Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 52 923
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Имат същите намаления на козметиката /бяла и декоративна/ като Ягодката. Тоест продуктите, които са на промоция в Ягодката, могат да се намерят на същата цена и тук, което ме навежда на мисълта, че нищо чудно да предлагат и такива с изтекъл срок.

Много ти благодаря, ще си помисля сериозно преди да поръчам.   bouquet

За нищо. Аз лично предпочитам да поръчам от Ягодката, защото комуникацията е по-лесна и върви по-гладко.  Mr. Green

# 76
  • София
Някакви впечатления за това     http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_G-am-pid_ … 8W__products.html ? Има интересна пирамида и се чудя дали да го поръчам  newsm78

Аз не усетих нито кюрасото, нито грейпфрутите, нито цветята. На моята кожа този аромат е само карамел, обилно поръсен с черен пипер, въпреки че и двете съставки ги няма в пирамидата.  Thinking На кожата на една приятелка пък се усеща само като чист карамел, без подправките.
Най-добре е да отидеш да го пробваш в Бонжура, ако все още не са го затворили.  Peace
 Reiny , bouquet Само,че аз докато изчакам някой да пише, взех та го поръчах  Sad малко "зловещо"  Mr. Green  ми се струва това с карамела и черния пипер,но....ще си нося последствията  Mr. Green

Бърза си, а?  Mr. Green Не се притеснявай, прочети отзивите във Fragrantica - повечето са положителни и звучат чудесно, ако си любител на гурме ароматите.  Simple Smile Преди време сме го обсъждали този парфюм в парфюмната тема и, честно казано, не помня някой да е споделил да е усещал черния пипер толкова натрапчиво и силно, както аз го усещам на своята кожа. Нали знаеш, всичко е въпрос на кожа и химия.  Peace
Пиши непременно като го получиш и разносиш, ще ми е интересно твоето усещане за аромата.   bouquet

# 77
  • Козлодуй
И мойта Кели пристигна Peace Заедно с едни Перли на Лалик и Premier jour по желание на щерката.И двете пратки от 1.02.Чакам едно пакетче с две евтинийки,т'ва второто го имаше 30мл за 9$.Естествено насляпо.И ме сърбят ръцете за още нещичко Mr. Green

Аз тази Френска ванилия на Дана я бях поръчала в една от първите си покупки от сайта, още когато нямаше безплатна доставка. За мен е просто ужасна, гади ми се като я помириша и така си стои, дори за ароматизатор за стая не мога да я ползвам.  Дано на теб ти хареса.  Grinning
Ще ми е интересно мнението ти за "Животинския инстинкт". Сподели като го получиш.   bouquet
Преди малко един младеж ми донесе кашончето с евтинийките Grinning За пръв път куриера ме сварва в къщи.Засега тествам само на китката на ръката си.Френската ванилия е сплаш,цели 230мл,трябва да си пресипя в друго шише,за да мога да се офъщя хубаво.Но не е накъртващо сладка "сладкарска" ванилия,усещам и други неща с лаишкия си нос,но ми е трудно да ги назова.
Instinct d`Animale е типичен шипър и за който обича такива би бил интересен може би.Усещам мъхове и кожа,описват го като мек,ненатрапчив и достатъчно траен.

# 78
  • София
Преди малко един младеж ми донесе кашончето с евтинийките Grinning За пръв път куриера ме сварва в къщи.Засега тествам само на китката на ръката си.Френската ванилия е сплаш,цели 230мл,трябва да си пресипя в друго шише,за да мога да се офъщя хубаво.Но не е накъртващо сладка "сладкарска" ванилия,усещам и други неща с лаишкия си нос,но ми е трудно да ги назова.
Instinct d`Animale е типичен шипър и за който обича такива би бил интересен може би.Усещам мъхове и кожа,описват го като мек,ненатрапчив и достатъчно траен.

Благодаря, Лунен сън, май ще пропусна Инстинкта.  bouquet
Да, Френската ванилия е сплаш. На мен ми мирише на едновремешната лимонада, която мразех ужасно още от малка.

# 79
Доколкото разбирам, вече не само че са бързи, а и ги носят "на крака"  Sunglasses

# 80
  • Пловдив
Здравейте момичета, от доста време съм регистрирана тук, но основно само като читател  Blush. Но тази тема ме провокира да се включа с първата си публикация   bouquet. Харесала съм си два аромата и бих искала да си ги поръчам от Fragrancex.com, но тъй като нямам представа как точно става заявката, бих била много благодарна да ме насочите към дама от Пловдив, която да ми помогне, или да пуснем обща поръчка. Моля да ме извините ако е обсъждан вече такъв въпрос, но съм доста "боса" в интернет пазаруването, особено такова от чужди сайтове. Ароматите са : Just Cavalli Pink и Samsara by Guerlain. Благодаря на всички ви предварително   bouquet

# 81
Здравейте,
След като поръчките почнаха да пристигат по-бързо имам следния въпрос: имам поръчка от 08.02, шипната на 09.02. Тъй като още я няма време ли е да почвам да се притеснявам, че нещо е станало или още не? Simple Smile

# 82
  • Козлодуй
Потърси ли я в пощата?Ако още я няма,вероятно тази седмица ще дойде Peace

# 83
  • Paris, France
referbg, е, чакай, де! Още е рано. И съседката ми чака поръчана на 8.02 и пратена на 9.02. Изчакай поне до края на седмицата! На мене една пратка ми се забави 3 месеца. Надявам се твоята да дойде бързичко.

# 84
аз си чакам поръчката от 11.17

# 85
Поръчах току що два парфюма. Да видим дали ще са гладки нещата. От почти година не съм поръчвала от тях заради проблемите с доставките.

# 86
Супер! Получих си парфюма по пощата, всичко беше ОК, добре че оправиха това с доставките.  Peace
Но на мен ли така ми се струва или нещо цените не са както преди?  newsm78 Прегледах всики парфюми, които съм поръчвала, до един са доста по-скъпи. И тестерите сякаш бяха повечко.
А повлияна от вчеращното излъчване на "Усещане за жена" поръчах на сляпо: Fleur De Rocaille Как иначе ще искам да танцувам танго с Ал Пачино?  Wink
Поздрав:

# 87
  • София
gevestra, страхотна си   bouquet

Това ми е любимият филм и всеки път като се стигне до името на  парфюма се заслушвам, но като съм скарана с френския език и никакъв ефект Grinning
Моля те, сподели впечатления като го получиш, по описанието на мен ми допада и все пак ще ти бъда много благодарна!
Колкото до цените аз мисля,че на някои аромати може да се намерят по-ниски цени в някои популярни във форума английски сайтове за парфюми и козметика Peace

# 88
  • Paris, France
gevestra? честито! От коя дата е поръчката? Fleur De Rocaille е мек линеен флорал, подобен на Wind song, Le de Givenchy, и Lalique. Не е моя тип, но аз трудно нося Карони. Описван е като зелен и остър, но за моя нос определено не е, тъй като възприемам за зелени само горчиви миризми. Приятен е определено.

# 89
Аз го усещам точно много зелен и остър. Peace

Общи условия

Активация на акаунт