Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 340
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
И аз тука , да ви покажа Ванеса  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря ви от сърце за поздравите  Hug

Eто и каката и баткото  Laughing

# 331
Ави, истинско бижу е Ванеса, много е красива!

# 332
  • София
Ави, пу пу пу сладуранка!
Роси, права си, поизоставихме я.
Какво ново при нас - пак болни, пак борба с хомеопатията и накрая - АБ. Само при Вики ли е така незнам, ама нещо започвам да губя надежда

# 333
Катче съжалявам че е болничка дребосъчка!  Hug Класическа хомеопатия ли прилагате? Сменете хомеопата, явно не е опознал добре детето и не изписва правилните лекарства  Rolling Eyes Само предполагам, да не те засегна!   bouquet
За мен всяка болест е следствие на стрес, обърни внимание има ли нещо в ежедневието на Вики което я плаши или подтиска, вече са големи и казват доста неща. Вероятно е по емоционална и от там идва всичко. Ще укрепне с времето, но не е лесно до тогава.
Аз си имам Рескю, капки за стрес. Ако се случи нещо необичайно капя веднага 4 капки. Ако пък чуя кашляне или видя по упорит сопол, веднага започвам или осцилококцинум през час (една капсула разтворена в 3с.л. преварена вода) по лъжичка, или през 2 часа инфлуцид и промивам със сребърна вода носа. До няколко часа всичко е забравено.
Да не казвам голяма дума, нямаме отсъствия по болест от месеци, друго освен изброеното не съм давала.
Да не звучи като че те наставлявам, само споделям какво работи.
Бързо оздравяване!  Hug

# 334
Мери , Катче  Hug Hug
Кат, бързо оздравяване  Hug

# 335
  • София
Мери, благодаря ти! Твоите съвети винаги са били ценни за мен  Hug

След като Вики влезна в болница следствие лечение от неразбиращ хомеопат, го сменихме. Сегашната й хомка е много внимателна, много често я преглежда, разбира си от работата според мен, ама ето на - преди месец самата тя ни изписа АБ, сега пак стигнахме до него..

# 336
Кат, не е само Вики. Мисля, че си е до дете. Аз лично не водя Йоана на хомеопат, но нашата педиатърка ни изписва хомеопатични лекарства (такива, които се породават по аптеките). Вече два пъти давахме суметролим, защото друго не помага и си влачим сополите и кашлицата по 2-3 седмици. Аз започнах да си мисля, че нещо не правя както трябва, но се надявам с възрастта да го израсте.

# 337
За жалост сегашните вируси са много упорити Sad  Според мен сега трябва да се наблегне на укрепване на имунитета, за да може по бързо и лесно да преболедува.
Аз съм твърдо за класическата хомеопатия, но от 2г насам не мога да си го позволя, помня какво е съветвала Джокло и действам. Но напоследък ползвам много инфлуцид, макар да не е моно продукт и класическите да не го препоръчват, според мен върши чудеса!

# 338
  • sofia
Кат, за съжаление има явно деца (организми), които хом-я не помага.  Случая не сте само вие. Пример ми е тук една съфорумка, която изцяло ли лекува децата с хом-я, много е търпелива и стрикно спазва указанията на лекарката. А лекарката е много добра - класически.Е веднъж, чакаха чакаха детето да се оправи, не стана и накрая лично хом-ката изписа АБ. Труден е периода, дано децата по-бързо минат през него, вирусите са много упорити и постоянно мутират - за съжаление... Не се притеснявай - важното е да се оправите!

Мери, дано така да я карате само. Винаги съм се възхищавала, чудела и маела, как е възможно деца които за първа година ходят на ДГ да не боледуват или просто да я карат само с една хрема? КАто си спомня при Галя какво чудо беше ....  ooooh! Дано да ни приемат сега в ДГ, живот и здраве ще видим как ще малкия от септември месец. Изглежда ми, а и искрено се надявам, че е малко по-здрав от кака си и по-леко и бързо му минават вирусите.

Ави, Ванеса е толкова....... съвършена, прекрасен бонбон! Просто да е мачкаш само.  А Мони още ли смуче палеца - много упорита....

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 15:48 от emi_bademi

# 339
И аз съм ЗА хомеопатията. Последния път спасихме кашлица + упорита хрема  с  инфлуцид, коризалия и осцилокопцинум....Коризалията едва сега я открих и е много ефикасна при градиснките сополи, но както е при повечето хомеопатични лекарства има по-бавно дейсвие-резултат след 2-3 дни

Мери,  инфлуцида, превантивно как точно го даваш?

Ави, Ванеса е голяма принцеса. Много изписано бебче! Дано сестричката ти бързо да излезе от следродилната депресия, за която ми спомена

При нас новини няма много-Киара ходи  цяла семдица на градина, без да се разболее...Чудо направо. Вече дори не плаче сутрин...
Местим салонът-намерихме по-хубаво помещение на по-оживено място..Дано ни потръгне по-добре  Praynig.. Обзавеждането ще е по-скоро в бароков стил-черно , бяло и златно Laughing

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 19:46 от yzida

# 340
Кат и СТелка в момента е болна-от Четвъртък до сега.Бавно действа хомеопатията и при нас.Иска се много упоритост и търпение от родителите.  Вчера стигна до 39 Т и не успяхме  д я свалим 30 минути с нищо.Просто незнаех къде се намирам от ......страх.Нашата хомеопатка(класическа)казва,че в хомеопатията вдигането на Т е "лечебно" и също така ми е забранила да давам Осцилокопцинум,коризалии,ехинацеи и те подобни инфлуциди и Стодали.Много е против тях и много ми се кара ако разбере че съм дала нещо което съм решила да дам на своя глава пък било то и хомеопатично.Позволява обаче да давам температуропонижаващи паралелно с гранулката.
Днес пак вдига Т но успява да си я свали сама.Явно най-после е подействало лекарството.

# 341
Изненадвам се че хомеопатията действала бавно, при момичетата винаги всичко свършваше за няколко часа. Така че съм останала с убеждението, че улучи ли се точното лекарство и доза всичко минава до края на деня  Rolling Eyes Сега като ги самолекувам също, ако започна в същия ден да давам, до вечерта забравяме проблема.
Краси превантивно давам сутрин и вечер, понякога вечер забравям  Blush И Но не давам всеки ден, ако са били сополиви давам една седмица така, после спирам.
Всички болнички да оздравяват бързо!
Краси късмет с новия салон!

п.п. Как реагирате, (или бихте) ако детето ви каже че госпожа или леличка в градината са го ударили?

# 342
Мери , златна си , много ми помогна вчера , благодаря ти от сърце  newsm51 newsm51 newsm51
Момичета , благодаря ви , наистина е прекрасна Ванеса  Heart Eyes , нямам търпение да я гушна  Heart Eyes

Ние сме от късметлиите , които рядко боледуват  Praynig Петьо в първа група се разболяваше повече , Мони обаче боледуваше винаги с него , затова мисля че има имунитет . За 4 месеца е остъствала 2 седмици от градина , като беше само с хрема и я овладявахме за 2-3 дни , но я държах по седмица вкъщи . Не сме на хомеопатия , давам каквото ми изпише педиатъра , имам му пълно доверие .

Мери , досега не ми се е случвало , но разпитай другите майки и госпожите  Rolling Eyes

# 343
Ави  Hug ти си се справила  блестящо!   bouquet  Аз нищо не съм направила Simple Smile
За шамарите, разпитвам непрекъснато, потресена съм, но всеки се изумява (надявам се искрено) и мълчи...

# 344
  • Варна
За шамарите, разпитвам непрекъснато, потресена съм, но всеки се изумява (надявам се искрено) и мълчи...[/color]
Всеки ще си мълчи.Никой няма да ти каже нищо,а госпожите ще се правят на ударени,защото с нищо не можеш да докажеш.Ако кажеш,че детето ти е казало ще се оправдаят,че децата си въобразяват.Имахме подобен случай,когато каката беше на градина. Sad

Общи условия

Активация на акаунт