Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 53 177
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Не успях да разбера: с въведението да се плаща доставката, къде пристигат продуктите - на Митницата или поне вече я избягваме?

# 331
  • София
Ами по принцип досега ги носеха вкъщи от Булпост и на кашончетата пишеше "Белгия". Обаче последната ми поръчка пристигна на митница, може би защото е голяма, не зная. В понеделник като отида да си я взема, ще пиша по-подробно.

# 332
Няколко дена никой не пише в тази тема, а има доста прилични намаления в момента  Rolling Eyes  Чак се притесних да няма някакъв проблем с поръчките  Confused 

Аз като почета малко Парфюмните феи и ме обзема мания за парфюми...И тия дни що ми трябваше, се позачетох малко в темата им и отразих една поръчка набързо, че и на сляпо  Embarassed  с това  и това

Окуражете ме, моля ви се или ме подгответе за истината! Praynig

# 333
Ами не знам какво да ти кажа. Първия е много липов и много зависи коя версия си поръчала.Има и много мед. Втория е много труден парфюм. Ако обичаш шипри може и да ти допадне. Доста ретро, класически шипър. Аз не мога да нося и двата.

# 334
  • София
Аз като почета малко Парфюмните феи и ме обзема мания за парфюми...И тия дни що ми трябваше, се позачетох малко в темата им и отразих една поръчка набързо, че и на сляпо  Embarassed  с това  и това

Влизането в тази тема е опасно! Внимавай. Grinning

Не  познавам вкуса ти и затова само мога да гадая дали ще ти харесат. Thinking
Второто е някакъв шипър, не го познавам, кога са говорили за него, а уж и аз следя темата.  Simple Smile  Все едно, аз не бих го купила насляпо. Просто внимавам с тази група, не е от моите.

А Champs Elysees, е цветен парфюм. Пролетни китки и храсти, липи с малко мед. Има го за тест във всички големи парфюмерии. (Бюти, Дъглас,Сефора...пр.)

Дано да ти харесат, много различни изглеждат. Grinning

П.п. Денси ме е изпреварила. Hug

# 335
Благодаря, densi, за деликатната откровеност!   bouquet

Само приятно мога да се изненадам оттук нататък, макар че е малко вероятно май...Ама като не питам предварително, а чета хвалебствията из Фрагрантика   doh

Благодаря и на теб, Courage! Мъъничко светлина се прокрадва за Шан-з-Елизе-то, макар че не държах да е точно такъв...Ми кой ме кара да влизам, ха де! Миналата година като четох и парфюмите ми станаха за отрицателно време от 2-3 на 13-14  ooooh! И да слушам какво пишат, не, само се вдъхновявам... Joy

# 336
A до тук ли ги поръча или на английски адрес?

# 337
Аз имах Champs Elysees. Усещането е като да се разхождаш през прохладна лятна утрин под цъфнали липи. Асоциирах го със спокойствие и блаженство. Има и някаква сладост, но не ми е хрумвало, че е мед. Отдавна се каня да си го поръчам пак.

# 338
В момента съм във Франция и поръчах до тук, не ми начисли никаква доставка с FREE. Може пък и до Бг да е безплатна доставката като вървят намаленията.  newsm78

Аз съм от Стара Загора, която е известна с липите си и ако не ми хареса парфюма, ще си го мириша по малко като ми домъчнее за града  Laughing  Благодаря, gevestra! Simple Smile

# 339
  • Варна
Здравейте! Чакам от 3ти юни два парфюма и не знам рано ли е да се притеснявам newsm78

# 340
  • В La Redoute и по света
Отдавна не бях влизала в тази тема и много ме зарадвахте  Hug

# 341
  • Балчик

И кое точно те радва?  newsm78

# 342

И кое точно те радва?  newsm78
Че поръчките не пристигат на митница.
Имате ли наблюдения над каква сума ви отиват на митница?

# 343
  • Балчик
Е, да но няма безплатна доставка. Танту за кукуригу.

# 344
Е, да но няма безплатна доставка. Танту за кукуригу.
Нещо не те разбирам ... как да няма безплатна доставка, като има?
Почти всички от тези кодове се хващат, комбинираните дават само отстъпка. Другите два си дават безплатна доставка.
Вече въпроса е, ако се ползва тя, как идва пратката и дали идва?

Общи условия

Активация на акаунт