Отчаяни съпруги - изненадите продължават (Сезон 7, тема 3)

• 40 106
  • 723
  •   2
Отговори
# 630
Хора ужас, как ще живеем без съпругите до септември.. Много съм запален по тях.. Имам всичките сезони всичките епизоди на лаптопа..  Heart Eyes

# 631
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз мисля, че Линет и Том ще се разделят.
До сега през това минаха Сюзън и Майк, Габи и Карлос, Бри - няколко пъти, сега е ред на Линет.

# 632
 Честно казано сценаристите малко нелепо вече я представиха Линет. То бива и бива, но чак да се издразниш на това, че съпругът ти е решил да ти направи изненада - ваканция в Хавай, след като ти си планирала ексурзионно летуване с каравана..... малко пресолиха манджата този път.

# 633
Аз не съм на мнение,че пресилиха.На мнение съм,че показаха една друга страна на една домакиня  Mr. Green

Аз мисля,че двойката,която ще се раздели няма да са Линет и Том.Жестоко се съмнявам,защото имат пет деца и са силно сплотено семейство,с изключение на скорошните изблици на Линет...жестока грешка ще е,ако ги разделят.Ще нагазят в калта тоя път... Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 21:17 от The Dirty Laundry

# 634
Това поведение си е точно в стила на Линет според мен,ако не беше реагирала по този начин бих се учудила.Друг е въпроса ,че въпросната И реакция е много дразнеща. Simple Smile

# 635
# 636
Хем се радвам, хем ми е тъжно, че са последните две серии, кои знае когаг ще излезе другия сезон..... Но пък чакам субтитри:)

# 637
И най-накрая.. дългооччакваните 2 епизода за край..

zamunda -> http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=263219&hit=1
Arena -> http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=a9f3c38f8a16e9c38 … 0aa4d1bbc03cbf596

никакво гледане без субс..!! Cry Cry Дано да станаат готови скоро, че нямам търпение.. Cry

# 638
Хем се радвам, хем ми е тъжно, че са последните две серии, кои знае когаг ще излезе другия сезон..... Но пък чакам субтитри:)
Ох,и аз съм така...четири месецаааа Shocked

никакво гледане без субс..!! Cry Cry Дано да станаат готови скоро, че нямам търпение.. Cry
О,ако не излязат тая вечер субтитрите,го гледам без тях.Не мога да чакам и минута повече  Mr. Green

# 639
Ами само да ви кажа че пъстрока на Габриел е всъщност баща на Бети от Грозната Бети.. Същият актьор е  Grinning

# 640
Иначе епизодите бяха добри, на края ще ви се стори познат Simple Smile Личи че ще има сезон 8 Hug

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 12:21 от PePPy1993

# 641
  • София
ББ: Хубав епизод. Дано само съберат Том и Линет, не трябваше да се разделят, трябваше да се скарат, сърдят и после пак да се съберат.

# 642
Направо се чудя ,какво ще гледам цяло лято..... Cry
Дали да не взема да си го нарежа двойното епизодче на 4 и да гледам по едно на седмица?Ама едва ли,не съм толкова  силна...... Laughing
Май ще ги почна от първи сезон серийките,и без това съм ги забравила съвсем    Peace

# 643
Аз мисля, че Линет и Том ще се разделят.
До сега през това минаха Сюзън и Майк, Габи и Карлос, Бри - няколко пъти, сега е ред на Линет.

И Линет и Том минаха от там  Laughing не само другите двойки.Бяха се разделили преди,когато децата им бяха малки.

# 644
  • София
О, да, когато Линет разбра за дъщерята на Том, онова интригантчето, как се казваше?

Общи условия

Активация на акаунт