Отчаяни съпруги - изненадите продължават (Сезон 7, тема 3)

• 40 108
  • 723
  •   2
Отговори
# 600
.[/color]

Сетих се нещо, докато гледах - никога не са разказвали за миналото и семейството на Бри - родители, братя, сестри? newsm78
Незнам дали не бъркам,но ми се върти нещо ,че даваха бащата на Бри и нейната мащеха,която май беше също червенокоса с изряден външен вид и доста критична.Но не съм 100 процента сигурна .

# 601
Да,имаше нещо такова,когато Бри и Андрю се съдеха.Те се появиха(родителите и) в съда и отмениха делото.Помъчиха се да оправят отношенията м/у Бри и Андрю

# 602
  • София
И аз харесвам Линет по принцип, но в тази и миналата серия ми се стори абсолютно неадекватна. Само не разбирам защо не започне работа след като толкова й липсва себеизявата. Все пак вече имат пари и могат да си позволят бавачки.

Тя нали работи, с Рене направиха форма за интериорен дизайн. Друг и е проблемът на Линет, ама не мога да разбера...освен това ако иска корпоративна кариера, да отиде пак при Карлос, нали Том беше на нейното място. Като се замисля и двамата не са прави - не е като да не го е подкрепяла Линет досега Том, и за пицарията и за ученето. А пък тя не знам за какво се сърди, като тя го накара да приеме работата - не знам как е очаквала хем да изкарва много пари, хем да си е вкъщи всяка вечер в 6:30 за вечеря. Още повече, че поне досега аз не видях Том да се държи арогантно и кофти - изкарва много пари и иска да ги харчи за семейството си, не е тръгвал по барове и жени...не знам, дразнят ме семейство Скаво, пък ги харесвах досега  Confused

# 603
Много хубава серия.

Линет наистина много дразни в последните два епизода. Да се налага,да се налага,ама чак толкова-нетърпимо става.

Кой според вас гледаше Габи ? Аз си мисля да не би да е някакъв роднина /имам спомен,че е била тормозена като дете от някой/ и той да я е открил,знам ли....

# 604
Desperate housewives #22/#23 sneak peak -> http://www.youtube.com/watch?v=QYdJYMPfjOM

Нямам търпение..  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 605
Йо-йо,върни се на предната страница.В бяло съм написала отговора на въпроса ти.

Аз пък,докато гледах сега се сетих:Сюзън нали не можеше да готви Grinning само макарони,но и тях оплескваше,а сега ястия разни,курабийки...Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 18:53 от ~*ISI*~

# 606
Аз също не мога да разбера проблема на Линет...дано да изяснят какъв точно й е проблема,че и мен ме дразни...
Личи си,че вече сериала е с нов сценарист...Марк Чери никога не би набутал Джъстин Бийбър в разговор между семейство Скавооо  Shocked Mr. Green
Този човек,който гледаше Габи мисля,че ще е баща й,който я е тормозил като малка  Rolling Eyes
Милата Сюзън...откараха я точно пред всички учители и мнението им за нея сега още повече ще се развали...ужас...дано да й се размине..
Гледах промото за финала...страшно яко е,но винаги промотата на финалите на сезоните са ми били някакви много по-различни от това.Нормално,самия сезон е много по-различен от другигите,не знам... Да се надяваме,че финала наистина ще бъде ГРАНД ФИНАЛ...

Аз пък,докато гледах сега се сетих:Сюзън нали не можеше да готви Grinning само макарони,но и тях оплескваше,а сега ястия разни,курабийки...Simple Smile
Да,бе,и аз това се чудех...но като минаха онези пет години би трябвало да се е научила вече...от тогава мисля,че не е ставало на въпрос  Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 20:08 от The Dirty Laundry

# 607
  • София
Е ако наистина има нов сценарист, той откъде ще знае, че Сюзън не може да готви - при него вече може  Crazy (шегувам се, но често се случва в сериалите сценаристите да забравят какво се е случвало преди - в това отношение зрителите сме по-добри).

# 608
Е ако наистина има нов сценарист, той откъде ще знае, че Сюзън не може да готви - при него вече може  Crazy (шегувам се, но често се случва в сериалите сценаристите да забравят какво се е случвало преди - в това отношение зрителите сме по-добри).
Това имах предвит.Че Марк Чери вече се оттегля малко по малко и на негово място е вече друг.И е по-вероятно новия да е забравил или да не е взел под внимание това за Сюзън.Нищо,че е важна част от всяка една от четирите съпруги...Габи-готви,но ужасно,Бри-перфектната,Сюзън-макарони,Линет ......  Mr. Green

# 609
Хора, здравейте нов снийк пийк -> http://www.youtube.com/watch?v=MUx_LSaFL0I  Hug

# 610
Епизод #22..  7-22  "And Lots of Security..."  Sunday, May 15 at 9 PM (8 Central)   Hour 1 of the 2 hour season finale ..

Бяло : Полицията Сюзън въпрос и след това Felicia. От полицията смятат, Сюзън и Felicia са в съучастие в заговор отравяне Павел. Майк информира Боб (кой е в качеството на адвоката на Delfinos "), които Felicia му е предложил десет хиляди долара, за да убият Павел.

Том и Линет да отидеш в едно легло и закуска. Те се сприятеляват с Андрю (Джонатан Scarfe) и Лиса (Erinn Hayes), друг мъж и жена, но приятелството отива кисел като Андрю и Лиза бързо гумите на Том и Линет, и Андрей, отбелязва, че Wisteria Lane двойка е ясно става чрез груба кръпка .

След Габриел вижда мъж на нея тревата, тя отива в Бри да получите пистолет, но Бри вместо нея убеждава да вземе клас пистолет. Късно Габриел е в супермаркета, когато тя се чувства като тя се следва - и се оказва, тя е права, но е изненадан да научи, че е Алехандро (Тони Плана), нейният бивш втори баща, който тя смята, че е мъртъв.

Ли е убеден, че Чък е гей. Бри отива на полицейско управление да отговарят на Чък. Тя вижда снимка на стената с участието на Чък и бившия му партньор, полицай, и научава нещо интересно за връзката на мъжете от друг полицай.

Епизод #23.. 7-23 "Come on Over for Dinner" Sunday, May 15 at 10 PM (9 Central) Hour 2 of the 2 hour season finale

Бяло: приятели на Сюзън, взети заедно постепенно вечеря в чест Сюзън се движат обратно към Wisteria Lane, с всеки курс (и последователни действия на шоуто), провеждащи се в дома на различен местно лице.

Рене е барман в своята част на вечеря, след Рене научава бившия си съпруг се ожени повторно, Рене стартира отношения на видове с нея бармана.

Бри посещения бутик с един от другите жени, те са там, за да види жена Чък е, Дорийн (Anita Barone). Дорийн и Бри незабавно неприязън помежду си; Бри информира Дорийн, че тя и Чък не спят един с друг, след като той напусне докато Дорийн; Дорийн реши да се уверя, че разводът върви по бавно, колкото е възможно. Късно, обаче, Бри и Чък удари листове или иначе, което усложнява част Бри от постепенното вечеря.

Някой ще бъде убит! И Бет е някак си отговорен. (Да, тя все още е мъртъв.)

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 611
# 612
Очертава се интересен финал на сезона  Hug

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 16:58 от PePPy1993

# 613
# 614
Хора дали последните 2 епизода ще са сляти в един торент от 80 минути или ще са си в 2х40..  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт