Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 057
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Благодаря ви, мили момичета! Аз малко рано се предадох, но гледам да не мисля песимистично и затова ви споделих радостта си, макар че има доста време още:)

# 181
Честито на всички порастнали ,3-годишни февруарчета  Heart Eyes много здраве и безгрижни детски игри !

Добре дошли и на прекрасните синове на Ади и Мария! Здраве,щастие и много красиви мигове!

Честито и на Ефро  Heart Eyes лека бременност и една принцеса на финала  Grinning Октомврийчетата са прекрасни дечица  Hug Hug Hug

# 182
Дени, аз каквото имах да го кажа и пожелая, го направих вече. Ама да ти кажа за ранното "предаване" - казват, че колкото по-рано се издадеш, толкова по-бъбриво дете ще си имаш. Та като гледам нашия и вашия случай, баш така си е:)))
Ави, да си нацелуваш порасналото момче. Да е все такъв сладур и перфектен батко!

# 183
Честито на всички, които съм пропуснала! Желая на всички дечица здраве, здраве и пак здраве! Да са все така обичани!
[/color] Благодаря ви за пожеланията и за моето детенце!

Честито на Ади, да ви е живо и здраво бебчето и много да радва батко си, мама и тати!

Дени,  Hug лека и безпроблемна бременност! Тайничко ти завидях.
И аз все повече искам още едно детенце, ама май няма да се престраша Simple Smile.

Цитат
И дано повече мами от февруарки, които са с по едно дете до края на годината да повторят, тези с по две да потретят , а тези с по трииии ... е на тях оставям сами да преценят. Дано все такива вести да четем  .

Това съм писала на 16.01. - дано да е така Simple Smile.

# 184
Дениииииии , страхотна новина  Party , пожелавам ти най-леката и безпроблемна бременност , а за Анна съм сигурна , че ще е най-прекрасната кака  Heart Eyes

Сега да честитя на вчерашните и днешните рожденници - бъдете много здравички , щастливи и безгрижни , мили дечица !!!
newsm59 nbirthday newsm67

# 185
Мила Дени ,   Hug да изживееш най-прекрасната бременност, да се роди най-пухкавото и щастливо бебенце,да  си много обичана и добричка..... Heart Eyes Пази се ... Hug

Честит Венци мила Ади... Mr. Green  много послушен да е и добричък,здрав и щастлив... Hug Hug Hug

И аз  да честитя на вчерашните и днешните рожденници -
бъдете много здрави , щастливи ,
обичани и  безгрижни игри да изпълват слънчевите ви дни, мили деца !!!

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 13:33 от bubeto 29

# 186
Тъй!
Да започнем от най-малките викам аз.  Laughing
Ади, жив и здрав да ви е Венци, много радост и поводи за гордост да ви носи!!!
Ивчо да е най-грижовния батко на света!!!   bouquet

Ави, да ти е жив и здрав Петьо, все така добричък и послушен!!!   bouquet

Честит празник и на днешните рожденици Анна, Лилия, Ивет, Емануела, Боби и Лео, да са здрави, весели, усмихнати и безгрижни!!!   bouquet

Дени, официално честито, най-леката и безпроблемна бременност ти пожелавам, за Анна от сега е ясно че ще е страхотна кака и ще въведе новото попълнение в приказния свят много бързо.
Та принц или принцеса важното е да е живо и здраво, октомври като се тегли тиража ще стане ясно какъв ви бил късмета!   bouquet
На патерици да честитя на всички минали рожденици и да им пожелая най хубавите и безгрижни дни.
Милички благодаря ви много за всички пожелания и да ви почерпя виртуално
Ще ви пиша скоро повече, не мога да се включа адекватно по темите.

# 187
  • София
за ранното "предаване" - казват, че колкото по-рано се издадеш, толкова по-бъбриво дете ще си имаш.
Ето защо Викито ми е такава бърборана!

# 188
  • Пловдив
Миличка Денииии ,

много, ама много се зарадвах Heart Eyes.Честита бременност, нека е лека и спокойна, а накрая едно прекрасно септемвро-октомврийче(като моето Mr. Green).Анна , знае ли вече.Как го приема Flutter

Ади, честита рожба и на теб.Нека е здрав и много да се слушкат с Ивчо.

Честита рожба и на Мария.

При нас нищо ново.Аз си ходя на работа  и се чувствам страхотно.
Днес бяхме и на консултация.Криси е 14.5 кг и 101 см-да се отчета Laughing
Имаше и едно много малко бебенце на 2 седмици и отново се изумих колко бързо растат дечицата ни и как забравяме колко са били мънички Simple Smile.
Дидката вече и тя  ми порасна, голяма маймунка става.Двамата с батко си не се спират, играят, бягат , бият се помежду другото, но явно няма да минем без това.
Поздрави Hug

# 189
Поздрави и целувки за всички февруарчета, които духнаха трите свещички.
Дени, честито за новината. Прекрасни моменти те чакат, наслаждавайте се.
Честито и на Ади и Мария за новите бебета. Да са много здрави и послушни, да спинкат и да се смеят.
Благодаря ви момичета за всички честитки които получихме, при нас празника мина семейно с много целувки и духане на свещи. И двамата са болни и отменихме партито за другата неделя. Въпреки това не насладихме на празника и се забавлявахме.
Заповядайте да се почерпите от закуската и тортата на порасналото ми момче
http://www.facebook.com/album.php?id=100001741599574&aid=24547

# 190
  • Бургас
ЧРД на Лора на Асол и Виктор на Руфинка! Да бъдат здравички, да растат послушни и щастливи деца!
Честито и на всички февруарчета, които пропуснахме. Зраве и късмет им желаем.
Ефро, радваш всички ни с новините си ! Леко и безпроблемно бременеене, здраво бебче октомврийче!
Честити малки мъже на Мария и на Ади! Да папкат, да спинкат, големи да растат!
Потвърждавам връзката за в нашия случай криеща се мама - небъбриво дете. Стефо едва сега започва да се опитва да назовава определени предмети.
Ели, и Стефан така буден легнал не стоеше. Нито в леглото си, нито в количка, не признаваше ни дрънкалки, ни въртележки. Сега обаче е изключително поспалив, дружно кърти до обяд. И още си се вози в количката, спи следобеден сън там. Изобщо не ми пука, че е голям и кой какво ще ми каже, на мен, а очевидно и на него му е удобно.
Нещо ми е скапано тези дни, наближава и моя рожден ден и всяка година съм така. Не остана 2 седмици и ще се родя  Laughing

# 191
Честит Рожден ден на прекрасната чаровница Лори!
Да е здравичка и да расте щастлива и усмихната! И да следва стъпките на талантливата си мама Миленка!
Много Hug

Честит Рожден ден и на Вики на Руфинка!

# 192
Честит Рожден ден на прекрасната чаровница Лори!
Да е здравичка и да расте щастлива и усмихната! И да следва стъпките на талантливата си мама Миленка!
Много Hug

Честит Рожден ден и на Вики на Руфинка!

Hug Hug Hug

# 193
  • Sofia
Честит трети рожден ден на Лора!!!
Да е здрава, щастлива, все така чаровна и винаги усмихната!!!   bouquet

Честито и на Виктор!!!
Желая му здраве, щастие и детство изпълнено с игри и веселие!!!   bouquet

# 194
Честит рожден ден на фотогеничната Лори и на Виктор! Бъдете много щастливи и игриви, мили деца!

Виви, я бързо да излизаш от дупката.... Naughty
Имам нужда от женско събиране. Спешно! Бургаската банда-в акция, с алкохол....8 март наближава Whistling

Общи условия

Активация на акаунт