правила??? #Cussing out #2gunfireТо се очертава в една група да са 4 и 3 годишни Tired
Вив,аз съм много впечатлена от мястото на миналогодишната среща-много тихо,спокойно,китно местенце и най-важното с идеални условия за игра с деца на вън.Но не се стига с влак....Всъщност незнам в гр.Елена няма ли гара? Thinking

# 293
Eли , браво на Стели  Hug
Сиянка , бързо оздравяване  Hug И в нашата група са 2004 набор , има дечица на 4 годинки , но не мисля , че е проблем  Peace
И ние ходим на градина , Мони ходи и на тренировки по художествена гимнастика .Вчера имаха тържество в детската градина , Мони този път не избяга от сцената  Laughing , каза си стихчето , пя , танцува , много хубаво беше  Heart Eyes Ето и снимки :

Хайде и другите да се разписвам , че не се движи темичката напоследък  Confused

# 294
При нас в групата има и набор 2009 и 2007 и е голяма веселба за госпожите. На кого дупето да бършат на кого упражнения да показват............ Close

# 295
Ох, че сладичка Мони-пожелавам й много сценични изяви и никаква сценична треска:)
За адаптирането на Киара-всичко беше първите дни-сега се започва с рев от вкъщи-страхува се от децата....Да кажа, че тя е от тихите, чувствителни деца, които трудбно пораждат конфликти...Дори я улавям , че ме лъже 'Госпожите  ми се карат" Да, най-вероятно на другите деца, но тя го приема доста тежко...Вечер плаче на сън" Мама кога ще дойде" Къде е мама" Искам мама"....вероятно нормалните детски въпроси, но на мен очите ми се пълнят....
Таткото, като по-силен я води сутрин, аз -сили нямам да приема тези сълзи, макар да знам, че няма дете, което да не плаче в началото.....Искрено се надявам, момента на адаптация да мине по-бързо. Днес пак сме болни-за втори път за 2 седмици, но и това ми е ясно......Иначе всичко ми разказва, рецитира ми и стихчета, госпожите я хвалят:детето -мечта, ама аз това си го знам:)
Пожелавам на всички новопостъпили "ученици" лека адптация и минимално количество сълзички:)

# 296
  • София
Направих тема за национална среща.

# 297
Краси Hugмъчно ми е за вас,но какво да се прави,ще мине този период.Даже бързо ще мине.Мисля си,че Кики може би изживява така нещата заради другите плачещи деца..нещо като ефекта на заразяване.
Ние засега сме добре,но това може да е временно.На градина сме я карали и аз и таткото и бабата,влиза си сама,днес даже казала на татко си да си стои в колата,тя можела сама да си отиде,знаела пътя LaughingМного иска да се доказва колко е самостоятелна.Учудва ме и факта че се храни сама без лигавник и дрехите са и чисти Shocked
..........
Разписах се за срещата,само да сме здрави и с пари...Тази година не съм на работа и ще трябва да се съобразим с работата на Дидо,но предполагам,че няма да е проблем,само работа да има.
Жани,що така смени името Mr. Green
Кат,готина котка,Стела до сега я имитира в таца hahaha

# 298
Да почерпя и тук преди да е свършил деня...Венци днес стана на 1месец  Heart Eyes

Нямам време и сили да пиша повече,това малкото е зверче...Ей сега заспа,с триста зора...Отивам и аз да се трупясвам,че не се знае кога ще ме вдигне пак...

# 299
  • Бургас
adi_v4 , жив и здрав да ти е Венци! Почерпих се  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт