Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 53 476
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
И аз се изкуших и пуснах една поръчка чрез посредник. За първи път ми е, преди съм поръчвала на моя адрес и си ги взимах от митница винаги.
Ще пиша като дойде.
Благодаря на Лунен сън за помощта  bouquet
Получих си парфюма и съм повече от доволна Sunglasses Платих скромната сума от 5,15 лв, защото предпочетох доставка до нас.
Ако бях отишла до склада на превозвача - 2,00 лв.

Определено ще се възползвам пак.

# 586
  • София
А кой ти е превозвача?

# 587
# 588
    Момичета,защо цените  вече са в лева..... Rolling Eyes,аз ли нещо не съм в час или наистина има някаква промяна?  newsm78

# 589
  • Балчик
Смени си ги горе в дясно на страницата.

# 590
Зададох въпрос от недоглеждане  Embarassed

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 22:43 от kokona24

# 591
Смятам да се възползвам и аз от тоя сайт, видях един от любимите си аромати на изгодна цена.

# 592
Днес поръчах парфюм до английския адрес на моя посредник в Англия, написах FREE, после избрах Worldwide Standard Shipping и накрая след като потвърдих видях, че ми е взело 15 долара за доставка. Преди съм поръчвала до БГ, но  не ми е вземало такса за доставка. Не си спомням какво съм избирала за доставка сигурно трябваше да избера USA FREE Shipping.

Вие каква доставка избирате като поръчвате до английски адрес?

# 593
  • Балчик
Доставката е безплатна само над 69 долара и кодът е free69.

# 594
Благодаря, за друг път ще знам.

# 595
  • Варна
Получих код за -15%-  CYBER15  само за днес, most orders ship duty free worldwide*, но по-интересното е, че в края на мейла пише *If you get charged duties, email us your receipt at support@fragrancex.com and we'll reimburse you. Четох, че Ягодка правели така, явно и тук са въвели тази практика.

# 596
  • София
И аз получих този код.А ако се мине и през extrabux.com за 8% кеш бек отстъпката става 23%  Peace

# 597
А каква беше цената на парфюма? Ако е по-скъп дали няма да има усложнения превозвача?

# 598
  • Русе
Момичета, спешно се нуждая от помощ, на какъв и меил адрес пращате запитвания до Фрагрансе,
че от митницата искат фактура а не ордер за да ми освободят пакета. Благодаря предварително.

# 599
  • София
support@fragrancex.com
Разпечатай си копие от плащането, това е достатъчно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт