Отчаяни съпруги - изненадите продължават (Сезон 7, тема 3)

• 40 113
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ех,как ще дочакаме ако наистина 8-ми сезон ще е чак септемвро,не ми се мисли,иначе много силни епизоди,а и сериал като цяло,а тук някой спомена за Орсън да не би да се върнел,че той не беше ли починал ?
8 сезон започва през септември и е потвърден така, че няма какво да предполагаме дали ще има 8 сезон . В новата тема ще го напиша с голями огромни букви това и да се надяваме, че хората ще го четат първия пост Simple Smile

# 676
  • Враца
стана ми интересно, някой знае ли колко са получавали на епизод в 1 сезон? Grinning

# 677
В новата тема ще го напиша с голями огромни букви това и да се надяваме, че хората ще го четат първия пост Simple Smile

Няма да помогне, повярвай ми.  Laughing

# 678
Ех,как ще дочакаме ако наистина 8-ми сезон ще е чак септемвро,не ми се мисли,иначе много силни епизоди,а и сериал като цяло,а тук някой спомена за Орсън да не би да се върнел,че той не беше ли починал ?
8 сезон започва през септември и е потвърден така, че няма какво да предполагаме дали ще има 8 сезон . В новата тема ще го напиша с голями огромни букви това и да се надяваме, че хората ще го четат първия пост Simple Smile
В новата тема ще го напиша с голями огромни букви това и да се надяваме, че хората ще го четат първия пост Simple Smile

Няма да помогне, повярвай ми.  Laughing
Не е нужно да се пише,че ще има осми сезон в темата за осми сезон  Mr. Green

# 679
Най-после и аз намерих време да изгледам епизодите. Ами какво да кажа? По-силна серия не съм гледала не помня от кога...Края беше, направо нямам думи-.....Отначало беше малко боза, това с Том и Линет някак си не ми харесва, не е измислено както трябва... Бри с Чък направо ми изпълниха душата, рошавичка беше голяма сладурана. Simple Smile С нетърпение и аз чакам да дойде новия сезон, нищо че има няколко месеца до него!

# 680
Финалът беше страхотен ! Party

# 681
Много ми хареса финалът.Живот и здраве септември пак съм тук.Много ми беше приятно да ви чета.

# 682
  • София
Не, жив си е Орсън, даже се върна да си иска Бри обратно.

# 683
  • SA
Току що изгледах последните няколко серии... Ами не ми допаднаха много. И тази раздяла на Линет и Том, толкова неестествена някак си . Абе, с една дума, имам усещане, че вече се чудят какво да измислят сценаристите.

# 684
# 685
  • София
Току що изгледах последните няколко серии... Ами не ми допаднаха много. И тази раздяла на Линет и Том, толкова неестествена някак си . Абе, с една дума, имам усещане, че вече се чудят какво да измислят сценаристите.

Аз така се надявах да се награбят вместо да се разделят.

# 686
Да не забравяме това,че не ни харесва какво правят сценаристите,не означава,че са се изчерпали. Mr. Green Аз съм на такова мнение.

# 687
момичета, само на мен ли ми се разминават субовете с филма, та даже и звука ми върви напред спрямо картината Rolling Eyes

# 688
момичета, само на мен ли ми се разминават субовете с филма, та даже и звука ми върви напред спрямо картината Rolling Eyes
Пробвай с някой друг плейър да го гледаш.На всички мисля,че върви идеално  Rolling Eyes

# 689
  • I want it all and I want it now.
И аз съм на същото мнение.
 Много ми  хареса  Габи, когато беше напуснала Карлос . По-точно с превъзпитанието с децата.

Общи условия

Активация на акаунт