Отчаяни съпруги - изненадите продължават (Сезон 7, тема 3)

• 40 171
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
  • Ню Йорк
The Dirty Laundry ти колко пъти си правила субтитри?

# 526
Веднъж стигнах до половината на един филм,обаче го зарязах,защото разбрах,че английския ми не е от най-добрите... : )
Защо? Rolling Eyes

# 527
  • I want it all and I want it now.
Здравейте. Чакам да пуснете текст в бяло. Благодаря   bouquet

# 528
  • Ню Йорк
Питам, защото и аз си мислех, че сядаш и превеждаш за 1 час ама се оказа , че не е така. Първо се превежда и средно всяка серия има 800 реплики, после се прави редакция и на края се наглася и тайминга за да могат да се четат тези субтитри. Технологично няма как да стане за 2-3 часа. Може само при условие ако не се правят никакви редакции.

# 529
http://www.youtube.com/watch?v=woy909B-1lc -> Промо 21 епизод..   bouquet

Излежда като филм на ужасите  #Crazy

# 530
Питам, защото и аз си мислех, че сядаш и превеждаш за 1 час ама се оказа , че не е така. Първо се превежда и средно всяка серия има 800 реплики, после се прави редакция и на края се наглася и тайминга за да могат да се четат тези субтитри. Технологично няма как да стане за 2-3 часа. Може само при условие ако не се правят никакви редакции.

Аз съм правила субтитри , не отнема повече от 2 часа

# 531
Всеки се хвали колко бързо прави субтитри,а никой не се заеме да ги пусне!  newsm78

# 532
Първо никой не се хвали а уточнява целите на дейността си.Instant на английски значи внезапни,бързи, това е и целта на сайта.По тази причина няма и ъплоуд секция, отворена за преводачи. Субтитрите отдавна щяха да са готови, ако с труда ни не се гавреха. При миналия епизод субтитрите, над които се бях блъскал сам без почивка първо не влязоха в описанието, второ ги копираха в саб и пуснаха този линк.Така не се работи и няма да се работи, докато не решим проблема с екипа на замунда.
Извинявам се, ако съм подвел някой да чака напразно.
Цитат
Ако превеждат с гугъл преводач може и да стане, но с такива субтитри едва ли някой иска да гледа
Моля за в бъдеще проверявай превода, преди да обиждаш.В саб превеждат всякакви хора, когато им скимне.Това ако са "истински" преводачи не знам...

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 17:48 от instantsubs

# 533
# 534
Както казах...субтитрите,ако не се прави редакция става най-малко за един час и съм убеден,че е така.При мен проблема беше друг,защото го правих грешно,а имало много прост начин за това.  Wink Та...технологично има как да станат субовете за толкова време Simple Smile

Всеки се хвали колко бързо прави субтитри,а никой не се заеме да ги пусне!  newsm78
На думи всичко е много лесно  Mr. Green

Първо никой не се хвали а уточнява целите на дейността си.Instant на английски значи внезапни,бързи, това е и целта на сайта.По тази причина няма и ъплоуд секция, отворена за преводачи. Субтитрите отдавна щяха да са готови, ако с труда ни не се гавреха. При миналия епизод субтитрите, над които се бях блъскал сам без почивка първо не влязоха в описанието, второ ги копираха в саб и пуснаха този линк.Така не се работи и няма да се работи, докато не решим проблема с екипа на замунда.
Извинявам се, ако съм подвел някой да чака напразно.
Цитат
Ако превеждат с гугъл преводач може и да стане, но с такива субтитри едва ли някой иска да гледа
Моля за в бъдеще проверявай превода, преди да обиждаш.В саб превеждат всякакви хора, когато им скимне.Това ако са "истински" преводачи не знам...
Прав си,със субтитрите почти винаги е така...за жалост.

Мерси

Нямам търпение да почна да го гледам  Mr. Green

# 535
  Сори за спама.

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 22:13 от Хапка

# 536
  • Ню Йорк
Скъпи instantsubs, хората които превеждат Отчаяни съпруги /Zaza14, MichaelZ, Electroneon/ са доказали себе си като истински професионалисти. Твърдението ти че са ти "копнали" субтитрите е просто смехотворно.
А относно сайта ти, един път по грешка теглих субтитри от там и си напълних компютъра с вируси. Нека всеки си направи извода сам.

# 537
Да вметна само, че една съфорумка прави перфектни субтитри за едночасов филм за около час. Естествено всичко зависи от времето, с което разполага преводачът, познанията по английски и т.н. Аз лично не съм се заемала да правя субтитри.

За филма... Интересен и забавен беше епизодът. Новичкият на Бри ми харесва, дано закачката продължи по-дълго.
Линет много ме издразни... Тя знае по-добре от Том какво ще му хареса... Stop Не може да приеме, че Том е важен и добър в работата си, а също и че вече не и се връзва по-акъла. Този Том ми харесва много повече от предишния п....
Със Сюзън, Пол и Фелиша е интересно. Дали този път Пол наистина ще умре? Grinning
Кофти ми е за Габи, но мисля че трябва да избере Карлос. Поне аз бих избрала семейството пред приятелството. Но пък Карлос ме дразни с тези ултиматуми...

# 538
Скъпи instantsubs, хората които превеждат Отчаяни съпруги /Zaza14, MichaelZ, Electroneon/ са доказали себе си като истински професионалисти. Твърдението ти че са ти "копнали" субтитрите е просто смехотворно.
А относно сайта ти, един път по грешка теглих субтитри от там и си напълних компютъра с вируси. Нека всеки си направи извода сам.

Аз лично тегля нон стоп от там и никога съм нямал проблем с вируси.Даже сайта сканирах за вируси и май,май нищо не ми отчете. Случвало ми се е от някъде другаде да прихвана вируси,сходни и пресичащи се със сайта,от който съм си мислил,че е.  Та,същото може да се случва и с тебе  Simple Smile

Епизода беше много добър,отново.
Наистина,не мога да разбера Линет,защо се меси така в избора на Том...
И на мен новия Том ми харесва повече.Направо беше пълна леш,когато беше без работа.И като казвам леш,даже и на външен вид.Сега гледам,че са го освежили и е супер...
Много добре сглобиха сцените с Фелиша и Сюзън и с отровата,накефих се Mr. Green Много искам Сюзън да си се върне в къщурката и да не мърда вече  Mr. Green Мисля,че Пол няма да умре и ще намерят начин как да го махнат от седми сезон.
Сега е интересно какво ще става с Бри и Габи и какво ще правят с приятелството си...
Този на Бри ми допада,но някак си съм се настройл така,че не мога да я приема с друг,освен с някой от старите персонажи...за жалост  Mr. Green все още не мога да ги прежаля,но да се надявам,че ще свикна  Mr. Green

Промото за следващия епизод изглежда доста интересно...не знам дали чух правилно,но май Карлос говорише за някакъв убиец...хммм  Rolling Eyes  Ииии отново нямам търпение за новия епизоддд  Embarassed Mr. Green

# 539

Не ставаше въпрос за съпругите а за gossip girl.И там ги копнаха наистина, дори жената която го направи си призна и се извини.Друг е въпроса, че името и цъфна в описанието с благодарности.
Относно останалата част от хейтърското ти писание нямам думи.Мисли поне, когато си измисляш.Сайта е на линия от една седмица, така че "един път" е доста неточно понятие.Вирус в архив с един единствен файл, при това наистина съдържащ 1800 реда с размер 20КБ е невъзможно да има.Камо ли да са много.Изобщо такива като теб за малко не ме отказаха от преводите преди време, но слава богу добих имунитет. Респект за обективността на прането а относно теб - такива в България бол, за това и нищо не се върши.
И изобщо ми писна да водя война през монитора по форуми и коментари.Ако сме превели нещо, ще го има в коментарите или описанието на торента.Благодарско на регистриралите се в сайта, работи се по екстрите за вас.Форумът е почти готов.
Ако има желаещи да се включат в екипа ни, моля да следват инструкцийте дадени в горната част на сайта(пране, особенно ще се радвам ако ти желаеш!)

Общи условия

Активация на акаунт