Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 53 482
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • Балчик
Не е вярно, начислява доставка.

Номерата им край нямат. Simple Smile

# 556
Има купон - FREE69. Тогава маха доставката.

# 557
  • Балчик
Е, така вече да, но проблемите с ДНЛ остават.

# 558
Аз не искам да ми доставят DHL. Това автоматично ли е направено? Отдавна не съм поръчвала...

# 559
  • Балчик
Да, никой не те пита с какво да ти достави. Идват с ДHL и започват главоболията.

# 560
Оффф, отказвам се тогава! Благодаря, Джемми! Хубави неща има, но аз пък нямам време и нерви да се занимавам с това.

# 561
  • Балчик
Затова всички се отказахме от този сайт. Само една съфорумка редовно получава в пощата пратките им и наскоро още една писа, че е получила в пощата- всички други получават с ди ей ел. При запитване, отговорът бил- системата автоматично избира, нищо не можем да направим. Обаче мисля, че ако ти се занимава с посредници, можеш да пратиш на английски адрес, там прагът е по-голям от нашия за обмитяване. 

# 562
  • Козлодуй
Последният път поръчах погрешка на английски адрес и всичко си беше наред.Макар да беше пратено с DHL,и аз доста се бях притеснила,но куриерите ме успокоиха,че в белите държаваи дори да има допълнителни такси,се плащат онлайн,не се губи време и нерви като при нас с бюрокращина Twisted Evil За мой късмет се оказа,че нищо допълнително не дължа.Бяха 2 парфюма на стойност 70-80$

# 563
  • Варна
Последният път поръчах погрешка на английски адрес и всичко си беше наред.Макар да беше пратено с DHL,и аз доста се бях притеснила,но куриерите ме успокоиха,че в белите държаваи дори да има допълнителни такси,се плащат онлайн,не се губи време и нерви като при нас с бюрокращина Twisted Evil За мой късмет се оказа,че нищо допълнително не дължа.Бяха 2 парфюма на стойност 70-80$

Знаеш ли до колко долара не се дължат допълнителни такси ако се поръча на английски адрес.

# 564
  • Козлодуй
Нямам представа,съжалявам.

# 565
Моята поръчка беше малка, излезе ми 53 лева

# 566
  • София
Е нали безплатната доставка беше над 69 долара?

# 567
Братовчедка ми миналата седмица се престраши поръча с безплатна доставка и пристигна пратката по пощата на стойност 90 долара беше пратката,без никакви такси и чудеса,понеже поръчката беше пусната до адрес на село,което е на 7=8 км, от Велико Търново се чудя,това може ли да е било от значение,та ако  другата съфорумка ,дето ги получава по пощата да сподели,ако ги пуска до някое село....знам ли може и това да  от значение.Ако американците допускат,че ДХЛ не ходят по селата,направо да ги брулят по пощата.

# 568
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не, не пускам до село, до София си ги пускам. И не идват на пощата, а ми ги носят вкъщи с БулПост.  Peace

# 569
  • Балчик
Пуфи, а на кашончето каква стойност пишеше? В селата и малките градове идват в пощата, ако няма за плащане мито, но минават през митницата пак. Явно митничарят е бил на кеф, ако за първи път на тоя адрес се получават международни пратки. Ако се получава често, не съм сигурна, че ще простят.

И аз бих се престрашила да поръчам, любопитно ми е къде ще дойде моята пратка, но ме спира това,ч е митницата ми е на крайно неудобно място и ще ми създаде големи неудобства, ако отиде там.

Общи условия

Активация на акаунт