Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 53 214
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Chrome Legend by Azzaro 4.2 oz Eau De Toilette Spray (Tester) for Men    
CLM34   
1   
 Eur21.48

Subtotal:   
 Eur21.48

Shipping:   
 Eur0.00

Discount:   
- Eur2.15

Tax:   
 Eur0.00

Total:   
 Eur19.33
Току що направих поръчка. Няма доставка. Grinning

# 466
  • Под звездите
Chrome Legend by Azzaro 4.2 oz Eau De Toilette Spray (Tester) for Men    
CLM34   
1   
 Eur21.48

Subtotal:   
 Eur21.48

Shipping:   
 Eur0.00

Discount:   
- Eur2.15

Tax:   
 Eur0.00

Total:   
 Eur19.33
Току що направих поръчка. Няма доставка. Grinning

Аз пробвах и същото като теб и ми дава доставка, като тръгна да плащам горе в дясно си се показва доствкаата, докъде поръчваш?

# 467
Аз съм в Испания, може затова да е... Rolling Eyes

# 468
  • София
Аз винаги съм имала фактура с обявена реална стойност на продукта, лепнато на самото кашонче Simple Smile

Хмм, ходих, гледах кашончетата - няма такова нещо. Има митническа декларация, върху която много здраво е лепната бланка на Bpost - опитах да я отлепя, да не би отдолу да е написана стойността, но не стана, много здраво са залепени.

П.П.: Току-що получих поредната си поръчка - и на нея няма фактура със стойност.
Много странно ми се вижда това на някои кашончета да има, на други - не.  Thinking

Барышня-крестьянка , доставката ти е безплатна, защото си в чужбина. На сайта пише, че доставката е безплатна за почти всички страни в Европа. Естествено, България е изключение.

# 469
Free shipping on all orders with coupon code FREE in most countries

Hurry, coupon expires on December 22nd, 2011

това означава ли,че доставката с този код е безплатна?

# 470
  • Балчик
Free shipping on all orders with coupon code FREE in most countries

Hurry, coupon expires on December 22nd, 2011

това означава ли,че доставката с този код е безплатна?

Разбира се, но ако живееш не в БГ.

# 471
  • Варна
Ами не само в БГ... няма безплатна доставки и до Англия, Германия и Франция. Испания наистина е с 0 доставка.

# 472
Никак не им вярвам вече на това FREE, откакто ми прие кода и не ми начисли никаква доставка, а след това получих по пощата някакво съобщение от митницата, че дължа около 12 евро, които дори не разбрах къде трябва да платя Crossing Arms И сега съм нарушителка  Mr. Green За Франция пиша.

# 473
Днес си получих парфюмчето. Не съм доплащала нищо, донесоха го в къщи. Peace

# 474
Момичета,преди 2 седмици получих от Fragrancex Jasmin noir в Митницата.Беше изпратен с DHL,вместо, както предната поръчка-по пощата.След 1 час в Митницата и 50 лв. такси и таксички си взех парфюма.Писах на сайта,защо става така.Отговориха ми,че системата им автоматично избира начина на доставка.Ама аз не искам всеки път да се разправям с институции,а и да давам пари и то-доста отгоре,залудо!!!

# 475
Ми просто не поръчвай от този сайт.
Има толкова много английски сайтове, от които парфюмите идват в пощата, без мито и ДДС. А и доста по-бързо.
А и цените са същите.

# 476
Благодаря,Алекс 1.Да,доста пъти съм поръчвала от Fragrance direct и няма проблеми.Но първата ми доставка от Fragrancex беше на Хабанита с цена 32 долара + 16 долара доставка,докато в английския сайт струваше 98 долара!А и не знаех,че втория път поръчката ми ще ''цъфне'' в Митницата,а не в пощата.

# 477
Някой поръчвал ли е скоро? Нищо не се получава нито с безплатната доставка /това май не е отскоро/, нито с купона за 10% отстъпка.

# 478
Относно безплатната доставка-забрави!Тя е ,,за повечето страни''-ама май само за САЩ,Канада и Бразилия(???)!А пък кодът що не работи,не знам,но е гадно.Аз и без това много ще мисля,преди да поръчвам пак оттам.Нещо неизгодни взеха да стават нещата и малко се изтарикатчиха...

# 479
Гледам на главната страница пише FREE SHIPPING ,код не виждам! Да не са пуснали безплатна доставка?

Общи условия

Активация на акаунт