Майка и дете под физически и психически тормоз

• 25 793
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Това само тук в БГ може да се случи!Ако сте в USA само един сигнал е достатъчен и на съсед дори и социалните са прибрали детето. Peace

# 256
  • София
А, да бе, само в БГ го има друг път.
Насилници и жертви има навсякъде и навсякъде има насилници с връзки в полиции, агенции и тям подобни.

# 257
Това само тук в БГ може да се случи!Ако сте в USA само един сигнал е достатъчен и на съсед дори и социалните са прибрали детето. Peace

поправка. Бащата отива в затвора на секундата.

# 258

поправка. Бащата отива в затвора на секундата.

А детето и майката с помоща на психолози ще продължат да се радват един на друг...

Виктория, чакам новини.  Hug

# 259
Как ще отива в затвора, като няма следи от насилие по детето или жената, а жертвата отрича? Нали все пак трябва да има някакво даказателство!

# 260
Как ще отива в затвора, като няма следи от насилие по детето или жената, а жертвата отрича? Нали все пак трябва да има някакво даказателство!
Петя е омъжена от 4 години.  Със съпруга й имат дете на 3г.
В 8-ми месец от бременността, мъжът й я пребива толкова жестоко, че тя ражда преждевременно и 2 месеца след това лекарите се борят да спасят детето. (побоя не е докладван в нито една

Аз съм в чуденка, защо лекарите не са се обадили в полицията.

Като дете отраснах с моя връстничка. Живеехме на един етаж във входа, врата до врата.
Баща й /лека му пръст/ е пребивал майка й, дори и бременна с нея. Те бяха две деца. До такава степен я е биел, /пиян от ревност/, че тя едвам се е измъквала от апартамента.
Баща ми е ставал нощес да ходи да я спасява. Може би е трябвало да се прави на заспал като всички и да спазва тогавашната народоспихология "Щом си го е избрала да си го търпи", кято днес гласи "Щом сама не търси помощ не се бъркай". И баща ми му е говорил да престане, когато е видял че няма на къде е почнал на нея да говори.....Търпяла е жената поне 4 години побоища, включително и над голямото дете. А баща ми й е говорил, говорил... Когато предприема крачката да се отърве е знаела на чия врата да звънне за помощ. Където винаги е имала подкрепа. А това не е било вратата на комшията, който се е правил на заспал следвал инструкциите на общото мнение. 
Чудя се и до днес, а винаги ме е било страх да я питам. Ако нямаше тази врата дали щеше да се реши???
Ако аз нямах моята врата, дали щях да се реша.... ДАЛИ?

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 21:35 от Корина

# 261
Най-вероятно са им казали, че Петя е паднала в банята, или по стълбите. Ако раждането е настъпило веднага след побоя, защото може и да е по-късно.

# 262
Най-вероятно са им казали, че Петя е паднала в банята, или по стълбите. Ако раждането е настъпило веднага след побоя, защото може и да е по-късно.
Да това наистина не ми хрумна...
надявам се скоро Виктория да се появи с добри новини.

# 263

Достатъчно е съсед да се обади, че чува нещо нередно. За САЩ говоря. Там съседите чуват подобни неща, за разлика от България.
Не мисля, че един бой би останал незабелязан. А при Петя не е един.

# 264
  • София
Много се чудих дали да разкажа една история... С моя дядо (лека му пръст). Преди много години на село в съседите една нощ имало жесток скандал, мъжът (на няма и 30 години) пребил жена си, стъпил с крак върху сетето и извадил нож да го коли... Дядо ми видял това, защото като чул писъците и крясъците, се притекъл на помощ... И се опитал да спаси детето... А бащата нападна дядо ми, пребил го, после го изхвърлил на улицата, запалил колата и минал няколко пъти през него. Дядо ми починал след 4 дни в болницата, а мъжът лежа в затвора само 11 години...

# 265
P-r-o-l-e-t това звучи ужасно  #Crazy Sick и сигурно са му дали толкова на тоя, защото е бил в състояние на афект  newsm78 ....

# 266
И повече да са му дали, ако работи в затвора 2 дни му се считат за 3 и излиза по-бързо, освен това, ако не е осъждан преди не дават  максималното и така... Такива са законите.

# 267
Авторката...и тя мина под прикритие, защо не пише?

# 268
  • Бургас
P-r-o-l-e-t, стомахът ми се обърна!  Cry На село наистина се случват такива неща и в наше време дори съвсем нерядко.  Cry  Cry  Cry
Защо ли си мисля, че в Щатите например, този престъпник би получил смъртна присъда, а най-малкото - доживотен затвор.
И аз чакам авторката, дано има развитие. Дано не се откаже от приятелката си...

# 269
Цитат
И аз чакам авторката, дано има развитие. Дано не се откаже от приятелката си...
Аз също, но защо ли си мисля че нещата в момента са в застои т.к. тя няма голям достъп до Петя, а и докато се навият (ако вобще го направят) психолозите ще мине време ... Което е от значение за потъпевшата, но не и за институциите ...

Общи условия

Активация на акаунт