Отчаяни съпруги - изненадите продължават (Сезон 7, тема 3)

• 40 148
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Ох,искам да вкарат градинарчето в осми сезоннн. Mr. Green Във всеки сезон му даваха участие Mr. Green Габи и Джон  Heart Eyes Mr. Green

# 691
  • SA
Да не забравяме това,че не ни харесва какво правят сценаристите,не означава,че са се изчерпали. Mr. Green Аз съм на такова мнение.

О, не, това няма нищо общо с харесването. Липсват им свежи идеи на тези хора, така пьк мисля аз.  Mr. Green

# 692
Хрумна ми в новия сезон да има авантюрка между Рене и Том.

# 693
Да не забравяме това,че не ни харесва какво правят сценаристите,не означава,че са се изчерпали. Mr. Green Аз съм на такова мнение.

О, не, това няма нищо общо с харесването. Липсват им свежи идеи на тези хора, така пьк мисля аз.  Mr. Green
Не мисля Mr. Green Сериала притежава невероятно чуство за хумор.Друг е въпроса,че решиха да направят сезона,като трети ( защото на мен той ми е също такъв мрачен) и че не показаха в тоя сезон по-свежи сцени,а заложиха на драмата. Mr. Green Съмнявам се да са се изчерпали идеите им за идеи до толкова,че от един толкова свеж и интересен сезон като шести да прескочат на супер мрачен и подтискащ сезон  Mr. Green Не знам,аз мисля,че е така  Rolling Eyes

На мен не ми харесват като двойка,не знам.Дори не ми се искаше Рене да продължава,ама карай... Mr. Green
Добре,никой ли не иска да види Джон отново? Mr. Green

# 694
  • SA

Да, не е изкл''чено. Макар че в реалността - мьж на 46 години, забогатял страшно много и разделил се с жена си, по-скоро би си намерил някоя 25-30 годишна готина мацка.
А то иначе ако в следващия сезон се заформят Рене-Том и Габи- Джон... сериальт твьрде много ще заприлича на "Дьрзост и красота"

# 695
Хареса ми накрая как ще помогнат на Карлос.Пак са си приятелки и да си помагат в добро и зло.Хубаво е да имаш такива приятели който са готови на всичко за теб.В днешно време много се озлобиха хората.

# 696

Да, не е изкл''чено. Макар че в реалността - мьж на 46 години, забогатял страшно много и разделил се с жена си, по-скоро би си намерил някоя 25-30 годишна готина мацка.
А то иначе ако в следващия сезон се заформят Рене-Том и Габи- Джон... сериальт твьрде много ще заприлича на "Дьрзост и красота"
И аз си мисля,че може да стане нещо такова,но това би било ужасна идея и според мен Mr. Green Но не знам защо да заприлича на Дързост и Красота ,ако стане нещо такова Mr. Green Обожавам ги като двойка Габи и Джон и може наистина нещо да направят в следващия сезон и да го вкарат по някакъв начин.Макар,че сега като се замисля в шести сезон дадоха епизод,където Габи скъса снимката им от Мола и това ме навежда на мисълта,че всичко е приключило  Rolling Eyes

Хареса ми накрая как ще помогнат на Карлос.Пак са си приятелки и да си помагат в добро и зло.Хубаво е да имаш такива приятели който са готови на всичко за теб.В днешно време много се озлобиха хората.
Хмм,така е   Peace

# 697
  • София
Че защо пък да го връщат Джон, не очаквам Карлос да отиде в затвора. Освен това той не става за Габи, много и ходеше по дупето, трябва и точно Карлос да я държи на земята. Пък и те никога не са били двойка в истинския смисъл на думата, а тайни любовници - поне докато всички не разбраха  Simple Smile

# 698
Че защо пък да го връщат Джон, не очаквам Карлос да отиде в затвора. Освен това той не става за Габи, много и ходеше по дупето, трябва и точно Карлос да я държи на земята. Пък и те никога не са били двойка в истинския смисъл на думата, а тайни любовници - поне докато всички не разбраха  Simple Smile
Аз не съм казал,че трябва да бъдат любовници пак.Особено пък за двойка...  Laughing Просто искам да ги видя пак двамата,страшно много ми харесваха когато бяха "заедно"   Wink

# 699
  • Русе
И аз изгледах финала. Много ме накефи краят на Фелиша.  Twisted Evil Това с Том и Линет се очакваше, с техните вечни конфликти за надмощие. До сега надделяваше винаги Линет, но вече Том е голяма работа и реши да не й се даде. Жалко само за хилядите им деца. В крайна сметка мисля, че пак ще ги съберат, де.  Peace
Тоя Чък нещо не ме кефи. Но след Карл Майер май никой с Бри не ме кефи. А Карлос и Габи са ми любима двойка и не давам да се разделят пак.  Laughing
Ще чакам с нетърпение и аз осмия сезон. Хайде, до скоро!

# 700
Много си беше естествено според мен Том и Линет да се разделят.... Толкова много серии Линет беше стъпила на врата на Том и му изкривяваше мисленето и действията... Нормално е на човек да му писне да бъде мишка...
Градинарчето няма работа при ГАби, не вярвам да го вкарат обратно, камо ли да го свържат с Габи...  Naughty
Обаче мисля, че Фелиша, мамицата й, ще оживее...  Crazy
Рене ще си намери някой, а защо не и Том  Laughing, а Бри ще се ожени. Simple Smile

# 701
За Фелиша и Пол стана от ясно ,по-ясно,че няма да се появят повече.  Laughing Wink

# 702
И историята с истинската дъщеря на Габи бързо утихна......дано има развитие в следващия сезон.

# 703
Габи и Карлос винаги са ми били любимата двойка не бих имала против да вкарат Джон,но не и да е с Габи  Laughing

# 704
За мен пък беше очаквано Линет и Том да се разделят.Най-вероятно ще е временно,но мисля,че имаха нужда от глътка въздух.Най-странното е,че предчувствах,че Линет ще каже,че е получила облекчение като е разбрала,че Том ги напуска. Tired

Общи условия

Активация на акаунт