Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 064
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
Привет момичета!  

Доста отдавна не съм писала, но случайно от facebook, научих че Ади си има второ детенце, та реших набързо да намина и да пиша два три реда.

Ади, много се радвам за вас, да ви е здрав Венци и много да ви радва.

Пожелавам на всички февруарчета ,а и не само на тях, / по рано или късно родени/ едно щастливо балонено детство, много игри и незабравими подаръци.

Роси, само теб успях да разпозная във facebook и съм ти пратила покана. Ще се оглеждам пак за познати февруарки.

Цялото семейство сме добре, децата са са на градина, а аз и тати на работа.
 Не знам как сте вие, но да ми е жив и здрав мъжа че той движи цялата къща и домакинска работа / неговата работа е такава, работи на смени и почива понякога през деня/ Иначе аз съм нон стоп на работа.

Наскоро празнувахме рождения ден на Борис, има малко снимки тук
http://www.facebook.com/?sk=lf#!/album.php?fbid=196234183724811&id=100000146931338&aid=60594

На Александра и Явор още не сме качили снимки.

Това е профила на мъжа ми, ако някой ме разпознае, ще се радвам да ме прибави.

Ще гледам пак от време на време да минавам .

Поздрави от всички нас и целувки.

# 196
Роси, само теб успях да разпозная във facebook и съм ти пратила покана. Ще се оглеждам пак за познати февруарки.
За малко да те "отнеса"  Simple Smile  Гледам Мариана,  1 общ познат само - реших че си близка на Ади и покрай раждането на малкия бузан си ме добавила в контакт листата Simple SmileSimple SmileSimple Smile  Вече си ми "дружка"  Heart Eyes
Радвам се че се разписа... Незнам дали е случайност или не, но снощи ми се случи нещо странно и се сетих за теб. Наскоро си преинсталирах компютъра и много малко информация (само служебна и потребна) си възстанових в новите дялове. Незнайно как обаче снощи си ровичкам из папките и попаднах на един ненаименован видео файл - много мило ми стана като го пуснах - клипчето което правихме за нашите февруарчета по миналата година. Та видях Али и Явор и се замислих, колко са различни двамата и колко ли са порастнали....
Ето ти днес се появи Peace Няма случайни неща в този живот Hug

# 197
Честито на патерица на Лора и Виктор!да са живичкии и здрави!
Марианка и аз те добавих..ако си Марияна Георгиева....
Из,с удоволствие...даже щяхме да си правим резервация в един р-т в Бургас ама докатоо се намотаме и ни взеха местата,та сега последно сме в Созопол-Селената,ако някой иска да идва.....Ще ви подаря моя полагащ се алкохол
Laughing

# 198
Привет и от нас.От вчера сме си вкъщи..Благодаря на всички за хубавите пожелания...
Да поздравя всички пораснали февруарчета,които пропуснах.Да са живи и здрави и много щастливи...
Ефро,много се радвам за вас.Лека бременност и живо и здраво бебче на финала... Hug Hug Hug

Накратко за раждането,който го интересува,копвам си мнението от другата тема...

В петък на прегледа се оказах с 3-4 см разкритие и док ме викна с багажчето в събота...Хич не ми искаше пак да бутаме нещата,ама док каза,че така и така нещата са тръгнали- няма смисъл да чакаме повече.Каза,че система ще ми пусне,само ако се наложи...И че по негово мнение до обяд ще съм родила.В крайна сметка,решихме да отида...Приеха ме към 8:30,все още с 4см разкритие без контракции...По време на прегледа,явно си е помогнал малко,тъй като ме започнаха леки контракцийки...Към 10:30 ми пукна мехура и започнаха по- осезаеми такива,които се зачестяваха...Към 1 без нещо реши,да ми включи система...Викам си ..тука вече става страшното...Тамън станаха нетърпими болките и док ми вика скачай бързо....Едвам стигнах до родилна и след буквално 2 напъна беб излезе.За мой късмет нямам даже и шев... Laughing Общо взето,беше много по-леко от първото и сравнително поносимо болезнено...
Прибирането на корема,наистина ме боли повече...ама почти се поприбрал...Ами с няколко думи - това е....Очаквах да е много по-страшно...

Беб засега е спокоен(пу-пу) само дето като е буден иска да ми виси на цицките  Crazy,а със сигурност не е гладен... Снощи е висял от 12 до към 3 с разни прекъсвания...И днес се събуди чак в 8...

# 199
Честит рожден ден на Зария !!!
newsm59  Gift Tada

Адиииии , добре завърнали се  Hug Hug Hug Искаме снимки  Flutter

Естрелка , много са ти хубави дечицата , и аз те добавих във FB  Peace  Радвам се , че се разписа , минавай от време на време .

И другите снимки са страхотни , днес разглеждах , качих и нашите от рден на Петьо  Peace
И похвал - взех днес един много тежък изпит - по Анализ на финансовите отчети   ura Сега чета за събота и неделя , че имам още два изпита тази седмица  Tired

# 200
Мили момичета!

Почнах работа и нямам никакво свободно време! Мисля за вас и децата ви, но не мога да пиша! Поздравявам всички с рожденните дни!

Целувам ви!
Когато мога ще влизам, макари за по един - два реда!

Бъдете здрави и щастливи.

# 201
няма да редактирам предния пост нарочно!

Ефро, така се радвам на хубавата новина!!

Ади, честито ти бебе! Здраво и щастливо да бъде!

Вал, супер торта, ъгейн /демек отново/.

# 202
Браво и честито Ави, стискам палци за другите изпити,макар че не се съмнявам в теб... Mr. Green

Ади , една снимка само... Hug браво за лесното раждане!  Heart Eyes

# 203
Честито на всички сладки февруарчета който имаха рожден ден до този момент !!! newsm59
Ади да ти е живо и здраво момченцето  , много е хубав пу-пу !!! Наистина си имала леко раждане и мен така с 4 см. разкритие  ме викнаха  само дето ми сложиха системата веднага и родих за 1ч.30 мин.   Grinning
Ефросинка честито и на теб (отново) лека бременност и красиво бебче на финала!!! Heart Eyes
Тамън смятах да пиша ,че списъка на първата страничка с бременни мами се изчерпа и хоп ново попълнение хайде и другите мами да не се ослушват  pregnant
gotika80  честита нова работа .
Изидка много хубава идейка ама ние с мойте дружки се организирах ме вече за 8-ми март  Wink , виж за след празника съм навита за една форумска среща с алкохол нали и аз от 10 дни съм екс-кърмачка  Whistling
Ели  може малкия сега да е по неспокоен заради коликите и затова да търси все да е гушнат в мама  Heart Eyes  , ама наистина е трудно като имаш и едно голямо февруарче което си иска вниманието и то. Hug Стискай зъби че скоро лесно няма да стане  Mr. Green

# 204
Честито на днешните ни февруарчета.Да са живи и здрави,весели,засмени.  newsm59  Tada

И да не кажете,че съм стисла... Mr. Green....

Бубеее,време е и ти да се отчетеш....
Whistling
Готи,честито връщане на работа.

# 205
Честит Рожден Ден на всички февруарчета! Бъде здрави, добри и много щастливи деца!
adi_v4  Честито бебче да ти е живо и здраво!
Дени много се радвам за добрата новина! Лека бременност и здраво бебче на финала!

# 206
Дени, много, много се радвам за теб! Лека бременност!
Ади, Честито бебче! Да расте здраво и щастливо!
Честит рожден ден на всички февруарчета, които не успях да поздравя! Нямам никакво време напоследък, толкова отдавна не бях се разписвала, че си бях забравила паролата. Чак ме е срам. Laughing

# 207
Честит рожден ден на дечицата които пропуснах! Много здраве и весели игри им пожелавам!  Hug  bouquet
Ади, великолепен е синът ти! Да расте много здрав и добър!  Heart Eyes
(Никога няма да се наситя на бебета, жалко че вече няма да изживея бременности и трепети покрай новородени ... истинската магия!)

# 208
Здравейте!
Влизам само да се похваля, че от 1 март Киара ще тръгва на градинка!
Ави, Злате-изобщо незнам в коя групичка ще е , най-вероятно няма да са заедно, но здраве...Дано се припособи бързичко и не боледува много.  PraynigМеждувремено, въпреки факта, че е злояда и капризна, днес док се изуми, гледайки изследванията й  и каза, че такива добри показатели отдавна не била виждала Grinning
Иначе тя няма търпение, безброй пъти сме говорили как и какво ще прави там, най-редовно играем на "детска градина", научила е даже едно стихче от 4 куплета за ДГ, ама да видим на практика как ще е....

жалко че вече няма да изживея бременности и трепети покрай новородени ... истинската магия!)[/color]

А, Мери, никога не се знае Whistling

# 209
Честит трети рожден ден на кака Стела-хубавела !!! Ели , да ви е много послушна каката и да помага на мама !!! Весел празник и целувки от нас !!!

Честит рожден ден и на другите наборчета !!! nbirthday

Краси , браво за градинката  Hug Мони е много щастлива , че ходи , много й харесва и добре че ми е здравичка  Heart Eyes Ти все пак можеш да кажеш на директорката , че в Пинокио има няколко познати дечица и да я вземат при нас , госпожите са разкошни , а и като има познати по-лесно ще се адаптира Кики  Peace
Ади , разкошен е бебо  Heart Eyes А бати Ивчо как го приема , радва ли му се ?
И аз нямам търпение вече да стана леля , на сестра ми й остават 2 седмици до термин и скоро ще имаме бебе  Grinning Мони е най-щаслива от този факт , на всички казва , че е кака на бебето и ще го вози в количката , щяла и памперсите да му сменя  Laughing Сега тренираме на една кукла , която говори , пишка и ака , като й даваш да пие и да яде каша  Mr. Green

Днес и утре да стискате палци , че имам два изпита  Crazy В сряда си взех Анализа на Финасовите отчети , сега ако взема и тези двата  Stop Като има разултати ще се похваля , дано да е за хвалене  Laughing
Иначе при нас все една и съща , децата на градина , аз и Росен по интервюта , работа все още няма  SadДано скоро да излезе нещо , че май ще пропуснем тазгодишната национална среща  Sad
Приятен ден на всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт