Отчаяни съпруги - изненадите продължават (Сезон 7, тема 3)

• 40 222
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Много ми хареса епизода  Heart Eyes особено краят му

# 481
# 482
Да,наистина много хубав епизод,и моята Любимка както винаги беше прекрасна - Габриел:) Кога
ще илезне следващият епизод ? Simple Smile

# 483
НАЙ-ДОБРИЯ ЕПИЗОДДД,СЛЕД БУНТА! Накефих се на повече от макс!Сега започват да излизат тайни,неразкрити в миналото и това страшно много ми харесва и ме връща в първите сезони...А хумора...както винаги на най-високо ниво.Винаги съм бил на мнение,че хумора е произлязал от този сериал  Mr. Green
Страхотен епизод,пак да повторя!Много нетрадиционен край.За пръв път,през всимките му сезони.
Габриел и Карлос най-вероятно ще се разделят според мен...няма да ги бъде...
Бях на тръни,когато пуснаха сцената в миналото с Карън и Фелиша...уникално добре направена!
Яд ме е на Карън малко...какво ще прави и тя...и как ще компенсира това,че е мълчала толкова време за случая с Фелиша и Пол.
Както казах...сцените с Габи и Бри бяха невероятни.Страшна беше сцената с кейка  Mr. Green оригиналност и пак оригиналност.Евала!Такъв епизод трябваше в тоя сезон,че да ме накара да искам пак да го гледам  Mr. Green

# 484
НАЙ-ДОБРИЯ ЕПИЗОДДД,СЛЕД БУНТА! Накефих се на повече от макс!Сега започват да излизат тайни,неразкрити в миналото и това страшно много ми харесва и ме връща в първите сезони...А хумора...както винаги на най-високо ниво.Винаги съм бил на мнение,че хумора е произлязал от този сериал  Mr. Green
Страхотен епизод,пак да повторя!Много нетрадиционен край.За пръв път,през всимките му сезони.
Габриел и Карлос най-вероятно ще се разделят според мен...няма да ги бъде...
Бях на тръни,когато пуснаха сцената в миналото с Карън и Фелиша...уникално добре направена!
Яд ме е на Карън малко...какво ще прави и тя...и как ще компенсира това,че е мълчала толкова време за случая с Фелиша и Пол.
Както казах...сцените с Габи и Бри бяха невероятни.Страшна беше сцената с кейка  Mr. Green оригиналност и пак оригиналност.Евала!Такъв епизод трябваше в тоя сезон,че да ме накара да искам пак да го гледам  Mr. Green

В момента го тегля, но след като ти прочетох поста вече още повече нямам търпение да се итегли.

# 485
Знае ли се дали ще има 8 сезон???  newsm78

# 486
 http://www.bliasak.bg/news/p3_10884_0.html

Тук четох, че ще има.
Този епизод ми хареса много.Габи няма равна.  Grinning

# 487
Осми сезон ще има,и най-вероятно 9 на 99% може да сте сигурни  Peace
Хайде да идва 2 май за ново епизодчее

# 488
  • София
Знае ли се дали ще има 8 сезон???  newsm78

Дежа вю ли имам или това преди 2-3 страници го попита пак?  Thinking

Този епизод беше интересен, само Линет ми дойде в повече, а я харесвам по принцип. Габи и Бри бяха като тайни любовници - много се забавлявах с тях, но не окачвах такъв финал. Не разбирам Габи в случая  Crossing Arms, реакцията на Карлос към Бри е съвсем естествена и според мен ще му трябва време за да го преодолее. Чак пък толкова да не могат да се въздържат. И това което ми прави впечатление този сезон е как историите на всяка са някак поотделно - толкова рядко вече ги дават заедно, чак миналата серия с играта на покер се изненадах, че ги събраха за повече от 2 минути заедно.

Промото изглежда обещаващо...

# 489
Ами те много хора питаха за това и... Mr. Green

Да,искам и аз да ги събират по-често...иначе и на мен Линет,някак си ми се стори в повече в епизода...

# 490
Да,Габи наистина няма равна Simple SmileТакова тяло,хубава коса ..  Hug

# 491
Дежа вю ли имам или това преди 2-3 страници го попита пак?  Thinking
Не , нямаш дежа-вю .. наистина попита Grinning

# 492
Дежа вю ли имам или това преди 2-3 страници го попита пак?  Thinking
Не , нямаш дежа-вю .. наистина попита Grinning

Хора дано някой не е задавал този въпрос,ама ще има ли 8 сезон???  newsm78

# 493
  • sf
cookie_  

ме е изпреварила, тъкмо щях да питам дали ще има 8ми сезон  hahaha hahaha hahaha

Епизода ми хареса, Бри и Габи верно преиграха, можеха по-добре да се крият. А и някакси прекалено ми дойде толкова близостта им, не съм оставал преди с това чувство  Thinking
Габи се кри докато кръшкаше с друг мъж,та с приятелка да не може да се крие, айде,де, а и Карлос е на работа по цял ден.  Crossing Arms

Том и Линет какво си играят на сърдити кариеристи. Децата са големи, наемат бавачка за бебето и Линет започва работа.

# 494
Дано вече да ги правят толкова бързо субтитрите...  Peace
Спецялно за Отчаяни съпруги, Клюкарката, One Three Hill, House M.D. , Supernatural и The Vampire Diaries ще се стараем да сме готови със субтитрите от 1 до 4 часа след излизането на торента.
Скоро на сайта ще има функция за E-mail уведомяване, щом субтитрите за избрани от потребителя заглавия са готови, както и календар с датите на излизане.Тепърва се развиваме и за сега сме само двама човека, за това очаквайте и по-бързи срокове за в бъдеще  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт