ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 865
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Честито на мама Зина, много щастие   bouquet
AnilevI утре всичко да мине бързо и неусетно, както неусетно се сдоби със заветните 6 см Hug ( дано при всички е така  Praynig )
Палчета и за Стеф
Soft, ако може за мен повече парчета .. Embarassed

# 181
Честито бебче на мама Зина! вече почна и мартенския бебевалеж Simple Smile

Момичета, някой който си е купил възглавница за кърмене на бертони дали вече има отзиви дали е удобна. искам даси взема, но не знам каква и дали има някаква разлика. в маазина до нас има само на бертони.

Анита вече е с колики милата и само се бръчка. днес пратих мъжа ми да вземе капки и му казах саб симплекс. като ги донесе вкъщи видях, че са от 3-тата седмица и се сетих, че го коментирахте. пратих го да ги смени с еспумизан. Някой да има отзиви за Колийф - педи каза, че било ензим, т.е. на дриг принцип от другите и изглецда, че било по-добро. но доста скъпо излизало. лошото е, че се дава 20 мин преди кърмене, а при нас - не мога да кажа кога се кърмим. то е едно непрестанно висене .
снощи не издържах и на няколко пъти се цедих и давах от шише. такъв страх ме гони, че не си дояжда малката, а иначе кърма имам - цедя си солидни количества, но внимавам да не прекалявам. и чай за кърмачки пия. ама пусти страх. сега си чакам едно кантарче да я тегля от време на време да видя как наддава. от снощи се кърмим с протектори, че зърната вече не си ги усещам от болка - ама хич не и допадат. ама....

# 182
  • Mostly in my mind
Честито бебе на мама Зина. Да й е живо и здраво.   bouquet

аз и днес съм си тук, 2 в 1.  Mr. Green

# 183
  • в кукувиче гнездо
огнена стихия, интересно ми е къде си раждала, че си преживяла това? направо ми звучи невероятно..

# 184
Честито бебче на мама Зита.Да е живо и здраво.   bouquet

Днес е напекло едно слънчице...Проснах една пералня и пуснах една на бебо.Свеки днес ми прати малко дрешки,да ги оправя и тях че времето си вървиии,пък аз съм до никъде.
Лилиша,на мен педката ми изписа Саб Симплекс още първия ден,като дойде да види бебо и каза при нужда да му давам,така че смятам че можеш да й ги даваш.За другите капки- нямам наблюдения,аз съм давала само Саб-са

# 185
Лилиша аз давам Инфакол и при нас има ефект. Евтин е 7,50лв и е на същия принцип като Саб Симплекса. Дава се точно преди ядене, но на мен аптекарката ми каза да го давам само по три пъти на ден и аз така правя. Много е удобен защото е с пипета и се изтисква лесно в устата, малкия се мръщи малко, но го гълта.
И аз мислех да давам Колийф, но е много скъпо и неудобно за даване. По 28 капки на ден се дават, но трябва да се разтварят  4 капки в 15 мл. кърма. Това значи че преди всяко хранене трябва да се цедя, да разтварям и т.н. #Crazy А една опаковка стига за около седмица.
Да се похваля Лорис вече е 3,700. Днес го мерих-качил е 600 гр за две седмици Heart Eyes

# 186
Първо до честитя на всички майки за прекрасните им бебенца с хубави български имена!
Veronica85, Sofie, Fantasy_Girl и zina - да са ви живи и здрави бебчетата!

Да кажа, че изпразних кутията си и мога да получа съобщение - за паролата за албумчето.

# 187
Честито на мама Зина   bouquet

# 188
Честито на мама Зина - да е жив и здрав  малкия хубостник и да папка и пълни памперсите редовно!

Ето че и мартенки взеха д араждат, пък ние....  Cry  още се влачим

Ние снощи направихме поредното излизане с приятели  Rolling Eyes . В последните месеци не сме се спряли, че като се роди бебка няма да можем в началото най-вероятно, та все наваксваме. Ама взе да ми писва вече. Искам по бързичко да раждам и да съм уморена от грижи по нея, а не от недоспиване задари ходене по кръчми и дискотеки. Те хората като ме гледат сигурно ги е страх да не им родя в заведенията  newsm17 smile3521
Даже и в момента се заформя едно барбекю с пиленца на грил и мезенца, ама смятам да полежа малко, че все едно съм препила снощи, едно ми е замаено  ooooh!
Хайде по късно ще се включа, дано и други бебки да има до тогава, че мъжете пак взеха да надделяват над женската половина

# 189
  • София
Честито бебче на мама Зина да е живо и здраво.
Тони да ти кажа и мен ме болеше срамната кост страшно много от началото на осми месец , докторката ми каза да пия витамин Б комплекс , да си призная не и вярвах че ще ми мине , но болката определено не е такава.

# 190
  • У дома... някъде
Честито бебче на мама Зина!   bouquet
За болките в срамната кост и на мен ми се случва,особенно ако ставам от дивана. ConfusedПървите няколко крачки хода като патица. hahaha
За капките Саб симплекс-с бъдещата кака ни бяха изписани още от 3 ден и съм ги давала,също и витамин Д.Имам доверие в педиатъра си. Peace
Анилеви стискам палци  Peace

За протокола 2 в 1 сме Crazy
Отивам да приготвям обяда,докато най-милите ми са навън. Heart Eyes

# 191
  • Somewhere over the rainbow
Честито и на Фентъзи !
Сетих се - сега като няма Вигантол, какво ще давате? Ние се чудим дали да не поръчаме от чужбина на някой приятел. Чужбинските мами нека споделят при тях как е с Вит Д-то?
Това кога трябва да се даде на бебето ?  newsm78

Нищо на своя глава не давам  Naughty !
Педиатърът като дойде на първото посещение ще каже какво и защо да се дава !
Съветвам и вас да не експериментирате !

Izvinete za latinicata ama ne sum si v nas i ne se opravqm ne6to.

CHESTITO NA FANTASY GIRL!!!

Clover4e, az su6to ne eksperimentiram. Minaliq put go po4nahme ot 20-iq den ta do godina i ne6to davah. Sega go nqma nikude po aptekite 4e nali go iztegliha. I zamestitel v BG nqma, ta za tova pitah.  Peace Peace
То и аз няма да го давам на своя глава ,но питам информативно, защото не съм запозната -нали ще ми е първичко.
ЧЕСТИТО И НА МАМА ЗИНА!

# 192
  • Mostly in my mind
я да ви питам аз, вас питат ли ви постоянно "хайде бе, не роди ли вече?" . и как реагирате? аз много се нервя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 193
Лолитка, на мен майка ми звъни през ден, и ако не вдигна започва едно притеснение. Ама всеки ден няма да изтрая да ми звъни. Аз ако имам нужда да я чуя и се обаждам. а пък кумата и другите ориятелки звънят уж да ме чуят, ама аз все не си чувам телефона  Joy и те все си мислят че съм тръгнала да раждам. Даже и скайпа да не си включа за тях това пак е знак че беба е тръгнала  hahaha
Ама  така поне знам че накой се притеснява за мен

# 194
я да ви питам аз, вас питат ли ви постоянно "хайде бе, не роди ли вече?" . и как реагирате? аз много се нервя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мдааа, след ежедневните проверки по телефона това е следващия въпрос...Идват ми наум всякакви цветущи отговори  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт