Отчаяни съпруги - изненадите продължават (Сезон 7, тема 3)

• 40 146
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Season 7, Episode 21 – Aired: 5/8/2011
Then I Really Got Scared
Бяло:Пол започва да подозира, че Сюзън е отговорна за бързо развалящото му се здравословно състояние, а Линет и Том спорят къде да отидат на почивка, както и кой от двамата да я организира. Междувременно, Габи показва на хуанита филм на ужасите и трябва да плати цуната, след като дъщеря й започва да се страхува да спи в леглото си. Бри има проблем с доверието, когато отива на среща с детектив.

# 541
От спойлерите в горният коментар става ясно че ще е интересно  Rolling Eyes Hug

# 542
Да,епизодът наистина беше доста завладяващ,както и другите досега.
Закачката на Бри,този път наистина може да бъде сполучлива ,макар че по ме радваше този младичкият Simple Smile
Ох,а Габи е прелестна както винаги с грима и дрехите си.Линет преигра малко,опитвайки се даси върне "стария" Том,но може би заради факта че не се виждат толкова много както преди и това по някакъв начин й липсва,а относно Габи отново,какво ли ще стане с истинското й момиченце,далище си го върне някога ? newsm17

# 543
  • Ню Йорк

Епизода беше много добър,отново.
Наистина,не мога да разбера Линет,защо се меси така в избора на Том...
И на мен новия Том ми харесва повече.Направо беше пълна леш,когато беше без работа.И като казвам леш,даже и на външен вид.Сега гледам,че са го освежили и е супер...

Напълно съм съгласна. За първи път в този сериал Том почна да ме кефи. До сега само глупости правеше, а сега е станал истински бизнесмен и мъж на място. А Линет просто си е такава, иска тя да контролира всичко.

# 544
Наистина Линет си е такава,обаче този път много издразни....мого,много.Колкото и  да е симпатичен новият на Бри не може да се мери с Кийт. Heart Eyes

# 545
Ако питате мен с никой не може да се мери  Mr. Green но,да се надяваме да си променя мнението...

И аз се питам какво ще става с Грейс... Rolling Eyes

# 546
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Записвам се и отивам да гледам новата серийка   Hug

# 547
Чудя се,защо след като Бри призна на Карлос за мама Солис,тя прехвърли кетъринга си на онзи син на Рекс?  Rolling Eyes

# 548
  • sf
Чудя се,защо след като Бри призна на Карлос за мама Солис,тя прехвърли кетъринга си на онзи син на Рекс?  Rolling Eyes
Ама тя го прехвърли преди да си признае на Карлос?!  Thinking

# 549
Да,точно така...какъв беше смисъл от това?Защото той я изнуди с тази тайна...

# 550
  • sf
Ами когато му прехвърли бизнеса си нямаше намерение да разкрива тайната.
Гафът стана,когато АндрЮ реши сам да каже на Карлос, после двете с Габи се раздърдориха в хижата без да знаят точно какво става и така лъсна истината. Поне аз оставам с такова впечатление. Признавам,че често гледам набързо и не вниквам много  Blush

# 551
Не,не беше така.Шести сезон свърши с това,че Бри отива и казва всичко на Габи...Но си мисля,че може би той я заплаши да каже на полицията,освен на Карлос.

# 552
Не,не беше така.Шести сезон свърши с това,че Бри отива и казва всичко на Габи...Но си мисля,че може би той я заплаши да каже на полицията,освен на Карлос.
На мен ми беше много тъпо и необмислено това с бизнеса и прехвърлянето. Добре, фирмата си можеш да прехвърлиш, но в крайна сметка нейният бизнес беше с марка "Бри", т.е тя самата беше значимата всъщност и беше рекламата на фирмата си. Като я прехвърли, какво? Нали я няма там и това ще отблъсне и клиентите.

# 553
На мен ми беше много тъпо и необмислено това с бизнеса и прехвърлянето. Добре, фирмата си можеш да прехвърлиш, но в крайна сметка нейният бизнес беше с марка "Бри", т.е тя самата беше значимата всъщност и беше рекламата на фирмата си. Като я прехвърли, какво? Нали я няма там и това ще отблъсне и клиентите.
Това нея вече не я грее,след като фирмата не е нейна и не участва в това.Сам е собственик и той да се оправя с рейтинга на фирмата...

# 554
Това нея вече не я грее,след като фирмата не е нейна и не участва в това.Сам е собственик и той да се оправя с рейтинга на фирмата...
Да, но какъв е проблемът да си направи нова фирма и да си продължи нейния бизнес с рекламата, която има на себе си?

Общи условия

Активация на акаунт