ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 847
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • Somewhere over the rainbow
Групата на поздравяващите намалява прогресивно, но продължаваме да честитим. Ние тук  като орисниците  от приказката "Спящата красавица"]

Споко, аз ще съм тук и ще ви поздравявам всичките февруарки! Пък и племенника се очертава да се появи чак в края на месеца    bouquet bowuu Crazy

Ти си ни надеждата , на теб ще разчитаме  Peace

# 376
(
Да се похваля - имам си паркет в хола. Страшна красота е. Утре сме за още бебешки покупки и вече май до ден два окончателно ще се нанасяме в къщата. Обещавам после да Ви наснимам всичко, включително и коремчето ми.

Hug ще чакаме, ще чакаме снимки, нЕ е честно да се разминеш само с една  Hug

Еспинозка как сте с беборана?

Момиченца знаете ли, че при нас било днес 21.2 градуса  Crazy , а аз се чудя защо не ми се прибираше цял ден.
Евилче добре дошли  Hug
Палчета за ЛИЗИ и ЮЛЕТО ЗА УТРЕ  Praynig

Снежи да се обади и тя като може

лека вечер милички   bouquet

# 377
Ей, тази anilvI не загуби хумора си и в родилното Simple Smile. Да са живи и здрави цялото семейство и все така безпроблемен и весел да им е живота   bouquet
Little Evil  Hug , радвам се, че сте у дома, дано бързо се справиш с кърменето. Иначе за раждането по-добре разкажи, че да сме подготвени, то ясно , че не е само цветя и рози.

# 378
  • област Варна
Лори през ноща ми се стяга малко коремчето, но през деня сме добре. Ще изкараме 11 дена някак си. А бебката е супер бойна, особено като ми подпре ребрата в дясно с колянце.

# 379
Леле мило и ти ги броиш  Heart Eyes На мен започва да ми се изправя косата от зор, не от срещата с малкото човече, а от болницата и упойката.
Още малко момиченца и всички ще си гушнем малките кокиченца  Hug
Ще се сменим на половината месец-поздравяващите ще раждаме, а пък майчетата ще посрещат  Party
и някой друг липсва, аааааа Ели  Hug

# 380
Честито ,Иве !
Много щастие да ви носи Матей(името ни фаворит) ,да е здрав ,весел и послушен !

Днес беше страхотен ден  Simple Smile .Дали свърши зимата  cold?

# 381
Днес беше страхотен ден  Simple Smile .Дали свърши зимата  cold?
По-скоро ми се струва,че е затишие пред буря... Whistling

Евилче,добре завърнали се... Hug И аз нямам против да разкажеш за раждането,ако ти се говори...Смятам,че е по-добре да сме подготвени за всякакви варианти,отколкото да смятаме,че всичко е мед и масло....
За гърдите....пробвай с топла кърпа(толкова колкото можеш да търпиш) на гърдата и да изцеждаш...На мен това ми помогна,когато почти направих мастит...

# 382
  • Варна
Ние вече имаме всичко, вчера получихме количката и сглобихме кошарката! Много съм щастлива и само си ги гледкам!

Не се притеснявайте, момичета, и аз съм една от последните (за 27-ми), а усещам че ще преносвам (нямам конракцийка йок), така че...ще ви честитя поне аз тука  Grinning

# 383
Честито на всички нови мами!

# 384
Момичета, аз вече половин месец си смуча тази арника и добрече Анилеви я похвали в смс-а, иначе мислех да  я спирам. В началото на деветия имах едни типични подготвителни стягания, някои от тях болезнени, а сега такова затишие- направо като в шести месец се чувствам-  Mr. Green  Rolling Eyes - то няма лошо ама нали все пак трябва да се ражда, предпочитам да си репитирам с подготвителни болчици  Grinning За целта нарочих, че арниката сигурно е отговорна да спрат болките- да не откарам до март  така Crazy

Евилче, добре си ни дошла   bouquet

Вазхищавам се на майчетата, които успяват и след раждането да се включват тука  Hug Дано всички бързо успеем да се нагодим с мъничетата след като станем вече две отделни самостоятелни единици  Mr. Green

# 385
Честито на днешните ни бебенца. Да са живи и здрави, а на мамите им бързо възстановяване  Hug
Много палчета за Пчеличката, Юлето и Лизи  Praynig  Hug
Евилче, добре си дошла. Разкажи, разкажи  Hug
За кърменето - има телефони на Ла Лече Лига, може да звъннете и да поискате съвети.
Аз пък нали казах, че се цедя и замразявам, то това беше. Вече Пепи си регулира количеството и не ми се втърдяват, и нямам нужда от цедене  Rolling Eyes

# 386
ЧЕСТИТО НО НОВИТЕ МАМИ ГУШКАЩИ ВЕЧЕ БЕБОЧЕТА!!!

Ние с дребния сме още в нашите и всяка вечер се моля да не тръгне бебо да излиз, че квито са паники.....А и тая нощ мъжо е нощна.....Всяка вечер имам контракции, къде болезнени, къде не, но вечер зачестяват доста. На няколко пъти при стягяне на корема такива бодежи имам ниско долу, че  #Crazy   Какво притиска не знам........
Да се похваля - купихме си холен ъгъл и сега само чакаме да вземат старите та да ни го докарат.

# 387
И аз имам болезнени контракции на моменти(мноооого дълги моменти) и се моля да не раждам точно утре  Praynig,че мъжът ми пак ще е извън града  cry .
А вдруги ден вече пристига помощта(майка ми) ,така че тогава вече може да раждам,ще има кой да стои при Давид   Whistling .
anji_86 ,аз не съм срещала инфо Арниката да води до преносване ,не се притеснявай !В смисъл-ако преносиш няма тя да е виновна  Simple Smile .

# 388
Копвам ЛС от lasi123

"(Без заглавие)
« Изпратено до: anji_86 : Нед., 06 Февр. 2011, 22:41 »      

здравей!
с молба за паролата за албумчето, искам да кача снимките на количката, но не искам да ги видят всички и най-вече онази леля моля те да ми я пратиш   Praynig "

smile3532 Ласи, айде вземи се кротни вече. Аз гледах досега да не ти обръщам внимание, ама и това при теб не помага. По-груба не искам да ставам....то и файда при тебе няма

# 389
Ооооо Леля ти Ласи пак изкочи с нова глупост.

Да ви питам сега започнаха едни ужасни болки горе восоко ,между гърдите , не мога да си поема дъх нормално ,защото много ме боли ...а гърба направо ме побърква-тъпа и гадна болка и там.Някой да има подобно нещо.До сега горе високо не ме е боляло  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт