Отчаяни съпруги - изненадите продължават (Сезон 7, тема 3)

• 40 108
  • 723
  •   2
Отговори
# 615
В един най-вероятно ще са

# 616
Малко изсмукана от пръстите ми се струва цялата история за Сюзън и отровната храна. Преди  2 сезона тя тровеше с макароните си със сирене и се славеше като най-лошата готвачка, а сега започна кулинарни изкушения да доставя за Пол. Да бяха измислили нещо друго поне, толкова много хора работят над сериала, не вярвам да няма креативни идеи.

# 617
Малко изсмукана от пръстите ми се струва цялата история за Сюзън и отровната храна. Преди  2 сезона тя тровеше с макароните си със сирене и се славеше като най-лошата готвачка, а сега започна кулинарни изкушения да доставя за Пол. Да бяха измислили нещо друго поне, толкова много хора работят над сериала, не вярвам да няма креативни идеи.

Дам,това коментирахме за Сюзън и уменията й...
Историята на мен ми харесва и начина,по който са я създали,все пак това също е идея Mr. Green  с ИЗКЛЮЧЕНИЕ на това че сега е изкушилетка със своите ястия  Mr. Green

# 618
Дам преди всяка имаше чар (не че сега няма де, но ще ме разберете Wink )

Бри - Перфектната.. а сега какво..? Спи с тоя и оня.. които не са и в категорията. Къде е перфектната домакиня, перфектната съпруга, перфектната жена..  newsm78

Сюзън - сладката непохватка, която неможеше да готви.. Да вярно минаха години, има дете ама все пак..

Линет - Изтормозената майка или както Иди веднъж каза "Фабрика за деца"  Grinning Том много правилно си и каза че се е превърнала в Ку*ка..

Габи - тя все още си е същата ( и Слава Богу) .. Тя с нейните  оправдания, опърничев характер.. Уникална е Heart Eyes

Рене - в "Грозната Бети" си беше на място.. Тук даже немога да я нарека и бледо копие на Иди.. Най - голямата грешка  в сериала беше смъртта на Иди..

# 619
Извинявам се за тъпия си въпрос, това сериите излъчвани по Фокс ли са, или говорите за по- нови?

# 620
  • София
Извинявам се за тъпия си въпрос, това сериите излъчвани по Фокс ли са, или говорите за по- нови?
Говорим за седми сезон, който в момента върви по АВС в щатите, по фокса дават шести.

# 621
Говорим за седми сезон, който в момента върви по АВС в щатите, по фокса дават шести.

Грешиш! По Фокс Лайф дават 7 сезон,накъде към 4 или 5 серия.  Peace  bouquet

# 622
И от 23 май започват пети сезон и след него шести повторение  Mr. Green

# 623

Грешиш! По Фокс Лайф дават 7 сезон,накъде към 4 или 5 серия.  Peace  bouquet

Точно, защото повечето от нещата ми звучат познати.

# 624
  • София
Нали до скоро даваха 6 и явно съм пропуснала кога е почнал 7, сори за заблудата.

# 625
Хора.. раздвоен съм от емоций.. Първо се радвам че други ден (понеделник) Има серий .. Но ми е гадно че ще са последни.. за сезона..  Cry

# 626
Хора.. раздвоен съм от емоций.. Първо се радвам че други ден (понеделник) Има серий .. Но ми е гадно че ще са последни.. за сезона..  Cry
Аз също съм така.Искрено се надявам някой от преводачите да направи субтитрите в същия ден за двучасовия финал... Confused

# 627
Айде утре епизодите са при нас  Hug дано да има субс същия ден..  Sad

# 628
Извинявам се,но не разбрах?Утре е последен, двоен епизод и край до септември?

# 629
Извинявам се,но не разбрах?Утре е последен, двоен епизод и край до септември?
Да,точно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт