Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 53 496
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
За съжаление моята пратка е със статус `Пратката е в процес на митническо освобождаване`. Стойността ми е 28,75 долара и съм минала прага. Гадост #Cussing out

# 511
The Fragrance Shop.CO.UK  доставя само в UK.Амазон-има някои позиции,които отказва да достави дотук.
А с българска карта ли плащаш? И коректен ли е този сайт? На мен също ми е непознат. Предстои ми пътуване до Англия и се чудя дали да поръчам до тамошния адрес или ще ми излезе по-евтино ако пазарувам ОФ лайн?

# 512
Взех си пратката от Ди ейч Ел. Да обясня процедурата- видях по тракинг номера, че пратката ми е пристигнала в България. Не съм получавала известие, но отидох директно в ДХЛ, от там ми казаха, че трябва да я освободя на митница/парфюма ми е почти 26 долара/. Бях си подготвила разпечатка от пейпал, фактурата и банкирането. Не ми потрябваха. Изпратиха ме на терминал 1 в митницата за освобождаване. Отидох там и си взех ЕОРИ номер, от там трябваше да отида да ми попълнат митническата декларация-съответно обикновено това се прави в двете бюра до митницата. Аз влязох в Александър ложистик и попитах колко ще ми струва. Те ми погледнаха цесията/забравих да кажа, че си я получих като отидох при тях/ и ми казаха, че при тях попълването е 18 лв, но ДХЛ би трябвало да ми е безплатна. Веднага се обадих в ДХЛ и ги попитах, след известно съветване жената потвърди, че е безплатна- та така обратно до ДХЛ, обратно после до митницата, платих си ДДС-то+1 лв такса на банката, подадох митническата декларация и после в ДХЛ си получих парфюма. Та като крайна калкулация всички ми излезе 20% ДДС+1 лв такса. Не съм плащала цесия, защото си я получих на място, не съм плащала попълване на митн. декларация. Това е! Супер съм доволна! Парфюмчето го поръчах на слука, но ми харесва много. Успех!

# 513
  • София
Благодаря за подробното описание. А Ди ейч ел преди летището вдясно ли се намира? И също така митницата на терминал 1-това старото летище ли е? И от любопитство-какво поръча? Simple Smile

# 514
Да, ДХЛ е преди летището и терминал 1 е старото летище.
Аз поръчах това http://www.fragrancex.com/products/_sid_PINKSTS34__products.html

# 515
  • София
С удоволствие да си го ползваш!

# 516
Благодаря!
Само да допълня, че таксата в банката ми е 1 лв вероятно, защото съм клиент на Булбанк.  Доколкото знам иначе е 3 лв.

# 517
Не плащам с БГ карта.Сайтът доставя само в UK и приема тамошни карти.Оказа се,че има проблем с доставката.Още го чакам,след сериозно число имейли...

# 518
  • Бургас
Получих 2 мейла от ДиЕйЕл за моя парфюм - от Бургас съм и ми предлагат или посредничество като им пратя пълномощно, ЕОРИ номер, копие от л.к. и документ за платеното или да им платя 10 лв и да ми го прехвърлят тук и сама да се занимавам. Кое е по-добре да приема?
И още нещо - от сайта са им пратили фактура за по-ниска стойност - с около 30 долара, как да им докажа, че съм платила толкова?  newsm78

# 519
Момичета много моля някой с добър английски да ми  пише на лични.Подготвила съм едно писмо до фрагранса и ми трябва превод.
Благодаря

# 520
Отново са пуснали free shipping worldwide за днес и утре, но с минимална сума 69 долара - код free69 Wink
Предишната промоция ме завари с почти празна карта и поръчах само няколко виалчета, които вчера куриера от ДиЕйчЕл ми донесе вкъщи. Едното ми бяха объркали - вместо L de Lolita Lempicka Lolita Lempicka получих Coral Flower Lolita Lempicka.

zhekova, $14.95.

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 12:03 от Анонимен

# 521
  • някъде
а колко е доставката иначе?

# 522
  • Пловдив
А сега с тази безплатна доставка до Европа пак ли през ли през DHL ли ще мине и ще трябва ли да се освобождава от митницата, защото съм си харесала това http://www.fragrancex.com/products/_cid_Perfume-am-lid_L-am-sid_ … SW__products.html, но то е под 69$ (става въпрос за разфасовката от 3.4 oz - $42.76) и въвеждайки кода ми го приема, т.е. приспада доставката и излиза само сумата от $42.76. Това значи ли, че това ще е крайната цена до България  newsm78

# 523
  • Балчик
Всичко минава през ДНЛ, безплатната доставка няма общо с превозвача. Още по-малко общо има  с нашия митнически режим.

# 524
  • Пловдив
А когато поръчката е под 69$ ще ми начислят ли доставка, защото все пак ми приема купона

Общи условия

Активация на акаунт