Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 53 184
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Точно днес си мислех за теб и поръчката ти. Grinning

Благодаря,че сподели!  Hug

# 316
Да дам отчет. Simple Smile
Поръчката ми платена на 13 май, изпратена на адрес в Англия на превозвач с код free, получена от тях  в седмицата 16-20 май, днес я взех благополучно. На кашончето има лепенка само на получателя, не мога да разбера от къде е изпратена, няма нито една дата...
Ще повторя процедурата като си харесам пак нещо. Heart Eyes
п.п. аз си купувам миниатюрки 4-7мл от известно време в издирване на някой нов 'мой' парфюм. Не мога само с проба в магазините...трябва ми по-дълга проба за да се разбера с някоя миризма.
  Мила,а имаш ли информация твоя превозвач плащал ли е някакви такси при получаване на парфюма в англия и на адрес ли го е получил или е трябвало да положи някакви усилия -да ходи до някакво депо,поща,митница или каквото е там?

# 317
  • Варна
Не са плащали нищо и кашончето им е занесено на адреса, питах ги.
На самия кашон няма декларация с обявена стойност... моята поръчка беше за малко пари, $25. В кашончето имаше разпечатка на поръчката ми но като стокова разписка а не фактура, т.е. без цифри. Не си спомням тук като ги получавахме така ли беше...

# 318
  • София
Въпреки доставката поръчах ето това - http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_U-am-pid_ … 0W__products.html (прекрасен аромат!), с кода от 10% оф смъкнах 5,70, отстъпката обаче не ми я отрази Sad Излезе с близо 30лв. по-евтино от колкото в Ягодка.

Ако имаш натрупан лоялти бонус, не позволява да се комбинира с друг код за намаление. Поредното безумие на сайта, заради което съм им бясна.  Crossing Arms

# 319
  • София
Освен това, два пъти се опитвам да направя поръчка с Виза елктрон на Райфайзен и не може. Кенселирах поръчките и ще поръчвам от ибей най-вероятно -_-

# 320
  • София
Не съм обръщала внимание дали в сайта може да се плаща с Виза електрон /ползвам ПейПал/, но ако може, явно проблемът е в картата на Райфайзен. И аз има проблеми с нея - не мога да плащам в ЮК сайтове, а познати с Виза електрон на други банки плащат без проблеми. Питах в банката защо се получава така, но те само вдигат рамене.  Confused

# 321
  • София
Да, аз също питах защо се получава така банката - всичко било наред от тяхна страна. Иначе от филюник си пазарувам с виза електрон на Райфайзен, а от фрагранса до сега само с виза елктрон на ПИБ и никога не съм имала проблем Simple Smile

# 322
  • София
Имам чуденка относно шипинга.
Избрах Worldwide Standard Shipping. Въведох код Free и под поръчката получих шипинг 0.
Но после, като продължих поръчката в кошницата ми излиза това

Аз ли нещо не съм направила като хората или за България няма безплатна доставка?

# 323
Няма отдавна безплатна доставка.

# 324
  • София
Благодаря, значи отдавна не съм разглеждала темата  Rolling Eyes

# 325
  • София
Да, аз също питах защо се получава така банката - всичко било наред от тяхна страна. Иначе от филюник си пазарувам с виза електрон на Райфайзен, а от фрагранса до сега само с виза елктрон на ПИБ и никога не съм имала проблем Simple Smile

Офф: На мен ми прави проблеми в сайта на Ив Роше - системата им я отхвърляла и не мога, и не мога да направя поръчка.

Иначе по темата: Направих една поръчка за 180 долара, но сигурно ще ми е последната, щом не знаят как да си пазят клиентите, оставили една торба пари при тях.

# 326
На каква отстъпка си като лоялен клиент?

# 327
  • София
10%.

# 328
пак добре

# 329
  • София
Абе де да знам, на мен малко ми се вижда.  Mr. Green Защото те 10% дават за над 1000 долара, пък аз съм пръснала много пъти по толкова.

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 22:42 от Reiny

Общи условия

Активация на акаунт