Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 53 203
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
kokona24 , как така си платила само 7 лв ДДС?
Ами фактурата към пратката ми беше на стойност 26.10$*0.2=5.22$ДДС, което е около 7.25 лв

# 451
  • София
kokona24 , как така си платила само 7 лв ДДС?
Ами фактурата към пратката ми беше на стойност 26.10$*0.2=5.22$ДДС, което е около 7.25 лв
Излиза всъщност, че сама , ако си движа нещата ще ми вземат по-малко ДДС? А ако възложа на ДХЛ те искат истинската фактура и разпечатака от Пей Пал ...така ли?  Rolling Eyes
Не мога да разбера какъв е реда. От ДХЛ ми пратиха документите... ак реша сама да се оправям трябва да ходя до митницата и да си вадя ЕОРИ и след което да ходя на аерогарата , за да си освободя парфюмите  Rolling Eyes  newsm78

# 452
  • Балчик
Добре де, нали Алекс1 само преди 2-3 страници написа подробно кое колко струва. Ако ползваш ДХЛ и ако не го ползваш. Пак там се обсъдиха нещата Какво пак не се разбира?

На DHL се плаща т.нар. цесия 10 лв - или подготовката на документите за представяне пред митница. Но в тях не влиза митническата декларация - 18 лв, ДДС-то 20% и още 10 лв ако те ти минат колета през митница. Ако си го минаваш ти - без последните 10 лв.
Или:
- 10 лв цесия
- 20 долара ДДС /около 34 лв грубо/
- 2 лв комисионна на банката
- 18 лв митническа декларация
- 10 лв на ДХЛ за представяне на колета пред митница /по желание/

Само едно и също се пита, поръчвате пък после- ами сега какво да правя.
Носете си последствията. Като не мине по приложената фактура, ще занесеш разпечатка от Пей пал и ще си платиш реално полагаемото.

# 453
  • София
Съжалявам, не го бях прочела  Embarassed

# 454
  • Балчик
Съжалявам, не го бях прочела  Embarassed

Hug

# 455
  • София
Не, вкъщи ми я донесоха.
Reiny , от пощата ли ти я донесоха или от DHL?

Бобка, извинявай, че чак сега виждам въпроса ти. От Булпост ги доставят вкъщи. Съжалявам, че твоята се е получила на митницата.

Момичета, във фактурите не пишат от няколко години стойността на продуктите. Какви са тези фактури с измислени цени?! Аз досега не съм получавала такова нещо.  Thinking

# 456
  • Балчик
Като ви чета, все едно не поръчвате от едно и също място. Laughing Чак ме сърбят ръцете да пробвам къде ще дойде евентуално моята поръчка, но нямам време и нерви да се разправям с митници, все пак няма да рискувам.

# 457
  • София
Ми и на мен не ми се разправяше с митниците, но пустата му лакомия за парфюми....и вярата, че късметът ще е на моя страна  Laughing

# 458
  • София
Аз винаги съм имала фактура с обявена реална стойност на продукта, лепнато на самото кашонче Simple Smile

# 459
Незнам дали видяхте... май доставката пак е FREE. Laughing

# 460
Не. Къде го видя?

# 461
Случвало ми се е и на мен. Понякога като отворя сайта и банера е с free delivery and duty free for Europe. Но при следващо кликване се променя на take10.

# 462
При вкаран код FREE, като се кликне на Proceed to checkout действително на 4-та точка пише Worldwide Standard Shipping (7 - 12 Business Days) - FREE, но момичетата споделиха, че после на последна стъпка им начисляват доставката Confused

# 463
При вкаран код FREE, като се кликне на Proceed to checkout действително на 4-та точка пише Worldwide Standard Shipping (7 - 12 Business Days) - FREE, но момичетата споделиха, че после на последна стъпка им начисляват доставката Confused
Преди няколко дни на тази стъпка ми изписваше сумата на доставката вместо FREE.
Преди, при въвеждане на кода все едно го приемаше, но на следващата стъпка си начисляваше доставка. Сега не. Вярно, не стигнах да завърша поръчката, но ми се струва, че сега наистина е валиден.
 Ми не, не ми начислява доставка. Изкара ме на страничката на ПП вече за плащане и нямаше доставка, само цената на парфюма.

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 00:31 от Барышня-крестьянка

# 464
  • Балчик
Начислява си доставката пак.

Общи условия

Активация на акаунт