Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 53 206
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Не са. За България пише това:
$14.95 + $0.99/Item
International Express Airmail
Arrives in 7-14 business days

# 481
  • София
Хваща ми безплатна доставка с FREEMOM, само за два дни е обаче. Минавам всички стъпки до финала на плащането, все си е нула. Знам къде изскачеше преди изненадващо доставката, но сега май наистина си е безплатна.
Все още в пощата ли идват нещата или се ходи до митница?

# 482
  • София
Нещата не идват в пощата мисля, имаше един момент когато идваха, но сега си отиват на митница.
А безплатната доставка си е постоянна за ЕС за тегло до 4 lbs  и USD 250, пише го на началната страница.

# 483
  • София
Нещата не идват в пощата мисля, имаше един момент когато идваха, но сега си отиват на митница.
А безплатната доставка си е постоянна за ЕС за тегло до 4 lbs  и USD 250, пише го на началната страница.
Пише или не, не е истина, нямаше безплатна доставка до БГ, беше си 15 долара. В момента има безпл. доставка, но това не е постоянно.
А питам дали идват в пощата, защото на първа страница във фрагрансекса пише - освободеното от мито и такси.
Тук има мацки които все още поръчват, затова питането ми е към който има инфо  Peace.

# 484
  • София
Аз продължавам да поръчвам от тях.
Пратките ги носят от Булпост направо вкъщи. Ако няма никой, оставят известие да отидеш да си я вземеш от Централна поща. Няколко момичета обаче се бяха оплакали, че им доставили пратките с DHL, а там разправията по освобождаването е голяма.
Не зная и как могат да ни обещават, че пратките са освободени от мито и такси, като това зависи от нашата, а не от тяхната политика.  Rolling Eyes
Безплатната доставка не включва всички страни от ЕС и за съжаление ние сме между тях.

# 485
  • София
Reiny благодаря много за инфото   bouquet.
Ще пропусна явно, въпреки че пак пробвах, хваща ми БД. Никак, ама никак не ми се рискува приключение с ДЧЛ.

# 486
  • София
За нищо.  Hug
И аз все треперя да не ме изненадат с DHL, но пък продължавам да поръчвам. Кой знае кога ще изрева на умряло.  Laughing

# 487
  • Пловдив
А с DHL винаги ли минават през митница? Моята поръчка е под 20 $ с безплатната доставка и не би трябвало да минава оттам newsm78  Пуснах си парфюмче, дето не мога да го издебна из европейските сайтове.
Питам, защото в мейла за шипването са ми писали, че е пратена с DHL  bouquet

# 488
  • Пловдив
Нистина има безплатна доставка в момента! Party

# 489
  • Пловдив
Нистина има безплатна доставка в момента! Party
До края на деня е, да  Peace Само дето ме отчаяхте, като се зачетох назад за митницата и ДЧЛ...Ако бях попрочела по-рано нямаше да пускам нищо. Сега за 16 $ парфюм ще ме разкарват само ooooh!

# 490
Какви са тези парфюми на такива цени, които поръчвате? Дайте линкове.
Аз ровя, ровя и под 30 долара не намирам нищо.
Под 25 долара не се дължи нищо - нито мито, нито ДДС.

# 491
Сигурна ли си ?
А като ги превозва DHL  ?

Сигурно е поръчала от малките разфасовки .

# 492
  • Пловдив

Ей, супер! Ако и с ДЧЛ не се дължи нищо - ще почерпя Hug Тъкмо се настроих за размотаване Crazy

Иначе ето го парфюма http://www.fragrancex.com/products/_lid_B-am-pid_60429W-am-cid_P … me__products.html Не е малка разфасовка.

Търсих го, защото във Фрагрантиката има отзиви, че напомня на друг американски аромат rainkissed leaves, който вече не се произвежда, а се намира само в американския амазон...

# 493
Сигурна съм.
Пратки до левовата равностойност на 25 долара се водят с нищожна стойност и не подлежат на ДДС.  

Ей, супер! Ако и с ДЧЛ не се дължи нищо - ще почерпя Hug Тъкмо се настроих за размотаване Crazy

Иначе ето го парфюма http://www.fragrancex.com/products/_lid_B-am-pid_60429W-am-cid_P … me__products.html Не е малка разфасовка.

Търсих го, защото във Фрагрантиката има отзиви, че напомня на друг американски аромат rainkissed leaves, който вече не се произвежда, а се намира само в американския амазон...

Ха, точно този днес една колежка беше с него и много ми хареса!

# 494
  • Пловдив
Ха, точно този днес една колежка беше с него и много ми хареса!
Дерзайте тогава, докато има кодче Hug и благодаря за отговора!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт