Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 52 965
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
  • Козлодуй
И мойта Кели пристигна Peace Заедно с едни Перли на Лалик и Premier jour по желание на щерката.И двете пратки от 1.02.Чакам едно пакетче с две евтинийки,т'ва второто го имаше 30мл за 9$.Естествено насляпо.И ме сърбят ръцете за още нещичко Mr. Green

# 31
  • София
И мойта Кели пристигна Peace Заедно с едни Перли на Лалик и Premier jour по желание на щерката.И двете пратки от 1.02.Чакам едно пакетче с две евтинийки,т'ва второто го имаше 30мл за 9$.Естествено насляпо.И ме сърбят ръцете за още нещичко Mr. Green

Аз тази Френска ванилия на Дана я бях поръчала в една от първите си покупки от сайта, още когато нямаше безплатна доставка. За мен е просто ужасна, гади ми се като я помириша и така си стои, дори за ароматизатор за стая не мога да я ползвам.  Дано на теб ти хареса.  Grinning
Ще ми е интересно мнението ти за "Животинския инстинкт". Сподели като го получиш.   bouquet

# 32
  • София
Instinct d'animale  е много приятен плодов шипър  Simple Smile

# 33
  • София
Instinct d'animale  е много приятен плодов шипър  Simple Smile

Благодаря, Бети.   bouquet Аз съм прословута с куците си поръчки насляпо, но това определено звучи интересно.  Grinning
П.П. Вчера получих Fleur De Diva на Ungaro - поредната неодобрена сляпа поръчка. 

# 34
  • Балчик
Reiny, а защо просто не си купиш някой парфюм, който ти харесва, дори и да е скъп. вместо купища евтини аромати, които не харесваш? Странно ми е просто.

# 35
  • Козлодуй
Не съм Reiny,но да кажа в свое оправдание Peace Обичам да експериментирам,тук няма къде да тествам нищо интересно,а разочарованието от неуспешна покупка на евтин парфюм е доста по-малко.Тогава и очакванията ми не са големи,и ако попадна пък на нещо хубаво,се радвам повече.Цената не винаги е критерий.Вземала съм и скъпи парфюми насляпо и след големите очаквания много повече са ме болели излъганите надежди Grinning

# 36
Не съм Reiny,но да кажа в свое оправдание Peace Обичам да експериментирам,тук няма къде да тествам нищо интересно,а разочарованието от неуспешна покупка на евтин парфюм е доста по-малко.Тогава и очакванията ми не са големи,и ако попадна пък на нещо хубаво,се радвам повече.Цената не винаги е критерий.Вземала съм и скъпи парфюми насляпо и след големите очаквания много повече са ме болели излъганите надежди Grinning

и аз съм съгласна с Лунен сън. Аз пък имам възможност да душа тук по Моловете, но не ме кефи...изненадата за мен е голяма, когато отворя кутийака душна и оооо кеф - харесва мииии  Party

# 37
  • Балчик
Е, то не че и аз на сляпо не съм поръчвала, но винаги от група, която харесвам и с пирамида, която ми е присърце. И не съм имала разочарования досега. Rolling Eyes

# 38
  • Козлодуй
Съвсем-съвсем никога ли?Ако е така,ти си голяма късметлийка Hug

# 39
  • София
Reiny, а защо просто не си купиш някой парфюм, който ти харесва, дори и да е скъп. вместо купища евтини аромати, които не харесваш? Странно ми е просто.

А кой казва, че пазарувам насляпо само евтини аромати?! Имам всички парфюми, които харесвам, но тръпката да поръчаш нещо непознато е съвсем различна. И очевидно доста по-силна от здравия ми разум.  Wink
А най-интересното е, че винаги гледам пирамидите, чета коментарите, избирам съставки, които обичам ..... и въпреки това най-често се разочаровам от покупката.

# 40
  • Балчик
Съвсем-съвсем никога ли?Ако е така,ти си голяма късметлийка Hug

Сега се сетих преди многоо време бях поръчала от този сайт насляпо тестер на Розе бурбон. Подлъгах се по розата, но не нищо розово не усещах в него, а тревисто-зелено- което не харесвам. Продадох го в Продавалника. Simple Smile

Това е единственото ми разочарование.

Ако не се лъжа, Лунен сън, ти беше взела Код елексир на Армани, с помпичката нали от друг сайт? Е, без малко да се полъжа и аз по твоето описание, но той свърши тогава докато се чудех. Но по-късно го подуших в Бюти зон и много ми хареса. Съжалявам,ч е не го взех на чудесната цена от 18.50 лири. Grinning

# 41
  • Козлодуй
Да,аз първа рискувах от scentwarehouse.co.uk точно с Код еликсира Grinning Ето затова казвам,че рисковете си имат и хубави страни.Сега няма нищо интересно в този сайт,а и цените "оправиха" Twisted Evil
Искам да взема за подаръци няколко парфУмчета.Дайте идеи,моля за нещо изпробвано хубаво,в неголяма разфасовка и не много скъпо.

# 42
  • Балчик
На мен ми харесва това, но не знам доколко е подходящо за подаръци:
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_H-am-pid_ … 9W__products.html

# 43
Не съм точно аз човекът, който да дава съвети за парфюми, но ще си покажа моите фаворити:

http://www.fragrancex.com/products/_lid_C-am-pid_1460W-am-cid_Pe … me__products.html
и
http://www.fragrancex.com/products/_lid_F-am-pid_1499W-am-cid_Pe … me__products.html

Така и така съм се разписала, та да ви питам... Търся си свеж аромат, така нещо като краставички, диня ... на чисто и свежо да мирише. Преди мноооого години подушиш един Клиник на едно летище, но кой беше парфюмът.  Thinking Свеж аромат беше сякаш.

# 44
Има ли още някой да чака пратка от ноември месец?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт