Отчаяни съпруги - изненадите продължават (Сезон 7, тема 3)

• 40 204
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! Дано приемате нови попълнения Simple Smile сега изгледах тазседмичния епизод и много ми хареса Simple Smile
Тази Габи как можа да остави Карлос и все пак си мисля, че пак ще се съберат и той ще проговори на Бри.Много се смях с Линет на онази конференция  Laughing  трябваше да я пуснат да размаже лицето на онази когато и каза, че ''някои се женят за мъж с кариера''  Laughing

# 511
На Бри май и се втричи дъвката Габи като се намъкна с децата у тях!

# 512
определено  не и стана много приятно  Laughing

# 513
Хаха,ся трябва да видим Бри как ще се оправи с мадамата Габи  Mr. Green

# 514
Сега ще видим дали Габи и Бри са истински приятелки!!!

# 515
Здравейте!
Не знам вие къде ги гледате епизодите, но аз днес хванах по fox life една серия, където Бри блъсна с колата Хуанита. После се разбра, че детето не може да е дъщеря на Карлос и т.н., ама ме интересува какво толкова той каза на Габи на края на епизода, та заплака тя?
А също... какво се е случило със Сюзън и Майк, та живеят в тази къщурка?  Embarassed

# 516
Гледаме ги в замунда...всяка седмица излиза по един епизод.Утре е 20-ти епизод от седми сезон,който дават сега по фокслайф.Ти си гледала 2-ри днес.

Каза й,че Хуанита е разменена с друго дете и всъщност не е нейно.

Сюзън и Майк живеят в тази къщурка,защото имат финансови проблеми.А сега в тяхната къща живее Пол Иънг,който се завърна от затвора.Ако имаш някакви пропуски,може да си изтеглиш сезоните и да ги гледаш.И естествено,ако не ти се чака да мине целия сезон по фокслайф  Mr. Green Това е на две - на три  Mr. Green

# 517
# 518
Много благодаря!   bouquet
Аз на скоро пробвах да си сваля една серия, но мъжът ми е сменил Bit Comet с някаква друга програма, която ми създаде проблем.  Blush Ще пробвам пак.

Имам само още един въпрос. Карлос от къде знае, че Хуанита е разменана, сестрата в болницата ли му каза и ако да, защо не е казала на Габи ?  Embarassed

# 519
Ох,нямам тръпение да гледам вече епизода... Mr. Green

Преди да умре сестрата,тя извика отчето при нея,за да му каже истината и да направи нещо.Така той каза на началниците ,а те на Карлос..   Wink

# 520
 и аз тегля вече новия епизод а субтитри откъде мога да намеря ? Simple Smile

# 521
  • Ню Йорк
Субтитрите някой се беше пънал, че ще ги направи за 1 час. Чакаме да видим как става тоя фокус  Whistling

# 522
Никога не са казали за един час.Казаха 4 часа мисля,димек до 5-6.Може и по рано.Не се знае дали са излязли и английските субтитри още.

Трябва да бъдем благодарни,че се намериха хора,които да го преведат толкова бързо от обикновеното  Wink

# 523
  • Ню Йорк
Никога не са казали за един час.Казаха 4 часа мисля,димек до 5-6.Може и по рано.Не се знае дали са излязли и английските субтитри още.

Трябва да бъдем благодарни,че се намериха хора,които да го преведат толкова бързо от обикновеното  Wink

Ако превеждат с гугъл преводач може и да стане, но с такива субтитри едва ли някой иска да гледа. А с такива изявления ще откажат истинските преводачи да превеждат изобщо.

# 524
Възможно е да се направят субтитрите,дори и за един час,ако се заеме сериозно човек.А за 4-ри часа,смятай какво може да се направи  Mr. Green
Но дори и да е повече от 4-ри часа,мисля,че ще е по-рано от субтитрите в subs.sab

Ще видим...

Общи условия

Активация на акаунт