Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 53 481
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • центарлна северна България
Ох, аз нямах такъв късмет този път. Изпратиха ми ги с ДЧЛ и големи главоболия, още не съм приключила с обмитяването, но после ще ги скъсам да си искам поне похарчените  допълнително пари  Close! Аз живея в град от селски тип и винаги са идвали по пощата, но този път ме уважиха директно то Щатите с ДЧЛ. Ако не си засклужва цената не бих се навила по-вече. Някой опитвал ли е преди поръка изрично да поиска да не се изпращат с ДЧЛ ?

# 571
  • Балчик
Не знам на какво основание "ще ги скъсаш" да си искаш парите. Чуждите магазини нямат нищо общо с митническата политика на страните. всеки трябва да си познава законите и да си прави сметката какво и от къде поръчва. Не мисля, че ще ти върнат пари, нямаш основание. Simple Smile

За начина на изпращане вече беше писано, отговорът име ,ч е системата им автоматично избирала доставчика, ако не се лъжа.

zakobako, сбъркала си темата и форума.

# 572
Здравейте момичета  Hug, не съм поръчвала от сайта, прочетох  назад за вашите недоволства, но като отварям сайта с огромни букви пише Duty free +tax free shipping to EU и не знам това фалшива реклама ли е като ви чета и като знам как облагат пратките или какво? Огледах за линк да прочета по - подробно условията ама и това не намерих. Моля ако някой знае да ме светне  Simple Smile

# 573
  • Балчик
Колко пъти трябва да се напише в тая тема, за да стане ясно- митническата политика на една страна си е нейна работа. Как един американски сайт може да ти осигури освобождаване от законнодължимите мита и такси, ако ти ги начислят? Ще пишат лично и любезно писмо на митничарите да ти освободят пратчицата ли? Laughing
Хора, четете нормативната база на страната си (а ако се налага и на други държави), особено щом възнамерявате да станете страна по сделка. В интернет инфо има за всичко, а в тази тема- достатъчно, за да решиш ще поръчаш или не.

Това трябваше да е съвет, ама май много назидателно стана, сори.

# 574
  • Козлодуй
Аз поръчвам на английски адрес за втори път-този път съвсем съзнателно Grinning
Беше изпратено с DHL.Явно в "белите" държави това решава проблема и наистина не се дължат допълнителни такси и мита,за жалост не и при нас Twisted Evil Получих си пратката срещу скромната сума от 2,20 за транспорта с Габко от UK до София,и от там до тук по Спийди още 2,40.
Направих поръчка за 72$ и се възползвах от безплатната доставка.Този начин ме устройва и ако видя нещо интересно,ще поръчам отново Peace

# 575
  • Балчик
Лунен сън, и аз се регистрирах при Габко, поръчах от Ибей за проба, вече получих мейл. Чакам само да пуснах отново Хабанита (дано да я пуснат изобщо) и аз ще поръчам до английския адрес. Peace
Малко спам, но явно това е решението за поръчки от тоя сайт.

# 576
Благодаря Джемма , наясно съм с политиката за облагане, затова и попитах в темата конкретно за този сайт, да не би да са измислили нещо да я заобиколят  Peace В някои сайтове например пишат по - ниска стойност на пратката, в други клеймото е от държава в европейския съюз през която явно минава по пътя и т.н. И аз ще пробвам на английски адрес, там явно митническата политика е по - либерална  Hug

# 577
  • центарлна северна България
Да споделя,че ми възстановиха цялата сума, които ми струваше освобождаването на пратката ми. Прилежно сканирах документите и им ги изпратих с молба, обяснявайки ситуацията и след 2 дни сумата беше по сметката ми.  Laughing

# 578
  • Балчик
Еее, браво, поне показват коректност.

# 579
И аз се изкуших и пуснах една поръчка чрез посредник. За първи път ми е, преди съм поръчвала на моя адрес и си ги взимах от митница винаги.
Ще пиша като дойде.
Благодаря на Лунен сън за помощта  bouquet

# 580
Аз много на време се включвам,ама хайде...Джема по повод въпросът ти от предната страница-беше обявена реалната стойност на пратката,това беше въпросителната.Дали става дума за единични случаи,късмет или настроения на митнически служители никой не знае.Ами с пускането до англ.адрес с плащанията през Пейпал как се оправяте,ако не дай Боже възникне  нужда от диспут май нямаме никакви права.

# 581
  • Sofia
Имаш си същите права, никой не знае, че не се намираш на английския адрес.
Проблем може да възникне ако се наложи нещо да се изпраща обратно на продавача - по-скъпо е и бг тракинг номерата не ги четат от други държави, може да не ти признаят, че си изпратила стоката.

# 582
  • Козлодуй
Плащам с Пейпал на англ.адрес без никакъв проблем.
Не ми се е налагало да връщам нищо,но в Испания например четат бг тракинг номерата съвсем нормално Peace

# 583
Pyrvo se izinqvam,nqmam kirilica!
A kakvo izgodno namirate,gledam mnogo sa vdignali cenite?
Naprimer Orhideqta na Tom Ford e po-skypa ot v mgazin.

# 584
  • София
В момента, ако поръчваш от там има смисъл, ако е нещо, което го няма в България. Иначе има изгодни оферти, при които в най-лошия случай, ако те одрусат на митницата, ще ти излезе, като да си го купиш от наш сайт. Например това:http://www.fragrancex.com/products/_lid_J-am-pid_64184W-am-cid_P … me__products.html
А този, колкото и да ти вземат на митницата, пак ще ти излезе по-евтино:http://www.fragrancex.com/products/_lid_J-am-pid_60921W-am-cid_P … me__products.html

Някой може ли да каже нещо за този парфюм:http://www.fragrancex.com/products/_lid_L-am-pid_69164W-am-cid_P … me__products.html Виждам че е сравнително нов, до сега не съм го срещала?

Общи условия

Активация на акаунт